göğüs büyütme eşin izin vermemesi

benim sizin yorumlarınızı okumamamdan ziyade sizin ne yazdığınızı unutur bir tarafınız var gibi..
ahkam kesmek ne demek? ahkam kesmek sizin yorumlarınızda mevcut, ben gayet özenli yazdım.. çelişkili değil gayet açık ve net yazmışım ama tabi tersten bakınca öyle görmenizi yadırgamıyorum..
sizin evlilik anlayışınızla benim evlilik anlayışım arasında dağlarca fark var
memeyi görecek olan kocaya sen karışma tek kelime etme demek evlilik değildir.

kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim :(( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum :(((
Benim teyzem de bir ara büyük olması için eşini zor ikna ederek (hatta en son rest çekip)silikon taktırdı ama eşi ondan sonra çok uzaklaştı (cinsel olarak ) adam tiksindirici buluyormuş büyük göğüslü kadınları eşinizin istememe sebebini öğrenin öncelikle sonuçta evliliğini bitirme kararı da alabilir

memeyi görecek olan kocaya sen karışma tek kelime etme demek evlilik değildir.
yahu meme sadece kocayı mı mutlu ediyor. insan kendi bedeninden mutsuzsa kaş olur göz olur meme olur önemli değil bundan kime ya yahu.. beğendirmek istediğin başkası mı var ne demek ne kadar çirkin yakışıyor mu ya?
kendine baktığında beğenmek istiyor kime ne

Son düzenleme:
Burda kimse eşinden habersiz gitsin yaptırsın demedi. İnsan eşiyle tabii ki istişare yapar. Ben ameliyat olmayı düşünüyorum diye. Ama en son kararı verecek kişi kendisidir. Çünkü adı üstünde onun bedeni. Eşim bana gelse “penisimi büyütmek istiyorum, ameliyat olmak istiyorum.” dese karşı çıkmam, destek olurum. Demek ki bu onu mutlu edecek. Ayrıca onun bedeni hakkında benim nasıl bir söz hakkım olabilir ?

tam da beraber yatağa girdiğiniz cinsellik paylaştığınız erkeğe mememi küçülteyim mi diye sorulur. sorulması gerekir. el oğlundan bahsetmiyoruz en mahremimi paylaştığım adama memem konusunda sen işine bak diyeceksiniz e mi?
saçtır şudur budur hikaye.
görülen o ki evlilik konusund pek bişey anlamamışsınız siz de.
eş sizi nasıl beğendiyse o şekilde durmak asıl değerdir. yoksa ben kafama göre takılayım demek değer değildir. bugüne kadar eşime ben tek kelime ettirmedim yaşamım ve değerlerim konusunda ama yarın mememi yaptırmak istesem mesela onun fikrini de alırım mememi görecek olan o çünkü.
medyanın şekillendirdiği güzellik algılarıyla aaa önce ben güzel bulayım kafasıyla sağlıklı evlilik olmaz.
Siz once okudugunuzu anlayın da sonra yorum yaparsiniz☺️ sizin ic dunyaniz buna hazir degil sanirim aynen devam 👍🏻

yahu meme sadece kocayı mı mutlu ediyor. insan kendi bedeninden mutsuzsa kaş olur göz olur meme olur önemli değil bundan kime ya yahu.. beğendirmek istediğin başkası mı var ne demek ne kadar çirkin yakışıyor mu ya?
kendine baktığında beğenmek istiyor kime ne
medyanın modanın yönlendirdiği algılarla kendini neden çirkin göreceksiniz?
evli insanın fazla güzelleşme isteği şüphe çekebilir diyoruz.
buradaki konularda okumadık mı kaç kere böyle aldatan adamların bir anda bakımlı olma heveslerini saç baş heveslerini?
kocam yeni kıyafet alıyor berberdeb çıkmıyor yazanlara kimse aa kocan kendini beğenmek istiyor demiyor hemen biri var kesin diyor.
şimdi ne değişiyor?

Burda kimse eşinden habersiz gitsin yaptırsın demedi. İnsan eşiyle tabii ki istişare yapar. Ben ameliyat olmayı düşünüyorum diye. Ama en son kararı verecek kişi kendisidir. Çünkü adı üstünde onun bedeni. Eşim bana gelse “penisimi büyütmek istiyorum, ameliyat olmak istiyorum.” dese karşı çıkmam, destek olurum. Demek ki bu onu mutlu edecek. Ayrıca onun bedeni hakkında benim nasıl bir söz hakkım olabilir ?
penis büyütmek çok olanaklı değil ama meme olanaklı aradaki fark o.
bu benim bedenim meselesi kocanıza dış kapının mandalı yapma aracı değil. dışarıdan elin adamı kadına laf etmesin diye.

medyanın modanın yönlendirdiği algılarla kendini neden çirkin göreceksiniz?
evli insanın fazla güzelleşme isteği şüphe çekebilir diyoruz.
buradaki konularda okumadık mı kaç kere böyle aldatan adamların bir anda bakımlı olma heveslerini saç baş heveslerini?
kocam yeni kıyafet alıyor berberdeb çıkmıyor yazanlara kimse aa kocan kendini beğenmek istiyor demiyor hemen biri var kesin diyor.
şimdi ne değişiyor?
Şimdi tekrar başa dönüp konuyu okuyun isterseniz. bekarlığımdan beri istiyorum 75i doldurmuyor...
ayyy yoruldum size ne söylense boş.. zihniyet meselesi iyi günler

siz düzgün yazmayı deneyebilirsiniz belki de bu kafayla sağlıklı evllik de yürütemezsiniz ya neyse ;)
İsi cirkinlestirmesek.. estetikten evlilige gelmesin yani konu. Ben 2010 dan beri esimle birlikteyim. Cok sukur cok da guzel bir hayatim var. Siz hem okudugunuzu anlamiyorsunuz hem de hadsizlik yapiyorsunuz. Ben gayet guzel acikladim , bir cok yorumda da insanlar size anlatmaya calismis neden boyle dusumemeniz gerektigini. Benim yazdığımı algilayamadiniz bari bir digerini anlayabilseydiniz. Bakis acinizi degistirirseniz sizin lehinize, emin olun daha mutlu hissedersiniz. Boyle size yazik. Hoscakalin.

kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim :(( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum :(((
Hayata bir kere geliyoruz, genç yaşlarımdayım bedenimde beğenmediğim yeri değiştirmek istiyorum. Eğer yaptırmazsam üzüleceğim diyebilirsin

İsi cirkinlestirmesek.. estetikten evlilige gelmesin yani konu. Ben 2010 dan beri esimle birlikteyim. Cok sukur cok da guzel bir hayatim var. Siz hem okudugunuzu anlamiyorsunuz hem de hadsizlik yapiyorsunuz. Ben gayet guzel acikladim , bir cok yorumda da insanlar size anlatmaya calismis neden boyle dusumemeniz gerektigini. Benim yazdığımı algilayamadiniz bari bir digerini anlayabilseydiniz. Bakis acinizi degistirirseniz sizin lehinize, emin olun daha mutlu hissedersiniz. Boyle size yazik. Hoscakalin.
evli kadın-erkek estetik yaptırırken eşine duvar muamelesi yapsın isteyip de sonra kıvırmak olmuyor. istediğiniz kadar beğenmedim yollayın hakikat bu. ben gayet doğru anladım sizi merak etmeyin.

Demekki yorumlardan anlisiliyorki, bazi kadinlarimiz esi, senin bedeninde asil soz sahibi olan benim ben istemezsem yaptiramazsin dendiginde "tabi kocacim" diyecek, ustelik onu cok sevdigi ve goruntusunden cok memnun oldugu icin karsi ciktigini dusunucek. Fakat ben bu kadinlarimiz aci gerceklerle yuzlestiriym. Kadin kendi bedeninde herhangi bir mudahaleye gerek duyuyorsa bir memnuniyetsizligi varsa ve esi de ona "ben seni boyle seviyorum" diyorsa bunun sebebi oncelikle esini operasyon sirasinda bir dr un onunde ciplak vaziyetini kaldiramiyor olmasidir. Bu ne ozguvensizlik degil mi? Dogum yaparken de baska tarafimizi gordu o dr tüh.. Sonraki asama ise operasyon sonrasi. Acaba esi sahilde bikinisiyle dolasirken baska bir erkek goguslerini istah acici bulur mu gozu takilir mi? Yada gunluk hayatinda dekolte giyip yaptirdigi gogusleriyle bir baskasinin ilgisini cekmeye calisir mi? Yani hem kendine guvenmez, daha kotu olani ise kadinina guvenmez. Her kadin erkegini tanir. Kiminin lugatinda izin almak yoktur cunku esinin bu konuda ona saygi duyucagini destek olucagini bilir. Uzun soluklu İyi bir evlilik de bu sekilde yonetilir. Birbirine saygi duyarak. Bu yok saymak degildir buna ihtiyac yoktur. Kadin halinden memnundur esi icin operasyona grmek istemez ve boyle kabul etsin der bu da cok saygi duyulasi. Fakat hic bir erkek kadinin porsumus sarkikk memelerini oksamaktan zevk aldigindan degil guven eksikliginden bu durumu reddeder. Bedenimle ilgili kararlari ben veririm. Baska hic kimse degil. Kisacik hayatimda nasil gorunmek istiyorsam nasil yasamak istiyorsam oyle yasarim. Benimle yasayan da buna zaten saygi duyar. Benim ona duydugum gb. Kendinize deger verin arkadaslar. Deger gormemis buyuzden kendine deger verememis, oncesinde ailesinin sonrasinda kocasinin boyundurugunda yasamaya alismis, kendi kararlarini kendi kendine veremeyen, "evlilik boyle birsey" cumlesinin ardina siginarak arabanin on caminda kafasi sallanip duran biblolar gb herseye kafa sallamak zorunda olan okadar cok kadin varki.. benim kopegim var mesela onunla ilgili tum kararlari ben veriyorum 6 yildir. Ayni hesap 😂 once kendinize, kendi isteklerinize fikirlerinize saygi duyun, sonra baskasininkine duyarsiniz. Bir de kimseye laf anlatmaya calismayin cunku boyle gelmis boyle gider.. onlar bu sekilde alismis normallestirmis. aydinlatmaya calismayin birakin kendi kucuk dunyalarinda mutlu olsunlar ☺️

Son düzenleme:
siz yorumlarımı okumamışsınız kendi kafanıza göre ahkam kesiyorsunuz.
sağlık ya da zaruri bir durum olsa kimsenin laf etmeye hakkı yok demişim. ama sırf keyfi nedenlerle ben mememi yaptıracağım dediğinde bir kadın eşin fikri önemsiz denemez.
yorumunuz çelişkili bir kere. hem ortak yaşamaktan bahsedip hem de eşin bazı konularda yok hükmünde olduğunu iddia ediyorsunuz. beraber yatağa gireceği cinsellik yaşayacağı bir insana mememe karışamaz edemez demek evliliğin dinamiklerine ters bir kere. evlilik ne demek tekrar bir inceleyin.
Yorumum çelişkili değil sizin evlilik anlayışınız klasık Türk erkeği düşüncelerini kabullenmiş bi bakış açısı malesefff ki.. ben zaten evliyim, silikon bende de var beden benim bedenim eşim fikrini belirtir istediğimi de yaptırırım . Bu silikonlarımı da kendim için yaptırdım, kendimi çok daha iyi hissettim seks için seksi görünmek için değil. Sizin zihniyet bozuk, sadece böyle düşünüyorsunuz belli ki.. Meme büyütmek ya da küçültmek tamamen zevk meselesi ve psikolojik olarak iyi hissetmekten özgüvenden geçiyor..

Demekki yorumlardan anlisiliyorki, bazi kadinlarimiz esi, senin bedeninde asil soz sahibi olan benim ben istemezsem yaptiramazsin dendiginde "tabi kocacim" diyecek, ustelik onu cok sevdigi ve goruntusunden cok memnun oldugu icin karsi ciktigini dusunucek. Fakat ben bu kadinlarimiz aci gerceklerle yuzlestiriym. Kadin kendi bedeninde herhangi bir mudahaleye gerek duyuyorsa bir memnuniyetsizligi varsa ve esi de ona "ben seni boyle seviyorum" diyorsa bunun sebebi oncelikle esini operasyon sirasinda bir dr un onunde ciplak vaziyetini kaldiramiyor olmasidir. Bu ne ozguvensizlik degil mi? Dogum yaparken de baska tarafimizi gordu o dr tüh.. Sonraki asama ise operasyon sonrasi. Acaba esi sahilde bikinisiyle dolasirken baska bir erkek goguslerini istah acici bulur mu gozu takilir mi? Yada gunluk hayatinda dekolte giyip yaptirdigi gogusleriyle bir baskasinin ilgisini cekmeye calisir mi? Yani hem kendine guvenmez, daha kotu olani ise kadinina guvenmez. Her kadin erkegini tanir. Kiminin lugatinda izin almak yoktur cunku esinin bu konuda ona saygi duyucagini destek olucagini bilir. Uzun soluklu İyi bir evlilik de bu sekilde yonetilir. Birbirine saygi duyarak. Bu yok saymak degildir buna ihtiyac yoktur. Kadin halinden memnundur esi icin operasyona grmek istemez ve boyle kabul etsin der bu da cok saygi duyulasi. Fakat hic bir erkek kadinin porsumus sarkikk memelerini oksamaktan zevk aldigindan degil guven eksikliginden bu durumu reddeder. Bedenimle ilgili kararlari ben veririm. Baska hic kimse degil. Kisacik hayatimda nasil gorunmek istiyorsam nasil yasamak istiyorsam oyle yasarim. Benimle yasayan da buna zaten saygi duyar. Benim ona duydugum gb. Kendinize deger verin arkadaslar. Deger gormemis buyuzden kendine deger verememis, oncesinde ailesinin sonrasinda kocasinin boyundurugunda yasamaya alismis, kendi kararlarini kendi kendine veremeyen, "evlilik boyle birsey" cumlesinin ardina siginarak arabanin on caminda kafasi sallanip duran biblolar gb herseye kafa sallamak zorunda olan okadar cok kadin varki.. benim kopegim var mesela onunla ilgili tum kararlari ben veriyorum 6 yildir. Ayni hesap 😂 once kendinize, kendi isteklerinize fikirlerinize saygi duyun, sonra baskasininkine duyarsiniz. Bir de kimseye laf anlatmaya calismayin cunku boyle gelmis boyle gider.. onlar bu sekilde alismis normallestirmis. Oyle mutlu demekki. Birakin kucuk seylerle mutlu olsunlar 🤭
ne kadar cahilce bir yorum bu.
korkudan beni de alıntılayamamış bir de kararları ben veriyorum diye ahkam kesiyor. önce cesur ol da yorumunu muhatabını alıntıla. sonra edebiyat yaparsın.

yok doktor çıplak görmeyecek de yok başka şey de.. sizin beni tanımadan boş yorumlarınızın bir kıymeti yok.
belki adam gerçekten sarkık meme seviyor nerden biliyoruz?
eşi istemediği halde ısrarla estetik yaptırmak isteyen kadının niyeti sorgulanır. burada feminizm kasamazsınız ki sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var o konularda.

siz evliliği anlamadınız ki böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
boş genellemeler.
herkesi de köylü fadime gibi görüyorsunuz belli ki. merak etmeyin gayet değerli bir ortamda büyüdüm ve bana ve fikirrlerime gayet saygı duyan bir kocam var. yarın mememi yaptırsam onun da fikrini alırım çünkü evlilik bu demek. ben gideyim bugün burnumu yaptırayım yarın başka yerimi yaptırayım kocam mı aaa o elin adamı ya onun fikrinin hükmü yok diyeyim öyle mi?
bu kafayla evlilik yapanların çoğu soluğu neden mahkemede alıyor şaşırmıyoruz.

kimse de demiyor ki bu adam gökten mi indi?
kısacık hayatınızda nasıl görünmek isterseniz öyle gezecekseniz evlenmemeniz lazımdı. her konuda eşine karşı gelen kadın erkek evlilik yürütemez.
bir kadının ve erkeğin ilk önceliği eşine nasıl görüneceğidir. başkalarına güzel görünseniz ne görünmeseniz ne evlenmişsiniz barklanmışsınız. tabii başkalarında aklınız yoksa.

Yorumum çelişkili değil sizin evlilik anlayışınız klasık Türk erkeği düşüncelerini kabullenmiş bi bakış açısı malesefff ki.. ben zaten evliyim, silikon bende de var beden benim bedenim eşim fikrini belirtir istediğimi de yaptırırım . Bu silikonlarımı da kendim için yaptırdım, kendimi çok daha iyi hissettim seks için seksi görünmek için değil. Sizin zihniyet bozuk, sadece böyle düşünüyorsunuz belli ki.. Meme büyütmek ya da küçültmek tamamen zevk meselesi ve psikolojik olarak iyi hissetmekten özgüvenden geçiyor..
Klasik Türk erkeğinin köküne kibrit suyu ama bu kendim için yaptırdım meselesi bana pek inandırıcı gelmiyor. kimse üstüne alınmasın ama evli barklı insanlar neden eşine güzel görünmekten daha çok dış dünyayla ilgilenir ki. benim öyle bir derdim yok mesela. birileri beni güzel bulur mu bulmaz mı banane.. eşim beğenmiş ben de onu beğendim bitti.

Klasik Türk erkeğinin köküne kibrit suyu ama bu kendim için yaptırdım meselesi bana pek inandırıcı gelmiyor. kimse üstüne alınmasın ama evli barklı insanlar neden eşine güzel görünmekten daha çok dış dünyayla ilgilenir ki. benim öyle bir derdim yok mesela. birileri beni güzel bulur mu bulmaz mı banane.. eşim beğenmiş ben de onu beğendim bitti.
Fesat fitne bi insansınız, fikriniz neyse zikriniz de o . Üstüne üstlük vizyonsuzsunuz. Birileri beni güzel bulur mu bulmaz mı zaten umrumuzda değil.. anlamıyorsun, o anlama kapasitesi yok . Aynaya baktığımızda meme ya da ağız burun farketmeksinizin estetik ameliyat veya süslenmek giyinmek bakımlı olmak bunların hepsni sağlıklı insanlar ‘yalnız ya da yalnızlığı seçmiş veya evli’ olan herkes önce kendi için yapar.. siz kaygılı bağımlızınız. Demekki yalnız olsanız kendi özbakımınızı bile yapmayacaksınız, çünkü sizin yorumunuza göre sizde sadece ‘kocam’ için yapıyorumcusunuz.. ah pardon kimse üstüne alınmasın ama tabiii.. cahilsiniz, fikirler sadece başka bi yerde meme büyüttü diye başka adamlara kendini beğendirme düşüncesine sahip değil bu ladın. Muhtemelen hep kıyafetlerini taşıyamadığını düşündü, kompleks yaptı, aynaya baktığnda mutsuz oldu ve özendi. Yani kendisi mutsuz. Burda başkasını ilgilendiren bi durum yok. Kocası gidip desteksiz güzel sütyenler takıp kendini sevip mutlu olmayacak.. meme ‘onun’ memesi ya hani?

Fesat fitne bi insansınız, fikriniz neyse zikriniz de o . Üstüne üstlük vizyonsuzsunuz. Birileri beni güzel bulur mu bulmaz mı zaten umrumuzda değil.. anlamıyorsun, o anlama kapasitesi yok . Aynaya baktığımızda meme ya da ağız burun farketmeksinizin estetik ameliyat veya süslenmek giyinmek bakımlı olmak bunların hepsni sağlıklı insanlar ‘yalnız ya da yalnızlığı seçmiş veya evli’ olan herkes önce kendi için yapar.. siz kaygılı bağımlızınız. Demekki yalnız olsanız kendi özbakımınızı bile yapmayacaksınız, çünkü sizin yorumunuza göre sizde sadece ‘kocam’ için yapıyorumcusunuz.. ah pardon kimse üstüne alınmasın ama tabiii.. cahilsiniz, fikirler sadece başka bi yerde meme büyüttü diye başka adamlara kendini beğendirme düşüncesine sahip değil bu ladın. Muhtemelen hep kıyafetlerini taşıyamadığını düşündü, kompleks yaptı, aynaya baktığnda mutsuz oldu ve özendi. Yani kendisi mutsuz. Burda başkasını ilgilendiren bi durum yok. Kocası gidip desteksiz güzel sütyenler takıp kendini sevip mutlu olmayacak.. meme ‘onun’ memesi ya hani?
siz niye üstünüze alındınız pardon?
evli bir insan ben yarın filan ülkeye taşınıyorum diyebilir mi mesela?
önemli olan kişinin kendini iyi hissetmesi ya? ben burada bunaldım filan yere gidiyorum diye alıp bileti basıp gidebilir mi?
aynı mantık. ben öyle hissediyorum ben böyle bakıyorum diye evlilik olmaz. cahil lafını da size iade ediyorum haddinizi bilin gerginlik çıkmasın.
burada kocamcılık yok kocayı dinlemek orta yol bulma iradesi var. ben öyle karar verdim diyip kafasına eseni yapamaz evli bir insan kadın erkek farketmez.
evet meme onun memesi ama yatağa girdiği erkek de onun kocası. bir de böyle bakın. tekrar haddinizi bilmeye davet ediyorum sizi.

Bence bosuna ugrasmayin. Hakaret ve ima ile karsisindakini bastirabilicegini zanneden, beyni olan fakat fikri olmayan birine ne anlatsaniz bos. Yorum yapanin yakasina yapisiyor. Benim, sizin yada konuya benzer sekilde yaklasanlarin yorumlarini anlayablecek durumda degil. Kendimizi yormayalim. tartismanin da bir adabi var. Bununla olmaz o is 🤭

kısacık hayatınızda nasıl görünmek isterseniz öyle gezecekseniz evlenmemeniz lazımdı. her konuda eşine karşı gelen kadın erkek evlilik yürütemez.
bir kadının ve erkeğin ilk önceliği eşine nasıl görüneceğidir. başkalarına güzel görünseniz ne görünmeseniz ne evlenmişsiniz barklanmışsınız. tabii başkalarında aklınız yoksa.
Aynaya baktığın zaman kendine güzel görünmek diye bir tabir var bilir misin?

Aynaya bile bakmaya gerek yok meme küçük olunca azcık bol bir şey giyemiyorsun dümdüz görünüyor. Yani sizin düşüncenize göre kocası seviyorsa o bedeniyle yaşamak zorunda zaten kocası onu öyle beğeniyor, kendine bile istediği şekilde güzel görünmesin kendini beğenmese de olur bu mudur yani? Sizin vücudunuzla ilgili hiçbir özgüvensizliğiniz yok mu? Olsaydı kendi düşüncenize göre "evli barklı kadınım, çevre başkalarına mı yaptırdım diye düşünecek" diye düşünüp vaz mı geçecektiniz? Ağzım açık yazdıklarınızı okuyorum yani ve boşuna yazdığımın da farkındayım sizin gibi kalıplaşmış düşünce yapısındaki hiçbir insan değişmez.

Back
X