- 8 Ocak 2025
- 129
- 3
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Sona dogru elektrik mi kesildi?Buradaki herkes neden gergin ne soru sorsam ters cevaplar alıyorum daha önce iki tane daha böyle kadinlarla ilgili uygulama kullandım ama hiç kimse böyle terslemedi hep güzel güzel konuştuk buradakiler kendini birşey sanıyor sanki ayriyetten uygulamada erkeğin ne iai
Yok klawye eksik yazmış ne işi var yazacaktım bunda anlamiyacak ne varSona dogru elektrik mi kesildi?
Afedersin ablacim bu ara muneccimlik maaslari dusuk yedigimiz mokun hakkini veremiyoruz, tabi olmayan cumleyi anlamayacak ne var aslinda Allah'ta beni bildigi gibi yapsin.Yok klawye eksik yazmış ne işi var yazacaktım bunda anlamiyacak ne var
Canım istedi açtım kötü birşey yazmadım ayrıca fark ettiysenÜyeler hakkinda konu acmak yasak...gergin degilim..kurallar böyle
Neden herkes gergin sorunun cevabı işte, uslubun önemiYok klawye eksik yazmış ne işi var yazacaktım bunda anlamiyacak ne var
Daha yeniyim zaten ama kullanacağımı düşünmüyorum ne için burada olduğumda seni hiç alakadar etmiyor işine bakBeğenmiyorsanız kullanmayın.Ben de bunu anlamıyorum. Siteyi site yapan sosyal etkileşim zaten, ondan da memnun değilseniz ne için buradasınız ?
Sana neden açtın demedi o bir soru değildi sana yasak diyor başka üyeler hakkında konu açmak yasakCanım istedi açtım kötü birşey yazmadım ayrıca fark ettiysen
Yok bana hep kötüler denk geliyor malesef nerde sinir sitres sahibi boş insan beni yorumda toplanmışPamuk gibi olanlarımız da varda denk gelmemişler sana nasip işte.
Canım istedi diye açarsan canları isteyende sana ters cevap verir işte. İyi veya kötü bir şey yazdın dememiş kadın sana var olan kuralı söylemiş. Millet niye agresif diyeceğin yere dön kendine bak.Canım istedi açtım kötü birşey yazmadım ayrıca fark ettiysen
Siz de çok gerginsiniz ama.Daha yeniyim zaten ama kullanacağımı düşünmüyorum ne için burada olduğumda seni hiç alakadar etmiyor işine bak
*stres olacak oYok bana hep kötüler denk geliyor malesef nerde sinir sitres sahibi boş insan beni yorumda toplanmış
E gerginliğini niye benden çıkarıyorlar benim yüzümden mi ülke bu halde komiksinizSitede nerede erkek var? Kazen ve curly dışında, onlar da admin zaten. Siz başka forumlardayken hiç erkek olmadığından nasıl emin oluyorsunuz?
Ülke gergin ülke, kk gerilmiş çok mu?
Başıma tdk kesilme telefon yeni klawyede sorun yaşıyorum*stres olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?