- 3 Ocak 2016
- 3.337
- 6.386
- 158
- 40
kocasının isteğini yok sayacak kadar ısrarla ben yaptıracağım diyenin niyetini halis bulmadığımı söyledim zira kadının kendini güzel görmesi hali bekarlıkta daha önemlidir evlenince bazı kararlar ortak alınır. iki kişi oturur ortak bir noktada buluşur böyle kendi bildiğini okuyacaksanız her konuda niye evlendiniz? bu kafanın eşlerini değiştirmeye çalışan bişeyler dayatan yobaz erkeklerin kafalarından ne farkı var?Yaptırıp yaptırmayacağıma karışamaz. Bu benim bedenim benim kararım. Bu konuda değiştirdiğim bir fikir yok. Benim eşim karışmaz da zaten. Fikrini söyler , benim her halükarda kendi bildiğimi okuyacağımı da bilir. Söylediği fikir BANA mantıklı gelirse uyum sağlarım ben de ona. Hepsi bu… Ben burada kendi ilişki dinamiğimi anlatmaktan ziyade eşi karışanlara örnek vermeye çalışıyorum. Kendiniz istiyorsanız yaptırın ama sürece eşinizi de dahil edip orta yolu bulabilirsiniz diyorum. Kaldı ki asıl konu sizin bir kadına sırf meme yaptıracak diye başkasına mı beğendireceksin demeniz.. Eşi istemediği halde meme yaptırmak isteyen kadın namussuzdur demeye getirmeniz. Olay oradan çıkıp buralara geldi. Saptırmayın