• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesabımı kapatırsam mevzu da kapanır diye düşündü herhalde. Umursamazlıkla, sürekli ters cevaplar vererek davalardan çekinmiyorum imajı vermeye çalıştı ama durum bence öyle değildi. Ne diyeyim artık...
Stresten karnına ağrılar girdi tabi arveles içmeye gitti.

Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Canım anlaşılmıyo üstündeki elbiseyi çıkarıp bi foto atarsan yardımcı olayım

Amaç neydıkı simdi belli yani zayıf neyi duymak istemiş olabilir 🤣
İstedi ki KK olarak toplanıp gözümüzü alıyorsun, sen bizim güneşimizsin, belediye bedava güneş gözlüğü dağıtsın da gül cemaline doya doya bakalım diyek. Demedik diye sinire kesti

Canım anlaşılmıyo üstündeki elbiseyi çıkarıp bi foto atarsan yardımcı olayım
images-3.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back