Demekki yorumlardan anlisiliyorki, bazi kadinlarimiz esi, senin bedeninde asil soz sahibi olan benim ben istemezsem yaptiramazsin dendiginde "tabi kocacim" diyecek, ustelik onu cok sevdigi ve goruntusunden cok memnun oldugu icin karsi ciktigini dusunucek. Fakat ben bu kadinlarimiz aci gerceklerle yuzlestiriym. Kadin kendi bedeninde herhangi bir mudahaleye gerek duyuyorsa bir memnuniyetsizligi varsa ve esi de ona "ben seni boyle seviyorum" diyorsa bunun sebebi oncelikle esini operasyon sirasinda bir dr un onunde ciplak vaziyetini kaldiramiyor olmasidir. Bu ne ozguvensizlik degil mi? Dogum yaparken de baska tarafimizi gordu o dr tüh.. Sonraki asama ise operasyon sonrasi. Acaba esi sahilde bikinisiyle dolasirken baska bir erkek goguslerini istah acici bulur mu gozu takilir mi? Yada gunluk hayatinda dekolte giyip yaptirdigi gogusleriyle bir baskasinin ilgisini cekmeye calisir mi? Yani hem kendine guvenmez, daha kotu olani ise kadinina guvenmez. Her kadin erkegini tanir. Kiminin lugatinda izin almak yoktur cunku esinin bu konuda ona saygi duyucagini destek olucagini bilir. Uzun soluklu İyi bir evlilik de bu sekilde yonetilir. Birbirine saygi duyarak. Bu yok saymak degildir buna ihtiyac yoktur. Kadin halinden memnundur esi icin operasyona grmek istemez ve boyle kabul etsin der bu da cok saygi duyulasi. Fakat hic bir erkek kadinin porsumus sarkikk memelerini oksamaktan zevk aldigindan degil guven eksikliginden bu durumu reddeder. Bedenimle ilgili kararlari ben veririm. Baska hic kimse degil. Kisacik hayatimda nasil gorunmek istiyorsam nasil yasamak istiyorsam oyle yasarim. Benimle yasayan da buna zaten saygi duyar. Benim ona duydugum gb. Kendinize deger verin arkadaslar. Deger gormemis buyuzden kendine deger verememis, oncesinde ailesinin sonrasinda kocasinin boyundurugunda yasamaya alismis, kendi kararlarini kendi kendine veremeyen, "evlilik boyle birsey" cumlesinin ardina siginarak arabanin on caminda kafasi sallanip duran biblolar gb herseye kafa sallamak zorunda olan okadar cok kadin varki.. benim kopegim var mesela onunla ilgili tum kararlari ben veriyorum 6 yildir. Ayni hesap

once kendinize, kendi isteklerinize fikirlerinize saygi duyun, sonra baskasininkine duyarsiniz. Bir de kimseye laf anlatmaya calismayin cunku boyle gelmis boyle gider.. onlar bu sekilde alismis normallestirmis. Oyle mutlu demekki. Birakin kucuk seylerle mutlu olsunlar