Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onu da sütyen ile hallediyorlar zaten dışarıdan görüneceği kadarını. Her neyse dediğim gibi üsluba takıldım yoksa her düşünceye saygı duyarım katılmasam da. İyi akşamlar
Kızlar öncelikle sizin vücudunuz sizin kararınız!!!
Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyorsa seve seve tamam canım diyecek yoksa bence sorun daha büyük kendinize bu kadar müdahale ettirmeyin bir insanın bedeniyle ilgili başkasından izin alması aşk ve sevgi ile açıklanamaz
Kızlar öncelikle sizin vücudunuz sizin kararınız!!!
Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyorsa seve seve tamam canım diyecek yoksa bence sorun daha büyük kendinize bu kadar müdahale ettirmeyin bir insanın bedeniyle ilgili başkasından izin alması aşk ve sevgi ile açıklanamaz
Kesinlikle katılıyorum. Fikir alınabilir ya da giyim ile alakalı açık istemiyordur eşine saygıdan usturuplu giyersin vs bunlar normal ama yaptıracağı her şeyin kararını eşine bırakanlara anlam veremiyorum eş mi aldık baba mı aldık