- 18 Mart 2011
- 8.359
- 26.012
- 748
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Neden gerginler biliyor musunuz? Üslup. Şimdi bakın siz çok mu naifsiniz? Yorumları okuyun, yaşınıza veriyorum.E gerginliğini niye benden çıkarıyorlar benim yüzümden mi ülke bu halde komiksiniz
Daha yeniyim zaten ama kullanacağımı düşünmüyorum ne için burada olduğumda seni hiç alakadar etmiyor işine bak
Söylemem jsjsjsDiger uygulama hangisi, arada orayi da takip edeyim
Kendini önemseme şeklini baya takdir ettim, kimse seni tanımıyor ve bireysel dertleri yok ama sen baya kişisel algılamışsınBaşıma tdk kesilme telefon yeni klawyede sorun yaşıyorum
Ben çok naifim evet ve banada naif insanlar lazım bu uygulamaya sadece fikir almak için katıldım ters tepki verilmesi için değil yaşıma veriyor demenizde ayrı yanlış yaşımın 20 olması cahil olduğum anlamına gelmiyor emin olun sizden daha çok şey biliyorumNeden gerginler biliyor musunuz? Üslup. Şimdi bakın siz çok mu naifsiniz? Yorumları okuyun, yaşınıza veriyorum.
Ayrıca adminlerin kimseyi silah zoruyla burada tutmadığını da düşünüyorum
Knka nasıl anlıyorsan yorum yokKendini önemseme şeklini baya takdir ettim, kimse seni tanımıyor ve bireysel dertleri yok ama sen baya kişisel algılamışsın
Ben senin kankan değilimKnka nasıl anlıyorsan yorum yok
Zaten bu yaşın olayı budur, herkesten çok şey bildiğini düşündürtür. Hepimiz geçtik o yoldan.Ben çok naifim evet ve banada naif insanlar lazım bu uygulamaya sadece fikir almak için katıldım ters tepki verilmesi için değil yaşıma veriyor demenizde ayrı yanlış yaşımın 20 olması cahil olduğum anlamına gelmiyor emin olun sizden daha çok şey biliyorum
Eski mesajlarınızdan ve genel anlattığınız hayatınızın kesitlerinden anlaşıldığı üzere siz hiçte kırılgan değilsiniz. Üslubunuz, genel karakteriniz vs sebebiyle öyle yorumlar alıyorsunuz.Ben çok naifim evet ve banada naif insanlar lazım bu uygulamaya sadece fikir almak için katıldım ters tepki verilmesi için değil yaşıma veriyor demenizde ayrı yanlış yaşımın 20 olması cahil olduğum anlamına gelmiyor emin olun sizden daha çok şey biliyorum
Biraz ben onlar gibi olmak istiyorum normalde çok sakin naif masum biriyim ama buradakiler pek öyle değil karşımdaki neyse bende öyle olacağımCanım istedi diye açarsan canları isteyende sana ters cevap verir işte. İyi veya kötü bir şey yazdın dememiş kadın sana var olan kuralı söylemiş. Millet niye agresif diyeceğin yere dön kendine bak.
Çatla patla kudur ben öyle uygun gördüm konuştum söylediğin laflarida sana geri iade ediyorum işine bak sende işsizŞurda kime sorarsan sor beni polyanna, pamuk, naif vs diye tanimlar. Ama mesela sana duzgunce yazan insanlara "isine bak" diye cevap veriyorsun ya, ben bile sana duzgun cevap vermem cunku yaptigin seyin adi terbiyesizlik. Kendi uslubun duzgunmu ki duzgun uslup bekliyorsun?
Komik cocuk seni.Çatla patla kudur ben öyle uygun gördüm konuştum söylediğin laflarida sana geri iade ediyorum işine bak sende işsiz
Canım istedi açtım kötü birşey yazmadım ayrıca fark ettiysen
Sorun beklediğim cevabın gelmesi değil bana doğru bir yolda sunabilirler ama onlar aksine kötü ters tepki veriyorlarbeklediğin cevaplar gelmediği için olabilirmi?
Pekiii teşekkür ederimOnunla alakasi yok. Genel olarak yasak üyeler hakkinda konu acmak. Tabi ki hür iradenizle konu acabiliyorsunuz, kurallara uydugunuz sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?