Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşleri obje olarak görüp seçmiyoruz ki … Büyük memeli isteseydi öyle seçerdi diyorsunuz. İnsanlar elbette bir miktar dış görünüşe bakar ama tanışıp görüşüp eğer yaşam tarzları fikirleri uyuyorsa kalpleri ısınıyorsa evlenir. Kalbinin ısındığı insanın memesi küçük diye evlenmekten vazgeçmezsin. Ya da aaa ben küçük meme severim bu kadının memesi küçük ben bununla evleneyim demezsinevli insanlar için beden benim istediğimi yaparım tavrı doğru değil.
eş istemiyorsa eşle oturup konuşmak gerekir.
evlendiğiniz kişiler bostan korkuluğu değil.
burada saçma sapan dayatmalar yapan erkeklere laf ediyoruz ama biz kafamıza göre estetik olmaya gelince benim bedenim kararım olmuyorum.
bekar olursun tamam istediğini yap.
siz belli bir fizikle belli bir güzellikle kabul ettiğiniz kocanızın orasını burasını yaptırmasını kabul eder miydiniz?
kocası büyük göğüs istese mesela öyle bir kadın seçerdi bu işler öyle ben istediğimi yaparım meselesi değil.
ilerde eş kişisi ilgisini kaybederse ben seni eski halinle seviyordum dese mesela o zaman ne olacak?
biz herşeyi kafamıza göre yapacaksak neden evlendik?
Ay durun siz de şimdi o konuda bence bizim de söz hakkımız olmalı en azından çok da abartmasın sonuçta ucu bize de dokunuyor hahahahahBurda kimse eşinden habersiz gitsin yaptırsın demedi. İnsan eşiyle tabii ki istişare yapar. Ben ameliyat olmayı düşünüyorum diye. Ama en son kararı verecek kişi kendisidir. Çünkü adı üstünde onun bedeni. Eşim bana gelse “penisimi büyütmek istiyorum, ameliyat olmak istiyorum.” dese karşı çıkmam, destek olurum. Demek ki bu onu mutlu edecek. Ayrıca onun bedeni hakkında benim nasıl bir söz hakkım olabilir ?
hahshshshs ben su an memnunum ama istese ona da okey derim yani fena olmaz.Ay durun siz de şimdi o konuda bence bizim de söz hakkımız olmalı sonuçta ucu bize de dokunuyor hahahahah![]()
Okey deriz de hani bari miktarına beraber karar verelim sonra bunun ceremesini biz çekerizhahshshshs ben su an memnunum ama istese ona da okey derim yani fena olmaz.![]()
Bakın Burada ben dahil kimse eşinizi yok sayın demiyor. Ve zaten olay normal olan şeyi ilgi çekmek için değiştirmek değil. Genelde meme ameliyatı yaptırmak isteyen/yaptıran kadınlar DOĞUM SONRASI deforme olduğu için istiyor. Ya da yok denecek kadar küçük olduğu için istiyor. Şahsen benim göğüslerim eskiden küçük ama gayet diri ve güzeldi. Biraz daha büyük olsun isterdim elbet ama eşim de böyle gayet güzel dediği için büyütme gereği duymadım. Ne zaman çocuk doğurdum ve emzirme dönemim bitti işte o zaman memelerim evrim geçirdi. Yaratıldığım şekilde kalmadılar yani. Evlendiğim şekilde de kalmadılar. Eşime kalsa bıçak altına yatmaya değmez ben seni böyle de seviyorum diyordu. Hem sütyen giymeyeceksin biliyorum sallanacak ucu belli olacak bu yüzden istemiyorum diyordu. Büyük yaptıracaksın dikkat çekecek diyordu. Ben eşimin YAPTIRMA demesini DİNLEMEDİM. İLLA YAPTIRACAĞIM BÖYLE MUTSUZUM DEDİM. Ama endişelerini dinledim. Onun istediği boyutta yaptırdım mesela eski göğüslerimden çok az daha büyük sadece. Ameliyattan çıktıktan sonra eşimin ilk lafı şu oldu “Çok şükür ideal olmuş porno yıldızı gibi olacak diye korkuyordum” dedi. Boyutu hakkında fikrini aldım ve dinledim. Göğüs uçlarının belli olması dikkat çekmesi konusundaki endişesini dinledim örneğin şimdiden bir sürü göğüs kapatıcı pedler aldım. Gibi gibi… Eşimi yok saymadım. Sürece dahil ettim. İkisi çok farklı şeyler. Şimdi ikimiz de mutluyuz. Ben ÖZÜME DÖNDÜĞÜM için o da ben mutlu olduğum ve onu da sürece dahil edip ortak fikir aldığımız için.ne kadar cahilce bir yorum bu.
korkudan beni de alıntılayamamış bir de kararları ben veriyorum diye ahkam kesiyor. önce cesur ol da yorumunu muhatabını alıntıla. sonra edebiyat yaparsın.
yok doktor çıplak görmeyecek de yok başka şey de.. sizin beni tanımadan boş yorumlarınızın bir kıymeti yok.
belki adam gerçekten sarkık meme seviyor nerden biliyoruz?
eşi istemediği halde ısrarla estetik yaptırmak isteyen kadının niyeti sorgulanır. burada feminizm kasamazsınız ki sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var o konularda.
siz evliliği anlamadınız ki böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
boş genellemeler.
herkesi de köylü fadime gibi görüyorsunuz belli ki. merak etmeyin gayet değerli bir ortamda büyüdüm ve bana ve fikirrlerime gayet saygı duyan bir kocam var. yarın mememi yaptırsam onun da fikrini alırım çünkü evlilik bu demek. ben gideyim bugün burnumu yaptırayım yarın başka yerimi yaptırayım kocam mı aaa o elin adamı ya onun fikrinin hükmü yok diyeyim öyle mi?
bu kafayla evlilik yapanların çoğu soluğu neden mahkemede alıyor şaşırmıyoruz.
kimse de demiyor ki bu adam gökten mi indi?
kısacık hayatınızda nasıl görünmek isterseniz öyle gezecekseniz evlenmemeniz lazımdı. her konuda eşine karşı gelen kadın erkek evlilik yürütemez.
bir kadının ve erkeğin ilk önceliği eşine nasıl görüneceğidir. başkalarına güzel görünseniz ne görünmeseniz ne evlenmişsiniz barklanmışsınız. tabii başkalarında aklınız yoksa.
Ne guzel anlatmissin. Arkadas zannediyorki kocamizin kafasini ezip oyle giricez operasyona. Seninki de bos emek olmus kimbilir ne anliycak yazdiklarindan ama olsun denemeye degerBakın Burada ben dahil kimse eşinizi yok sayın demiyor. Ve zaten olay normal olan şeyi ilgi çekmek için değiştirmek değil. Genelde meme ameliyatı yaptırmak isteyen/yaptıran kadınlar DOĞUM SONRASI deforme olduğu için istiyor. Ya da yok denecek kadar küçük olduğu için istiyor. Şahsen benim göğüslerim eskiden küçük ama gayet diri ve güzeldi. Biraz daha büyük olsun isterdim elbet ama eşim de böyle gayet güzel dediği için büyütme gereği duymadım. Ne zaman çocuk doğurdum ve emzirme dönemim bitti işte o zaman memelerim evrim geçirdi. Yaratıldığım şekilde kalmadılar yani. Evlendiğim şekilde de kalmadılar. Eşime kalsa bıçak altına yatmaya değmez ben seni böyle de seviyorum diyordu. Hem sütyen giymeyeceksin biliyorum sallanacak ucu belli olacak bu yüzden istemiyorum diyordu. Büyük yaptıracaksın dikkat çekecek diyordu. Ben eşimin YAPTIRMA demesini DİNLEMEDİM. İLLA YAPTIRACAĞIM BÖYLE MUTSUZUM DEDİM. Ama endişelerini dinledim. Onun istediği boyutta yaptırdım mesela eski göğüslerimden çok az daha büyük sadece. Ameliyattan çıktıktan sonra eşimin ilk lafı şu oldu “Çok şükür ideal olmuş porno yıldızı gibi olacak diye korkuyordum” dedi. Boyutu hakkında fikrini aldım ve dinledim. Göğüs uçlarının belli olması dikkat çekmesi konusundaki endişesini dinledim örneğin şimdiden bir sürü göğüs kapatıcı pedler aldım. Gibi gibi… Eşimi yok saymadım. Sürece dahil ettim. İkisi çok farklı şeyler. Şimdi ikimiz de mutluyuz. Ben ÖZÜME DÖNDÜĞÜM için o da ben mutlu olduğum ve onu da sürece dahil edip ortak fikir aldığımız için.
Aynen zaten hepimiz kendi kafa yapımıza uygun eş seçiyoruz neyse ki herkes nasıl mutlu ise öyle devam etsin en iyisi biz mutluyuz gelmiş geçmiş olsunNe guzel anlatmissin. Arkadas zannediyorki kocamizin kafasini ezip oyle giricez operasyona. Seninki de bos emek olmus kimbilir ne anliycak yazdiklarindan ama olsun denemeye degerben de esime cok net anlattim neden istedigimi nasil istedigimi. Ayni senin esin gibi bence gerek yok ama mutlu olucaksan yapalim dedi. Sagolsun cok da yardimci oldu. 5 yasinda oglum var cunku onunla full ilgilendi, extra benimle ilgilendi. Benim takildigim tek sey su ki, eger olmaz yaptrmazsin izin vermiyorum deseydi yine benim kararim der yaptirirdim. Esimin bana bu sekilde yaklasmyacagini da cok iyi bliyordum. Simdi herkes mutlu
hepimize gelmis gecmis olsun
![]()
nasıl eziklerle muhatap oluyoruz şu sitede ya, kocam da kocam diyenleri arıyorsan bir derdim var kısmına bakacaksın yanlış adres. kocasına el gözüyle bakanlardan evlilik dersi almayız."Bir kadinin onceligi kendine guzel gorunmektir, kendini sevmektir.."
Kocam da kocam diye diye gitti, güle güle köylü Fadime![]()
Eşleri obje olarak görüp seçmiyoruz ki … Büyük memeli isteseydi öyle seçerdi diyorsunuz. İnsanlar elbette bir miktar dış görünüşe bakar ama tanışıp görüşüp eğer yaşam tarzları fikirleri uyuyorsa kalpleri ısınıyorsa evlenir. Kalbinin ısındığı insanın memesi küçük diye evlenmekten vazgeçmezsin. Ya da aaa ben küçük meme severim bu kadının memesi küçük ben bununla evleneyim demezsinHaliyle düşünce tarzınızı çok yanlış buluyorum. Eşler genelde beğenmeyecekleri için değil, başka erkekler tarafından dikkat çekmesini istemedikleri için karşı çıkıyorlar estetik operasyonlara. Kıskançlıktan yani. Eşini dinleyip yaptırmayan kadın mutsuz oluyor ama eşini ikna edip yaptıran çiftler karşılıklı mutlu oluyor. Elbette bostan korkuluğu değil eşlerimiz. Mememi yaptırma konusunda karıştırmam ama sonrasında çok dekolte verme , dışarıdan belli olmasın derse tabiki dinlerim. Arada fark var. Bunca insan sizin yorumlarınıza tepki göstermiş bence kendinizi savunmak yerine bakış açınızı değiştirin kendiniz de daha mutlu olursunuz.
benim dediğim gibi yapmışsınız işte oturup konuşmuşsunuz ayrıca eşin de net istemiyorum dememiş ki net istemediği halde illa yaptıracağım diyen kadınların niyeti sorgulanır dedim ben sorguladık da zira neden memeleriniz küçük diye mutsuz olacaksınız ki benimkiler de çok büyük sayılmaz ama hiç bunu dert etmedim. neyse o dedim kendimce.Bakın Burada ben dahil kimse eşinizi yok sayın demiyor. Ve zaten olay normal olan şeyi ilgi çekmek için değiştirmek değil. Genelde meme ameliyatı yaptırmak isteyen/yaptıran kadınlar DOĞUM SONRASI deforme olduğu için istiyor. Ya da yok denecek kadar küçük olduğu için istiyor. Şahsen benim göğüslerim eskiden küçük ama gayet diri ve güzeldi. Biraz daha büyük olsun isterdim elbet ama eşim de böyle gayet güzel dediği için büyütme gereği duymadım. Ne zaman çocuk doğurdum ve emzirme dönemim bitti işte o zaman memelerim evrim geçirdi. Yaratıldığım şekilde kalmadılar yani. Evlendiğim şekilde de kalmadılar. Eşime kalsa bıçak altına yatmaya değmez ben seni böyle de seviyorum diyordu. Hem sütyen giymeyeceksin biliyorum sallanacak ucu belli olacak bu yüzden istemiyorum diyordu. Büyük yaptıracaksın dikkat çekecek diyordu. Ben eşimin YAPTIRMA demesini DİNLEMEDİM. İLLA YAPTIRACAĞIM BÖYLE MUTSUZUM DEDİM. Ama endişelerini dinledim. Onun istediği boyutta yaptırdım mesela eski göğüslerimden çok az daha büyük sadece. Ameliyattan çıktıktan sonra eşimin ilk lafı şu oldu “Çok şükür ideal olmuş porno yıldızı gibi olacak diye korkuyordum” dedi. Boyutu hakkında fikrini aldım ve dinledim. Göğüs uçlarının belli olması dikkat çekmesi konusundaki endişesini dinledim örneğin şimdiden bir sürü göğüs kapatıcı pedler aldım. Gibi gibi… Eşimi yok saymadım. Sürece dahil ettim. İkisi çok farklı şeyler. Şimdi ikimiz de mutluyuz. Ben ÖZÜME DÖNDÜĞÜM için o da ben mutlu olduğum ve onu da sürece dahil edip ortak fikir aldığımız için.
kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum
((
Gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz o yüzden boş verin en iyisibenim dediğim gibi yapmışsınız işte oturup konuşmuşsunuz ayrıca eşin de net istemiyorum dememiş ki net istemediği halde illa yaptıracağım diyen kadınların niyeti sorgulanır dedim ben sorguladık da zira neden memeleriniz küçük diye mutsuz olacaksınız ki benimkiler de çok büyük sayılmaz ama hiç bunu dert etmedim. neyse o dedim kendimce.
sizin mutsuzluk sebebiniz medya algıları.
kadının güzelliği memeden ibaret mi?
hastalık sebebiyle memesi alınan kadınlar ne yapsınlar?
onlar kadın olmuyor mu?
oturup memleket meselesi yapmışsınız meme boyutunu.
yine de bakın eşinizi dinleyip orta yol bulmuşsunuz dinlemeyip illa benim istediğim gibi büyük olacaklar deseydiniz işte o zaman sıkıntı doğardı. ayrıca bir erkeğin eşinin dikkat çekmesini istememesi de doğal değil mi?
gayet iyi anladım başlardaki fikrinizle sonlardaki tamamen farklı. ilk başta eşim karışamaz tek kelime edemez derken sonlarda e oturduk onun da rahat edeceği bir boyutta karar kıldık dediniz. demek ki evlilikte bazı kararlar ortak alınırmış değil mi?Gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz o yüzden boş verin en iyisi
Yaptırıp yaptırmayacağıma karışamaz. Bu benim bedenim benim kararım. Bu konuda değiştirdiğim bir fikir yok. Benim eşim karışmaz da zaten. Fikrini söyler , benim her halükarda kendi bildiğimi okuyacağımı da bilir. Söylediği fikir BANA mantıklı gelirse uyum sağlarım ben de ona. Hepsi bu… Ben burada kendi ilişki dinamiğimi anlatmaktan ziyade eşi karışanlara örnek vermeye çalışıyorum. Kendiniz istiyorsanız yaptırın ama sürece eşinizi de dahil edip orta yolu bulabilirsiniz diyorum. Kaldı ki asıl konu sizin bir kadına sırf meme yaptıracak diye başkasına mı beğendireceksin demeniz.. Eşi istemediği halde meme yaptırmak isteyen kadın namussuzdur demeye getirmeniz. Olay oradan çıkıp buralara geldi. Saptırmayıngayet iyi anladım başlardaki fikrinizle sonlardaki tamamen farklı. ilk başta eşim karışamaz tek kelime edemez derken sonlarda e oturduk onun da rahat edeceği bir boyutta karar kıldık dediniz. demek ki evlilikte bazı kararlar ortak alınırmış değil mi?
Yaptırıp yaptırmayacağıma karışamaz. Bu benim bedenim benim kararım. Bu konuda değiştirdiğim bir fikir yok. Benim eşim karışmaz da zaten. Fikrini söyler , benim her halükarda kendi bildiğimi okuyacağımı da bilir. Söylediği fikir BANA mantıklı gelirse uyum sağlarım ben de ona. Hepsi bu… Ben burada kendi ilişki dinamiğimi anlatmaktan ziyade eşi karışanlara örnek vermeye çalışıyorum. Kendiniz istiyorsanız yaptırın ama sürece eşinizi de dahil edip orta yolu bulabilirsiniz diyorum. Kaldı ki asıl konu sizin bir kadına sırf meme yaptıracak diye başkasına mı beğendireceksin demeniz.. Eşi istemediği halde meme yaptırmak isteyen kadın namussuzdur demeye getirmeniz. Olay oradan çıkıp buralara geldi. Saptırmayıngayet iyi anladım başlardaki fikrinizle sonlardaki tamamen farklı. ilk başta eşim karışamaz tek kelime edemez derken sonlarda e oturduk onun da rahat edeceği bir boyutta karar kıldık dediniz. demek ki evlilikte bazı kararlar ortak alınırmış değil mi?
Yine gitmis yetisemedimnasıl eziklerle muhatap oluyoruz şu sitede ya, kocam da kocam diyenleri arıyorsan bir derdim var kısmına bakacaksın yanlış adres. kocasına el gözüyle bakanlardan evlilik dersi almayız.