- 8 Ocak 2025
- 129
- 3
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Size verilen cevaplardan onların kötü kişiler olduğunu değil de size yardımcı olmak isteyen kişiler olduklarını düşünün. Zira kadınlar üzerlerinde o kadar sorumluluk varken size cevap yazmışlar yoksa tanımadıkları biri için neden vakit harcasınlar. Emin olun bazen nasihatten ziyade gerçeklerin yüzümüze çarpması bizi daha hızlı ayağa kaldırır.
Bunca yıldır buradayım hiç ilgilenmemişim kim erkek kim kadınAy herhalde
Yahu öv kendini, ona bir şey diyen yok ama biraz da düşün. İnsanlara yok elime düşersiniz, iğne olmaya geleceksiniz falan ne yapacaksın mesela gelseler?Sana olma diyen olmadısen olursun olmaz orası beni ilgilendirmez normalde değildim ama bu uygulamada kendimi bol bol öveceğim
Uygulamada yönetici erkekler var Kazen ve Curly gibi. Kastettiğiniz nedir tam olarak? Sizi rahatsiz eden özelden yazan bir erkek olduğunu düşünüyorsanız şikayet edip bildirme hakkınız var.
Yahu öv kendini, ona bir şey diyen yok ama biraz da düşün. İnsanlara yok elime düşersiniz, iğne olmaya geleceksiniz falan ne yapacaksın mesela gelseler?
Olaylara biraz daha farklı bak, bunu senin için söylüyoruz biz yazar yazar unuturuz bu hayatı yaşayan sensin.
Dışarıda da böyleysen insan ilişkilerin yürümez, insanların çoğunluğu sana aynı şeyi söylüyorsa bir durup düşün bende de bir şey olabilir mi diye? Niye olmasın? Hatasız, yanlışsız, her şeyi doğru olan biri var mı? Yok.
Ben hiçbir yorumda seviyesiz vs gibi sözcükler yazmadım, senin gibi kişileri çok iyi biliyorum, zekayla cevap verecek yetenekleri olmadığı an çirkin sözlere sığınırlar örnek: seviyesizNasıl anlıyorsan sende benim umurumda degilsin inan anlatım bozukluğunu bilmek çok dahi olduğun anlamına gelmiyor şuan benimle münakaşaya girmen bile seviyesiz olduğun anlamına geliyor çokta kasma güzel kudurtmuşum
Ben hiçbir yorumda seviyesiz vs gibi sözcükler yazmadım, senin gibi kişileri çok iyi biliyorum, zekayla cevap verecek yetenekleri olmadığı an çirkin sözlere sığınırlar örnek: seviyesiz
Uygulamada yönetici erkekler var Kazen ve Curly gibi. Kastettiğiniz nedir tam olarak? Sizi rahatsiz eden özelden yazan bir erkek olduğunu düşünüyorsanız şikayet edip bildirme hakkınız var.
İşte yapma kuzum, sana yaş dememizin nedeni de bu. Bu yaşlar böyledir, duyguları uç noktada yaşayabilirsin, fevri anların olabilir, her şeyi herkesten çok bildiğine inanırsın bak suç değil, ciddiyim olur bu yaşlarda ama kendini kontrol etmeye çalış.Merak etme dışarıda asla böyle biri değilim sadece öfkem bu uygulamaya karşıydı bu yani sinirlerimi nasıl bozduklarini düşünun artık
Soruları silmek yasaktır ceza alır ban yersiniz. Hesabınızı kapatabilirsiniz evet.Peki yazdığım soruları silebiliyormuyum veya uygulamayı komple hesabımı silmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Soruları silmek yasaktır ceza alır ban yersiniz. Hesabınızı kapatabilirsiniz evet.
İşte yapma kuzum, sana yaş dememizin nedeni de bu. Bu yaşlar böyledir, duyguları uç noktada yaşayabilirsin, fevri anların olabilir, her şeyi herkesten çok bildiğine inanırsın bak suç değil, ciddiyim olur bu yaşlarda ama kendini kontrol etmeye çalış.
Burada insanlar yazar, çizer bazıları hoşuna da gitmeyebilir, her yazılanı, her fikri sevecek benimseyecek değilsin ama tepkilerini kontrol et. Zaten kontrol böyle başlar, bak unutma lafımı çok değil 5 sene sonra bile şu konudaki cevaplarını görünce niye böyle davranmışım ki diyeceksin kendine.
Hayır, burada açtığın hiçbir konu silinmez ama hesabını kapatabilirsinHesabımı kapatirsam otomatik olarak sorularda silinecek öyle değil mi
Hayır sorularınız silinmiyorHesabımı kapatirsam otomatik olarak sorularda silinecek öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?