• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes çok gergin bu sitede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E gerginliğini niye benden çıkarıyorlar benim yüzümden mi ülke bu halde komiksiniz😂😂
Neden gerginler biliyor musunuz? Üslup. Şimdi bakın siz çok mu naifsiniz? Yorumları okuyun, yaşınıza veriyorum.
Ayrıca adminlerin kimseyi silah zoruyla burada tutmadığını da düşünüyorum 😂

Karşındakinden saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin. Bu heryer için geçerli. Evet bazı kompleksli üyeler olduğunun farkındayım ama onları genel olarak herkes tanıyor. Bir de senin gibi olanlar seni tanıyor. Sen zamanla kimin mesajına dikkat etmen gerektiğini anlıyorsun. Bu şekilde yazmanız hoş değil kadın kurallardan bahsetmiş ki doğru. Tamam de geç yani uzatmak manasız.

Neden gerginler biliyor musunuz? Üslup. Şimdi bakın siz çok mu naifsiniz? Yorumları okuyun, yaşınıza veriyorum.
Ayrıca adminlerin kimseyi silah zoruyla burada tutmadığını da düşünüyorum 😂
Ben çok naifim evet ve banada naif insanlar lazım bu uygulamaya sadece fikir almak için katıldım ters tepki verilmesi için değil yaşıma veriyor demenizde ayrı yanlış yaşımın 20 olması cahil olduğum anlamına gelmiyor emin olun sizden daha çok şey biliyorum

Ben çok naifim evet ve banada naif insanlar lazım bu uygulamaya sadece fikir almak için katıldım ters tepki verilmesi için değil yaşıma veriyor demenizde ayrı yanlış yaşımın 20 olması cahil olduğum anlamına gelmiyor emin olun sizden daha çok şey biliyorum
Zaten bu yaşın olayı budur, herkesten çok şey bildiğini düşündürtür. Hepimiz geçtik o yoldan.
Mesela üyeler hakkında iyi ya da kötü konu açmak yasak biliyor muydunuz?
Valla ben diğer konularınızı bilmem, buradaki yanıtlarınıza bakarak aynı naifliği orada da sürdürdünüz mü?

Eski mesajlarınızdan ve genel anlattığınız hayatınızın kesitlerinden anlaşıldığı üzere siz hiçte kırılgan değilsiniz. Üslubunuz, genel karakteriniz vs sebebiyle öyle yorumlar alıyorsunuz.

Canım istedi diye açarsan canları isteyende sana ters cevap verir işte. İyi veya kötü bir şey yazdın dememiş kadın sana var olan kuralı söylemiş. Millet niye agresif diyeceğin yere dön kendine bak.
Biraz ben onlar gibi olmak istiyorum normalde çok sakin naif masum biriyim ama buradakiler pek öyle değil karşımdaki neyse bende öyle olacağım

Şurda kime sorarsan sor beni polyanna, pamuk, naif vs diye tanimlar. Ama mesela sana duzgunce yazan insanlara "isine bak" diye cevap veriyorsun ya, ben bile sana duzgun cevap vermem cunku yaptigin seyin adi terbiyesizlik. Kendi uslubun duzgunmu ki duzgun uslup bekliyorsun?
Çatla patla kudur ben öyle uygun gördüm konuştum söylediğin laflarida sana geri iade ediyorum işine bak sende işsiz

Burası bir forum her çeşit insan var, gergini de var, sakin yapılı olanı da, mesafeli ya da daha samimi olan da, geyiği seven de var, sosyopat olan da; bir konu açıyorsanız farklı farklı insanlar yorum yaptığı için şaşmamak gerek. Lakin kurallar var, şikâyet edebiliyorsunuz. Kural ihlâli yapanlar, üslubu sıkıntılı olanlar, polemiği uzatanlar banlanıyor. Mesela siz banlanacaksınız, üyelerle alâkalı konu açmak yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back