- 8 Ocak 2025
- 166
- -14
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Sorun değil ya banlanabilirim bunu göze alarak açtım öfkem içinde kalmasın istedimBurası bir forum her çeşit insan var, gergini de var, sakin yapılı olanı da, mesafeli ya da daha samimi olan da, geyiği seven de var, sosyopat olan da; bir konu açıyorsanız farklı farklı insanlar yorum yaptığı için şaşmamak gerek. Lakin kurallar var, şikâyet edebiliyorsunuz. Kural ihlâli yapanlar, üslubu sıkıntılı olanlar, polemiği uzatanlar banlanıyor. Mesela siz banlanacaksınız, üyelerle alâkalı konu açmak yasak.
Bu site yüzünden evet suanki tepkimSiz de çok gerginsiniz ama.
Çingenelik var mı sizde ? Anne tarafı baba tarafı falan ????Çatla patla kudur ben öyle uygun gördüm konuştum söylediğin laflarida sana geri iade ediyorum işine bak sende işsiz
peki cevap vermek zorunda mısın ? hayır__Sorun beklediğim cevabın gelmesi değil bana doğru bir yolda sunabilirler ama onlar aksine kötü ters tepki veriyorlar
Konu açtığınızda konunuza istemediğiniz üyenin/üyelerin yazmasını engelleyebiliyorsunuz, şikâyet seçeneği de var. Öfkenizi doğru kanalize edin; siz banlanacağınıza onlar banlansın.Sorun değil ya banlanabilirim bunu göze alarak açtım öfkem içinde kalmasın istedim
Demek ki herkes kendinden yansıyanı görüyor çünkü ben kendine değer veren, güçlü kadınlar görüyorum.Buradaki herkes neden gergin ne soru sorsam ters cevaplar alıyorum daha önce iki tane daha böyle kadinlarla ilgili uygulama kullandım ama hiç kimse böyle terslemedi hep güzel güzel konuştuk buradakiler kendini birşey sanıyor sanki ayriyetten uygulamada erkeğin ne iai
Bana bu uygulamada hep kötü kişiler denk geliyor bilmiyorum sinirlerini benden çıkarmaya gelmişler sanki insan gibi sorular soruyorum alt tarafıBen gergin değilim ya en azından öyle düşünüyorum ve bazı çok tatlı üyelerde var herkes gergin değil Türkiye'nin tamamında stres mevcut
Benim üslup harika ama bu uygulamadakiler insan muamelesi yapmıyorsa bende kendimi gösteririm.Konunuzu okudum şimdi sizin de üslup maşallah çok harikaymış
Ayyy erkek mi var hemen şikayet edinYok klawye eksik yazmış ne işi var yazacaktım bunda anlamiyacak ne var
Yok bana hep kötüler denk geliyor malesef nerde sinir sitres sahibi boş insan beni yorumda toplanmış
Ben göremiyorum hep kıskanç haset kadınlar var tabi iyi olanda var ama kötüler hep bana denk geldi galiba ve ben asla kötü biri değilim insan gibi soru sormuştum sorduğuma pişman ettiler bana nasihat edebilirdiler ters tepki vermek yerineDemek ki herkes kendinden yansıyanı görüyor çünkü ben kendine değer veren, güçlü kadınlar görüyorum.
Belki sorunun saçmalığıninn farkında ama kadınlardan güzel fikirler doğru şeyler duymak istiyordur ne bilim bir nasihat bile olabilirdiGerginlikten değilde saçma salak sorular gelince soru sahibi de laf anlamayınca olaylar böyle gelişiyor görüldüğü üzere
insanda" birleşik diye yazamayan biri yorumda yapmasın‘Sitres’ yazan insan da bir zahmet başkalarına boş demesin ya.
Bilemiyorum belkidepeki cevap vermek zorunda mısın ? hayır__
reel hayatta olduğu gibi herkes aynı olmayabilir karakterler hepsini aynı değil kimi mizahcı kimi tavrı öyle ..
insanda" birleşik diye yazamayan biri yorumda yapmasın
Baktım önceki konularına cevaplarına gayet normal cevaplar da almışsın ne istiyorsun anlamadım ki, gelip burada milleti kışkırtmaya çalışıyorsun. Sen busun ki böyle cevaplar alıyorsun, yoksa sorduğun sorulara normal cevap verilmiş kendinde bı problem olduğunu düşündün mü hiç. Sadece burda değil hayatında da hep suçu karşıda arama herkes sana aynı şeyi söylüyorsa bı durup kendine bak problem hep karşıda mi bende de olabilir mi diye. Yaşın da genç üzülürsün alacağın tepkilerle böyle yürümez ilişkiler.Belki sorunun saçmalığıninn farkında ama kadınlardan güzel fikirler doğru şeyler duymak istiyordur ne bilim bir nasihat bile olabilirdi
Kuzum bağlaç o, ayrı yazılır. İnsan da şeklinde yazımı doğrusu olan zaten.insanda" birleşik diye yazamayan biri yorumda yapmasın
Şimdi sizinle ilgili bu sitedeki üyeler neden gergin diye konu açacağımÇatla patla kudur ben öyle uygun gördüm konuştum söylediğin laflarida sana geri iade ediyorum işine bak sende işsiz
Kuzum bağlaç o, ayrı yazılır. İnsan da şeklinde yazımı doğrusu olan zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?