Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri neden bu kadar kk?

duymadım ben canım çemen tohumu gögüs büyütüyo diye duydum da yağıda işe yarıyodur denemek lazım sen heralde eklemlerine sürüceksin kolay gelsin canım

duymadım ben canım çemen tohumu gögüs büyütüyo diye duydum da yağıda işe yarıyodur denemek lazım sen heralde eklemlerine sürüceksin kolay gelsin canım
evet canım eklemlere süreceğim 20 dk bekletmek yeterli oluyomuş ben streçle saracağım bi bakmışsın göklerdeyimlaelaelaelaelae

evet canım eklemlere süreceğim 20 dk bekletmek yeterli oluyomuş ben streçle saracağım bi bakmışsın göklerdeyimlaelaelaelaelae

inş canım rabbim gönlüne göre wersin istediğin olur canımmm bol bol zıplahihoyyyt demir gibi sağlam yerlere asıl bunlarında faydası oluyo ben kücükken çok zıplardım we asılırdım uzunumdur sewgilerrra.s.

inşallh canım Allah duanı kabul eder uzarım:Saruboceq:

ya rezene bende tam tersi etki yaptı.. adetim 1 buçuk hafta kadar erken oldu =)

bendede düzensizlik war küç le düzelmişti bakalım şimdi nasıl olucak bi alabilsem rezeneyi yatmadan içmeyi düşünüyorum

arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım bende de aynı dert var memişler yok dencek kadar küçük nez küç ney msjların cogunda adı geçio aktardan ne diyip alcam küç diyince werirler mi ya bende by 1.75 kilo 54 75 destekli takıyorum napcam yaaaaaaaaaa:sinifsinif:

canım ıstersen suan taze kara uzum var ondan ye cekırdeklerını cıgneyerek ıstersende aktardan ogutulmus kara uzum cekırdegı al canım bu sekılde dersen verırler

taze üzüm daha mı etkili nezcim bende yemeye çok gayret ediorum buara nar çıksın onu hergün yiyicem düzenli olarak inşallah

taze üzüm daha mı etkili nezcim bende yemeye çok gayret ediorum buara nar çıksın onu hergün yiyicem düzenli olarak inşallah

evet canım daha etkılı tazesı ama cekırdeklerını agzında ıyıce cıgnemen gerek tabı buda ınsanın agzını buruyo boyle cok gıcık oluyo yaaakafamçokkarıştı nara daha cok var canım ya sırnaşık şey

ya kızlar masajda tam olarak napıyosunuz.benim kafam karıştı korkuyorum yanlış bişi yapicam diye bastırmamak gerekiyomuş dimi bi anlatıverin bana yaaaa ( napıyosunuzzz tam olarak

canım gögüsünü avucuna al ve saat yönünde hafifçe bastırarak 100 defa masaj yap ben öle yapıorum tatlım

sadece bunu yapmak yeterli olur mu peki tatlım.ben bunu yapıyorum hatta 120 lere falan çıkıyorum :)

ya canım sol ve sağ göğüs her ikisi içinde mi saat yönüne göre yapıyoruz ? benm ölçüm alt 72 üst 83 :bbo:

canım ben ıkı gogsumude dısdan ıce dogru yapıyorum kı sarkık olmasın dıye asagıdan yukarıya dogru yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…