• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyorum işte Allah buna çocuğu bilerek vermiyor.
Ben üzülüyorum inanın zorbalık yaşamış belki büyüdüğü ortamda hor görüldü bilmiyorum, ben çingenelere de üzülüyorum niye güzel konuşmak varken varoş olalım ki.
Elimden birşey gelmiyor ama umarım düzelir bu arkadaşta. Zira içinde ki hasetle yaşamak çok zor

Ben üzülüyorum inanın zorbalık yaşamış belki büyüdüğü ortamda hor görüldü bilmiyorum, ben çingenelere de üzülüyorum niye güzel konuşmak varken varoş olalım ki.
Elimden birşey gelmiyor ama umarım düzelir bu arkadaşta. Zira içinde ki hasetle yaşamak çok zor
Zerre üzülüyorsam namerdim beter olsun.
Rabbim dediğim gibi bilerek çoluk çocuk nasip etmemiş buna.
İlk kocasi da tuttuğu gibi attı evden.
İnanın dili böyle olana tahammül zordur.
İlk eşi de illallah etti açtı davayı bosadi.
Zorbalığı yapanların eline sağlık tam adamına uygulamislar.

Babaannemin telefonu böyle . Galerisi ss lerle dolu. Değişik bi yaşam formu😂
Benim de yengem böyle. Durduk yere bol bol yazım yanlışlı, siyah zemin üstüne beyaz yazıyla göndermeli yazılar paylaşıyor. Birine fazla değer verirsen vs. gibisinden şeyler yazıyor. :KK53:

Benim de yengem böyle. Durduk yere bol bol yazım yanlışlı, siyah zemin üstüne beyaz yazıyla göndermeli yazılar paylaşıyor. Birine fazla değer verirsen vs. gibisinden şeyler yazıyor. :KK53:
Bizim eski gruptan arkadaşı aramızdan dehleyince o da boyleydi.
Özlü sözler paylaşıyordu.
Biz de kendi aramızda konusunu dahi etmiyorduk :)
Ama o 7/24 onu cekistirdigimizi saniyordu.

Bizim eski gruptan arkadaşı aramızdan dehleyince o da boyleydi.
Özlü sözler paylaşıyordu.
Biz de kendi aramızda konusunu dahi etmiyorduk :)
Ama o 7/24 onu cekistirdigimizi saniyordu.
Bu yengem de herkesin derdi ben olmuşum falan diyor. Kim niye dert etsin seni? İlkokul mezunu bile değilsin, geçimsiz bir ev hanımısın da denmiyor işte.

Zerre üzülüyorsam namerdim beter olsun.
Rabbim dediğim gibi bilerek çoluk çocuk nasip etmemiş buna.
İlk kocasi da tuttuğu gibi attı evden.
İnanın dili böyle olana tahammül zordur.
İlk eşi de illallah etti açtı davayı bosadi.
Zorbalığı yapanların eline sağlık tam adamına uygulamislar.
Haklısınız. Sizin ki daha olgun bir yaklaşım ben fazla duygusal baktım belki de.İnsan kendi kendine üzülmeli artık, bu saatten sonra biz birşey yapamayiz. O en büyük kötülüğü yapıyor fazlasıyla.

Bende tam ne zaman üyelik iptali gelir diyordum ama sanıyor ki iptal ettirince bulunmaz :)
Burda açık açık İnstagram adresini de yazdı. Ben şok geçirdim . Gerçekten hiçbir şeyden korkusu çekinmesi yok hayret ettim. Kancık kart vs neler neler dedi bize 🤣🤣 buna vakit harcadığıma yanıyorum shshshdhdh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back