• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes çok gergin bu sitede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanda" birleşik diye yazamayan biri yorumda yapmasın 😂😂
Ciddi ciddi her de da nın birleşik yazılacağını sanıp gelip burada millete senden çok şey biliyorum şu bu diye tatava mı yapıyorsun belkide birleşik yazılmaz bari onu ayır

Bir insanda terbiye olmalı
Bir insan da terbiyeli olmak hakkında konuşsun

Sana şöyle iki örnek vereyim belki anlayabilirsin

Baktım önceki konularına cevaplarına gayet normal cevaplar da almışsın ne istiyorsun anlamadım ki, gelip burada milleti kışkırtmaya çalışıyorsun. Sen busun ki böyle cevaplar alıyorsun, yoksa sorduğun sorulara normal cevap verilmiş kendinde bı problem olduğunu düşündün mü hiç. Sadece burda değil hayatında da hep suçu karşıda arama herkes sana aynı şeyi söylüyorsa bı durup kendine bak problem hep karşıda mi bende de olabilir mi diye. Yaşın da genç üzülürsün alacağın tepkilerle böyle yürümez ilişkiler.
Teşekkür ederim fikrin için

Ben göremiyorum hep kıskanç haset kadınlar var tabi iyi olanda var ama kötüler hep bana denk geldi galiba ve ben asla kötü biri değilim insan gibi soru sormuştum sorduğuma pişman ettiler bana nasihat edebilirdiler ters tepki vermek yerine
Size verilen cevaplardan onların kötü kişiler olduğunu değil de size yardımcı olmak isteyen kişiler olduklarını düşünün. Zira kadınlar üzerlerinde o kadar sorumluluk varken size cevap yazmışlar yoksa tanımadıkları biri için neden vakit harcasınlar. Emin olun bazen nasihatten ziyade gerçeklerin yüzümüze çarpması bizi daha hızlı ayağa kaldırır.

Ciddi ciddi her de da nın birleşik yazılacağını sanıp gelip burada millete senden çok şey biliyorum şu bu diye tatava mı yapıyorsun belkide birleşik yazılmaz bari onu ayır

Bir insanda terbiye olmalı
Bir insan da terbiyeli olmak hakkında konuşsun

Sana şöyle iki örnek vereyim belki anlayabilirsin
Tamam çok bilmiş sağ ol

Bende ne ararsan var ya çokta dert etme yarın öbür gün elime iğne vurmaya gelecek insanlarsiniz çokta yaşın küçük demeyin 😂 bana muhtaç olacak kisilersiniz
Emin ol kimse seni dert etmiyor ve kimsenin umurunda değilsin 😀 anlatım bozukluğu yine, sana iğne vurmaya gelemem çünkü hemşire değilim, eğer sen iğne vuracak kişiysen ‘iğne vurulmaya gelecek’ olacaktı

Bende ne ararsan var ya çokta dert etme yarın öbür gün elime iğne vurmaya gelecek insanlarsiniz çokta yaşın küçük demeyin 😂 bana muhtaç olacak kisilersiniz
Ben olmam, 10 küsür yıldır hemşireyim bir gün bile şu egoya sahip olmadım 😂

Emin ol kimse seni dert etmiyor ve kimsenin umurunda değilsin 😀 anlatım bozukluğu yine, sana iğne vurmaya gelemem çünkü hemşire değilim, eğer sen iğne vuracak kişiysen ‘iğne vurulmaya gelecek’ olacaktı
Nasıl anlıyorsan sende benim umurumda degilsin inan anlatım bozukluğunu bilmek çok dahi olduğun anlamına gelmiyor şuan benimle münakaşaya girmen bile seviyesiz olduğun anlamına geliyor çokta kasma güzel kudurtmuşum😂

Benim üslup harika ama bu uygulamadakiler insan muamelesi yapmıyorsa bende kendimi gösteririm.
İyi de hanımefendi derdinizi anlatırken kullandığınız üslup zaten kendinizi ele veriyor. Yani üslup üslubu doğururluk bir durum değil. Zaten kendiniz o kadar gergin olmasanız ve üslubu düzgün biri olsanız o şekilde konuşmazsınız karşınızdakiyle. Kendinizi ifade etmenin yolu o yazdığınız gibi karşınızdakine hakaret etmekle olmuyor. Hoş karşınızdaki adamın da üslubu aynı sizin gibiymiş. Burdaki insanların üslubu düzgün değilse de kriteri siz değilsiniz.

Nasıl anlıyorsan sende benim umurumda degilsin inan anlatım bozukluğunu bilmek çok dahi olduğun anlamına gelmiyor şuan benimle münakaşaya girmen bile seviyesiz olduğun anlamına geliyor çokta kasma güzel kudurtmuşum😂
Tanımadığın insanları kudurttuğuna inandığın zaman mutlu oluyorsan tamam ay çok kudurdum hadi sevin başarılı hisset başka bir meziyetin yok zaar

Tamam çok bilmiş sağ ol
Gerçekten zihinsel problemlemlerin olduğunu düşünüyorum spastik gibi cevapların var doğduğun ülkenin anadilini bilmek yazabilmek konuşabilmek bunu birine öğretmek çok bilmişlik değil hadi şimdi yallah ikinci üyeliğini de al defol burda linç yiyince ya arkadaşını çağırdın ya ikinci üyelik açtın ( emrasevercan emrasevercan ) şikayet ettim seni yoksa hiçbir ahraz gelip böyle bir yoruma üye olur olmaz tepki atmaz eğer denk geldiyse de tam senin zeka yaşına uygun biri kanka olun
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Buradaki herkes neden gergin ne soru sorsam ters cevaplar alıyorum daha önce iki tane daha böyle kadinlarla ilgili uygulama kullandım ama hiç kimse böyle terslemedi hep güzel güzel konuştuk buradakiler kendini birşey sanıyor sanki ayriyetten uygulamada erkeğin ne iai
Uygulamada yönetici erkekler var Kazen ve Curly gibi. Kastettiğiniz nedir tam olarak? Sizi rahatsiz eden özelden yazan bir erkek olduğunu düşünüyorsanız şikayet edip bildirme hakkınız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back