- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi nesscaffee
İnş nez bence bu azimle senin memişler sıgmayacaklar sütyene hihoyyyt emeklerin boşa gitmeyecek inş sewgilerrra.s.
kızlar daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama petek dinçözün programında izlemiştim ÇEMEMN YAĞI göğüsleri büyütüyo ve boyu uzatıyo çok etkili bi yağ deneseniz iyi olur ben boyum için kullanacağı göğüslerim 90 boyumsa 1.66 kilo 60
ben 19 yaşındayım canım 21 yaşına kadar yolu varmış boy uzatmanınyaşın kaç vivan bu yaşta boy uzarmıkine
evet canım eklemlere süreceğim 20 dk bekletmek yeterli oluyomuş ben streçle saracağım bi bakmışsın göklerdeyimlaelaelaelaelaeduymadım ben canım çemen tohumu gögüs büyütüyo diye duydum da yağıda işe yarıyodur denemek lazım sen heralde eklemlerine sürüceksin kolay gelsin canım
evet canım eklemlere süreceğim 20 dk bekletmek yeterli oluyomuş ben streçle saracağım bi bakmışsın göklerdeyimlaelaelaelaelae
inşallh canım Allah duanı kabul eder uzarım:Saruboceq:inş canım rabbim gönlüne göre wersin istediğin olur canımmm bol bol zıplahihoyyyt demir gibi sağlam yerlere asıl bunlarında faydası oluyo ben kücükken çok zıplardım we asılırdım uzunumdur sewgilerrra.s.
mesela geçen ay benim reglim bir hafta gecikti. bunda rezenenin etkisi oldu diye düşünüyorum, normalde hiç öyle olmazdı gayet düzenliydi. bu yüzden dikkat etmek gerek, ama nette çok fazla bilgi var. resmen bilgi kirlilği, aradan doğru olanları seçmek gerek
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım bende de aynı dert var memişler yok dencek kadar küçük nez küç ney msjların cogunda adı geçio aktardan ne diyip alcam küç diyince werirler mi ya bende by 1.75 kilo 54 75 destekli takıyorum napcam yaaaaaaaaaa:sinifsinif:ben hem kucu hemde kuru uzumun kendısını yıyorum canım pekı sen neyle masaj yapıyosun kullandıgın bı yag varmı? evet bencede cok uzun sure degıl de ıkı ay en fazla kullanmak ıyı olur rezene nın faydasını gordunmu pekı rezene yagıylada masaj dıolar ama bılmıyormkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım bende de aynı dert var memişler yok dencek kadar küçük nez küç ney msjların cogunda adı geçio aktardan ne diyip alcam küç diyince werirler mi ya bende by 1.75 kilo 54 75 destekli takıyorum napcam yaaaaaaaaaa:sinifsinif:
taze üzüm daha mı etkili nezcim bende yemeye çok gayret ediorum buara nar çıksın onu hergün yiyicem düzenli olarak inşallah
canım gögüsünü avucuna al ve saat yönünde hafifçe bastırarak 100 defa masaj yap ben öle yapıorum tatlım
ya canım sol ve sağ göğüs her ikisi içinde mi saat yönüne göre yapıyoruz ? benm ölçüm alt 72 üst 83 :bbo:
sadece bunu yapmak yeterli olur mu peki tatlım.ben bunu yapıyorum hatta 120 lere falan çıkıyorum :)