göğüs büyütme eşin izin vermemesi

Yaptırıp yaptırmayacağıma karışamaz. Bu benim bedenim benim kararım. Bu konuda değiştirdiğim bir fikir yok. Benim eşim karışmaz da zaten. Fikrini söyler , benim her halükarda kendi bildiğimi okuyacağımı da bilir. Söylediği fikir BANA mantıklı gelirse uyum sağlarım ben de ona. Hepsi bu… Ben burada kendi ilişki dinamiğimi anlatmaktan ziyade eşi karışanlara örnek vermeye çalışıyorum. Kendiniz istiyorsanız yaptırın ama sürece eşinizi de dahil edip orta yolu bulabilirsiniz diyorum. Kaldı ki asıl konu sizin bir kadına sırf meme yaptıracak diye başkasına mı beğendireceksin demeniz.. Eşi istemediği halde meme yaptırmak isteyen kadın namussuzdur demeye getirmeniz. Olay oradan çıkıp buralara geldi. Saptırmayın
kocasının isteğini yok sayacak kadar ısrarla ben yaptıracağım diyenin niyetini halis bulmadığımı söyledim zira kadının kendini güzel görmesi hali bekarlıkta daha önemlidir evlenince bazı kararlar ortak alınır. iki kişi oturur ortak bir noktada buluşur böyle kendi bildiğini okuyacaksanız her konuda niye evlendiniz? bu kafanın eşlerini değiştirmeye çalışan bişeyler dayatan yobaz erkeklerin kafalarından ne farkı var?

kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim :(( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum :(((
İnsan büyük göğüs niye ister mi hiç anlamadım çocukluğumdan beri. Benim 90B-85C yani tam kadında olması gereken ölçü.Keşke küçük olsa derim.Yolda yürürken hep bakarlar.Gelinliğimde bile straptez giymememe rağmen dikkat çekti.Daha fazla büyümesin diye jel kullanıyorum spor yapiyorum .Yani bırakın limon kadar olsun ne güzel. Sütyen bile takmazsınız.

İnsan büyük göğüs niye ister mi hiç anlamadım çocukluğumdan beri. Benim 90B-85C yani tam kadında olması gereken ölçü.Keşke küçük olsa derim.Yolda yürürken hep bakarlar.Gelinliğimde bile straptez giymememe rağmen dikkat çekti.Daha fazla büyümesin diye jel kullanıyorum spor yapiyorum .Yani bırakın limon kadar olsun ne güzel. Sütyen bile takmazsınız.
Küçük olunca da giydiklerin yakışmıyo .Benimkiler a cup malesef psikolojimi etkiliyor bu durum

yani eş istemiyorsa neden illa yaptırmak istiyorsun sonuçta o şekil beğenmiş kabul etmiş evlenmiş.
kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var?
Vucut eşine sunulan bir materyal olmadığı için kendi istekleri olduğu için nasıl mutlu hissedecrğine kendi karar vermesi gerektiği için olabilir mi? Kendinizi erkeklere sunulan mal gibi görmeyin artık.

Vucut eşine sunulan bir materyal olmadığı için kendi istekleri olduğu için nasıl mutlu hissedecrğine kendi karar vermesi gerektiği için olabilir mi? Kendinizi erkeklere sunulan mal gibi görmeyin artık.
erkeklere sunulan mal değiliz merak etmeyin. kadın hakları konusunda siz giderken ben dönüyordum. eski mesajlara bir göz gezdirin.

evli ve bir erkekle aynı yatağı paylaşan bir kadının eşinin görsel olarak kendisini güzel bulup bulmamasıyla ilgilenmesi evlilik sorumluluğu içindedir. bakın birisi yazmış eşi ameliyattan sonra artık çekici bulmuyormuş ve aralarına ciddi soğukluk girmiş.
ne oldu?
kişinin bencilce talepleri belki bir yuvanın dağılmasına adım oldu.
o sebeple evlilik birliği içinde ben böyle istiyorum diyerek her kafasına eseni yapamaz kadın da erkek de. oturulur konuşulur.

erkeklere sunulan mal değiliz merak etmeyin. kadın hakları konusunda siz giderken ben dönüyordum. eski mesajlara bir göz gezdirin.

evli ve bir erkekle aynı yatağı paylaşan bir kadının eşinin görsel olarak kendisini güzel bulup bulmamasıyla ilgilenmesi evlilik sorumluluğu içindedir. bakın birisi yazmış eşi ameliyattan sonra artık çekici bulmuyormuş ve aralarına ciddi soğukluk girmiş.
ne oldu?
kişinin bencilce talepleri belki bir yuvanın dağılmasına adım oldu.
o sebeple evlilik birliği içinde ben böyle istiyorum diyerek her kafasına eseni yapamaz kadın da erkek de. oturulur konuşulur.
tamam o istemiyor ben istiyorum. Ne olacak benim bedenim ve o istemiyor diye ben mi vazgececegim. O niye vazgecen olmamalı?
Yazdıgınızı da mı okumuyorsunuz acaba. Kocan istemezse yaptırma başkasına mı begendireceksin diye cirkin ithamda bulunan bir kadın olmanız, varlığınızı kendinizi birine beğendirmeye odaklamış olduğunuzun ispatıdır. bunu söyleyen bir kadın bana kadın haklarında gidiyordum dönüyordum demesin lütfen.

tamam o istemiyor ben istiyorum. Ne olacak benim bedenim ve o istemiyor diye ben mi vazgececegim. O niye vazgecen olmamalı?
Yazdıgınızı da mı okumuyorsunuz acaba. Kocan istemezse yaptırma başkasına mı begendireceksin diye cirkin ithamda bulunan bir kadın olmanız, varlığınızı kendinizi birine beğendirmeye odaklamış olduğunuzun ispatıdır. bunu söyleyen bir kadın bana kadın haklarında gidiyordum dönüyordum demesin lütfen.
birine değil kocama beraber aynı yatağı paylaştığım adama kendimi beğendirmek istemem kabahat mi?
ya da bunun kadın haklarıyla alakası nedir?

o istemiyor sen istiyorsun.
oturup konuşacaksınız.
ancak memeyi görecek olan kocan olduğu için onun isteğini önemsiz saymak evliliğine de değer vermediğini gösterir.
net bir gerekçe sunarsınız ikna edersiniz.
benim bedenim ama o bedeni paylaştığım erkek var. ona öyle korkuluk muamelesi de yapmamak lazım.

Kilo alınca büyür...Adaçayı için göğüslere faydası varmış.Ben onu duyunca bıraktım içmeyi😪araştırın. Göğüs büyütücü jeller var.
O jellerin, kremlerin hiçbiri işe yaramıyor. Büyültmek için niye kadın kilo almak zorunda ki? Benim boyum 168, kilom 65, sütyen ölçüm ise 80b kapı tam doldurmuyor ve ergenlikte kilo alıp vermekten, sütyen kullanmaktan bir mememde sarkıklık var.
Kilo direkt göğüsten alınmıyor, spor ile de göğüs asla büyümez. Vücut geliştirmeci kadın sporcuların birçoğunun meme estetiği var, meme dediğiniz şey yağdan oluşuyor, kastan oluşmuyor. Ben 20 yaşındayım, para toplamaya şimdiden başladım, yazında işe gireceğim, üniversiteside yine çalışıp bu ameliyatı olacağım.

birine değil kocama beraber aynı yatağı paylaştığım adama kendimi beğendirmek istemem kabahat mi?
ya da bunun kadın haklarıyla alakası nedir?

o istemiyor sen istiyorsun.
oturup konuşacaksınız.
ancak memeyi görecek olan kocan olduğu için onun isteğini önemsiz saymak evliliğine de değer vermediğini gösterir.
net bir gerekçe sunarsınız ikna edersiniz.
benim bedenim ama o bedeni paylaştığım erkek var. ona öyle korkuluk muamelesi de yapmamak lazım.
Hala bana kocama vucutumu beğendiriyorum memeyi gören kocam diyorsunuz. Meme de vucut da sizin farkında mısın? Siz bir bir mal eşya değilsiniz. Beğenmezse kapı orada. Memem öyle böyle diye oturmayacaksa benimle şimdi gitsin. Ne düşüncesiz bir tavır bu yaptığınız farkında mısınız? birsürü kadın var memesini kaybetmiş deforme olmuş.
Yarın memenizi kaybeyseniz eşiniz sizi terkederse "adam haklı hanımlar artık memem eskisi gibi değil alındı ben hakettim" mi diyeceksiniz
Biri yukarıda sizin için "tecavüze uğrayana da orada ne işi vardı der" yazmış. Gerçekten temsil ettiğiniz zihniyeti anlatmış. Ne diyeyim bir kadın böyle konuşursa bu ülkede daha çok kötü günler görürüz. yazık.

Back
X