- 27 Ekim 2023
- 2.347
- 3.083
- 53
- Konu Sahibi mervekaranfil
Kendisi küstü gitti, kıskanç kadınlar yedi kızın başınıSimdi kendi mi gitti, ban mi yedi noldu ben çok anlamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi küstü gitti, kıskanç kadınlar yedi kızın başınıSimdi kendi mi gitti, ban mi yedi noldu ben çok anlamiyorum![]()
Kadını korkuttunuz kaçtı şurda iki eğleniyodukBen sana hakaret etmedim neyime açıyorsun:) aynı wifiden işlenmiş suçlarda koca sıkıntısız mı kalacak bu konularda ceza alıp işten atılan asker dolu ortalık. Ne olacak koca eve gelen celpte hesabı da görecek![]()
Mahallesine geri döndü diyelim :))Kendisi küstü gitti, kıskanç kadınlar yedi kızın başını![]()
Memlekette bir yerlerde, bir şekilde zorbalığa maruz kalmamış, travması olmayan bir insan bulun getirin bana lütfen. Nadirdir güllerle bezeli yollardan geçenler. İnsan biraz kendinin farkına varır, başına gelen türlü şeylerden, söylenenlerden ne bileyim bir yerde bir aydınlanma yaşar. Ama bazı insanlar böyledir, zorbalanmaları filan hikaye, travmaları başkalarına mağduru oynamaya bahanedir, hırslarını, öfkelerini çıkarabilecekleri adres olarak görürler diğerlerini, her şeyde kendilerinde hak bulurlar. Ne akıl yürütürler, ne meziyet kazanırlar. Bunun neresine üzüleceksin? Bundan ibret alınır. "Allah ıslah etsin" denir ancak.Ben üzülüyorum inanın zorbalık yaşamış belki büyüdüğü ortamda hor görüldü bilmiyorum, ben çingenelere de üzülüyorum niye güzel konuşmak varken varoş olalım ki.
Elimden birşey gelmiyor ama umarım düzelir bu arkadaşta. Zira içinde ki hasetle yaşamak çok zor
Kendisi küstü gitti, kıskanç kadınlar yedi kızın sıkışınca fotosunu değiştirip uyeligini iptal edince kurtulacak sandığı için bu kadar rahat konusuyomus demek ki![]()
Kombin bile yok ortada anam babam.Kombini beğenmedim. Bizimle değilsin..![]()
Gel kız şaka yaptılar sana, açmıycaklar dava falanaç bakalım bende mesajlarını gösteririm durduk yere hakeret etmesin sonuçta
Daha da kk.ya gelmezmişMahallesine geri döndü diyelim :))
Ulan shxbsbxbsbbshsbsbss Turkaaaaaannnnnnnn
Bak maks 10 bin ödermişsin, öyle dediler hfhdh ulan şapşalak kendini silince bulunamadığını mı sanıyosunSenin şehrine gelmez ki,görüntülü olarak halledersiniz.Birde 50bin lira gibi büyük bir meblağ alacağınızı sanmıyorum,hani dava vs uğraşmamak için uzlaştırmada genelde alınıyor bu 10binlik rakamlar dava açılmasın kafamız rahat olsun gibisinden yani,birde genelde adli kontrolü olanlar uzlaştırmada para ödüyor sonrasında başım yanmasın diye.Güzeller güzeli mervenin sicili temizse en fazla hagb alır muhtemelen ha birde dosya giderlerini yine merve öder. Ama 50bin tazminat diyorsanız o zor ya,dava görülüp bittikten sonra açılıyor zaten hakaret için tazminat davası.Yani iki ayrı davadan bahsediyorum,ama 50k sanmıyorum 10-15 falan,çünkü çalışmıyor ve eşi asker.Burada gelir durumu önemli bu kıza 10bin çıkacağını bile sanmıyorum zaten. Bu dediğim süreçte 2-3 sene falan.Bu konuda uzman olduğum için yorum yapıyorum![]()
Gel kız şaka yaptılar sana, açmıycaklar dava falan
Çok haklısınız ben ilk eşi çirkin diyerek zorbalık yaptı sanarak dedim çünkü güzellik takıntısı çok uçlardaydi. Ama yazınız öyle açık ve net ki teşekkür ederim. Amin inşallahMemlekette bir yerlerde, bir şekilde zorbalığa maruz kalmamış, travması olmayan bir insan bulun getirin bana lütfen. Nadirdir yolu güllerle bezeli yollardan geçenler. İnsan biraz kendinin farkına varır, başına gelen türlü şeylerden, söylenenlerden ne bileyim bir yerde bir aydınlanma yaşar. Ama bazı insanlar böyledir, zorbalanmaları filan hikaye, travmaları başkalarına mağduru oynamaya bahanedir, hırslarını, öfkelerini çıkarabilecekleri adres olarak görürler diğerlerini, her şeyde kendilerinde hak bulurlar. Ne akıl yürütürler, ne meziyet kazanırlar. Bunun neresine üzüleceksin? Bundan ibret alınır. "Allah ıslah etsin" denir ancak.
Haksiz da değil adamÇok haklısınız ben ilk eşi çirkin diyerek zorbalık yaptı sanarak dedim çünkü güzellik takıntısı çok uçlardaydi. Ama yazınız öyle açık ve net ki teşekkür ederim. Amin inşallah![]()
Tekrardan çok geçmiş olsun yaEvet, eve kağıt geldiğinde şok geçirdim ben de. Adliyeye gidip geldiğimde memurlar öde kurtul yoksa yakanı bırakmazlar dedi. Mecbur ödedim ben de![]()