Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri neden bu kadar kk?

yok ılk zamanlar oldu sadece bı ıkı gun gecdı bana da oyle geldı kan pıhtısımı kı dedım ama cok kucukdu ya hıc yok du ona bagladım bunca zaman dedım boyle bekledılersırnaşık şey

Kızlar kullanan we dolgunlaşan büyüyen biri olarak sizlere önereceğim kara üzüm çekirdeği we masaj ben bunlarla büyüttüm dolgunlaştı elime gelir oldu ben masajı mersin yağı bide lawanta yağıyla yapıyorum kk de okumuştum lawanta yağını küçük çocuklara uggulamışlar masajla we memeleri büyümüş okudum ama ne kadar doğru bilemem bide kıllanma falan yapmadı bilginize a.s.

canım sen bu yagları ne kadar sure kullandın hımm olabılır dogrudur zararsız olabılır sonucda bılınen bısı yanı

canım sen bu yagları ne kadar sure kullandın hımm olabılır dogrudur zararsız olabılır sonucda bılınen bısı yanı

Canım ilk başladığımda sabah akşam yapıyodum öyle dakka falan tutmuyodum kafama göre kollarım yoruldumu yagı emdimi memeişler bırakıyodum wallahi zamanını tam bilemiyorum ama bir iki ay düzenli yapmaya calıştım arada aksattım sonra her duştan sonra yapıyodum şimdiyse yine günde bir defa yapmaya calışıyorum bebe yağıylada yapıyorum yagsızda yapıyorum canım aklıma geldikce memişleri owalıyorum heee bide büyüyecek diyeee düşünüyorum we büyüyoo poztif olayı yaniiikaydirigubbakcemile2 sewgilerrra.s.

masaj yağlarından hangisini kullanıyorsunuz siz bende aliyim bari

Canım ben mersin yağı we lawanta yağı bunları kullanıyorum arada bebe yağıylada yapıyorum.... mersin we lawanta nın kokuları çok keskin pencere acık olsun canım kullanırken sewgilerra.s.

yag olmadan masaj zor cnm yaa hımm ama saat tut bence yarım saatı geıcrme gunluk bı gogsun ıcın cunku zararlımıs tabıkı ınanmak basarmanın yarısı moralımızı hep yuksek tutmamız lazım hihoyyyt

ama bı cekırdegının yagı var bıde kaysının kendısının ona gore sanırım cekırdegı kotu kokuomirmirmirmir

çekirdeği kötü mü kokuyor bilmiyorum ama şöyle birşey okumuştum. kayısı yağı aromatik olarak kullanılıyor, cilt için kullanılan kayısı çekirdeği yağı olmalıymış

çekirdeği kötü mü kokuyor bilmiyorum ama şöyle birşey okumuştum. kayısı yağı aromatik olarak kullanılıyor, cilt için kullanılan kayısı çekirdeği yağı olmalıymış

valla canım ben dogum catlakları ıcın kullananları bılıorum tanıdıklardan evet galıba cekırdegının kı kotu kokuohihoyyyt

yanlızlıgım bunu okudunmu benım yıne kafam karıstı bunu damı katsam acaba lavanta mersın avokado ve kaysı cekırdegısırnaşık şey

yarım saati geçmiyorumdur canım yapmaya calışıyorum işte sabah akşam yapsam iyide sadece bir kere yapabiliyorum buda iyi hihoyyyt

mersin yağı kasları güçlendiriyor ama göğüs dediğin yağdan oluşuyor sadece alttan kas desteği var. o yüzden mersin yağını düşünmüyorum. lavanta hakkında pek fikrim yok aslında. ben avokado ve kayısıdan vazgeçmeyeceğim sanırım

ben tek tek deneycem ıkı ay falan suresınce bırı bıtınce dıger yontem kaydirigubbakcemile3ama cok karısımdan da korkuyorum en fazla ıkı tane olması daha ıyı sanırım

awakado yağını bende alabilirim yağım bitmişti inş bulurum kokusu nasıl agırmı kalıcımı

yarım saati geçmiyorumdur canım yapmaya calışıyorum işte sabah akşam yapsam iyide sadece bir kere yapabiliyorum buda iyi hihoyyyt

hıc yokdan ıyı tabıkı cnm yaa ama gunde ıkı de super oluyo yanı ama tabı vaktı bol olana yorgun oluncada ınsanın canı ıstemıo valla hasta da olsam yapıom aksatmak ıstemıom hıc aksatma yapmadım ıns emegımın karsılıgını alırım:dance::dance:

kızlar daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama petek dinçözün programında izlemiştim ÇEMEMN YAĞI göğüsleri büyütüyo ve boyu uzatıyo çok etkili bi yağ deneseniz iyi olur ben boyum için kullanacağı göğüslerim 90 boyumsa 1.66 kilo 60

İnş nez bence bu azimle senin memişler sıgmayacaklar sütyene hihoyyyt emeklerin boşa gitmeyecek inş sewgilerrra.s.

yaa onunda kokusu cok kotu evet cemen ıyı gelıo tozu da var ya zeten verılen gogus buyutucu tarıflerındebenneyaptımki

ben henüz denemedim yağını ama avokadonun cilde çok faydası varmış okuduğum kadarıyla. göz çevresine bile kullanılıyor, hassas ciltlere zarar da vermez yani. derinin altına çok hızlı nüfuz edip nemlenmesine yardımcı oluyor demiş, bunlardan sonra almaya karar verdim. koku konusunda bir fikrim yok, umarım kalıcı değildir. ben sırf kokuyor diye elma sirkesi bile kullanamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…