neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

Ohoo asıl kırılma noktası buymuş da buna rağmen düzeltmemiş eşiniz, bundan sonra hayatta düzeltmez. Kitap yakmak nedir ya...

eşimin bekarken ki kitapları ünide okudugumuz okul bitince eve getirdikleri yani onun evinde duruyordu onları yaktı bizim evdekileri değil yanlış anlaşılma olmasın..

he o yaptıgıda normal değil eşim bi sürü kızdı çok sevdiğimiz kitaplar vardı aralarında birbirimize okurken yazıdıgmız notları falan.. hiç bi anısı olmasa bile kitap bu ya kitap hangi akla hizmet yakarsın..

Ayy bu ne biçim kaynana ya düşman başına böylesi. Cehaletten bayılacak.

Daha kötü olacağından emin olabilirsiniz. Çünkü diyorum ya benim kv çok iyidir normalde. Dedikodu, fesatlık falan hiçbirşeyi yoktur. Bir gün bile kalbimi kırmamıştır.zaten uzak şehirlerde yaşıyoruz . Ama doğumdan sonra delirtti beni. Sanki o doğurdu, onun bebeğiymiş gibi davranıyordu. Eşiniz duruma el atmazsa çok sıkıntı yaşarsınız.

vallahi bir yandan da o geçiyor aklımdan hiç kimseye söylemeyeyım pat diye değiştireyim diye.. küf mü oluyor silerim en fazla 10 gün kavga ederiz sonra yine barışırız diyorum ciddyim geçiyor aklımdan.

Sayfalarca eşin yanında yazmışlar ama eşin yanında değil önce bunu bir anla madem boşanmayacaksın bir aile terapistine gidin kvlenle birlikte sınırlarını bilsin birisi anlatsın . Baktın olmuyor kap gel anneni sizinle yaşasın. Kısasa kısas bunlar seni anlayamayacaklar başka türlü.

Aynen. Gelin söylese diken gibi batar ama oğlu söylerse kırılmaz bile. Ben de kv eşime küser hiç konuşmaz sandım ama hiçbirşey yokmuş gibi davrandı. Ama hareketlerine de dikkat etti.

evet duymutum geline taşıyıcı anne muamelsi yapıyormus erkek anneleri..
torunda onun çocuguymus gbi davranıyolarmıs Allahım inşallah böyle şeyler yaşamam o zaman delirip kolundan tuttugum gibi savururum heralde kapıya.

bak bizimkide dedikodumu yapaz yani duymadım. eşimle aramızda bişi geçsin hemen eşime çemkirir kız çalısıyor vs diye hemen beni savunur zaten en bastan beri yaptıkları fesatlıktan değil ama istemediğim için bana batıyor.
eğer bu kadar üstüme gelmese otorite kurmaya calısmasa belki ben diyecektim ki ohh mis gibi geçiniyoruz her işimi yapıyor..
hatta bir konum var orada demiştim kv leri sevin ben konuştum hersey düzeldi vs diye.

ama işte anlayışsızlık ve böyle saygı duymama işin içine girince bizim aramızda görünmez bi ego savaşı çıktı..

vallahi bir yandan da o geçiyor aklımdan hiç kimseye söylemeyeyım pat diye değiştireyim diye.. küf mü oluyor silerim en fazla 10 gün kavga ederiz sonra yine barışırız diyorum ciddyim geçiyor aklımdan.

Değiştir. Eşine de hiçbirşey olmamış gibi "tatlım topu bana attın, bende göbeği dğeiştirdim. Oh mis eve geldi derdi yok, sinirlerim bozuldu derdi yok, sende suçu bana atarsın annen sana birşey demez nasılsa, hadi gel şimdi kahvelerimizi içelim" dersin :) :) :) Akıllım eşin topu sana atmış, kendi menfaatine kullan Haa, ben olsam haftasonu sabahlıkla kapıyı açınca nasılsa ilk kv gelmiş, omzumu biraz daha açıp müsait değiliz işimiz var ayhh yapıp gülerdim kapıyı da çat diye kapatırdım. Boşver kötü gelin ol, sinirlerinin yıpranmasından iyiymiş.

kardeşimde söyledi aynı seyi geleyim 10 gün kalayım dedi gel kız dedim geldi eşim gayette memnundu ne güzel kardeşin geldi yüzün daha bi gülüyor dedi he kardeşim pek bişiye karısmadı ama ben bile 10 gün kalınca bi fenalık geçirdim artık yurda dön dedim ki eşim bi gram rahatsz olmadı :/

İyi de ne farkeder ki? Kendine ait değil, başkasına ait bir şey.

inanki bizimkilerin yanına gitmek yerine izin alıp 3-4 gün evde böyle şeyler yapıp olayı kendime çeviresim var. bu kadar insan yanılıyor olamaz ya..

eşim bi arkadaşında dediği gibi ne beni ne onu yanar döner davranıyor..

İyi de ne farkeder ki? Kendine ait değil, başkasına ait bir şey.

hee o konuda duyarsız hiç farketmez kardeşlerinin evlerinde saçma bişi görsün alır hemen atar bu ne eskimiş bu kullanma bunu vs diye. saygısız. sorsan ama kalabalıgı sevmediğinden düzen temizlikten yapıyor bunu.

Yanardöner olduğu belli. Benim eşimde der "söylüyorum laftan anlamıyor napayım" O zaman çözüm bende. İzin almana bile gerek yok ki. İş çıkışında değiştir anahtarnı, zaten giremez eve :) :) Ama eşin kendi anahtarını verirse... Ona da göz dağı vermen lazım....

Yatak odanızı kilitleyin ilk ciddi tepkinizi orda gösterin. Benim özel alanım mahremim hesap veremem hakkım olan şey için diyin

Canım Allah yardımcın olsun önceki konularını da okumuştum işin zor.Kardeşin değil annen gelecek annen evdeyken kv nin eve girme bahanesi olmaz meydanı boş bulmuşlar ana oğul sana eziyet ediyorlar resmen psikolojik şiddet uyguluyorlar sana. Yanlış anlama ben olsaydım getirirdim hem anamı hem babamı evin ortasına yerleştirirdim ama tabi iş buraya gelince evliliğin bitmesini de göze alacaksın. Zaten eşin yanında olacaksa evliliğin daha güçlenir ama zaten bitecekse çocuk olmadan bitmesi en iyisi olur diye düşüyorum.

şu kilidi değiştirseniz kk kadınları olarak rahatlayacağız

yukarıda arkadasın dediğini yapcam yarın işe gelirken ilk yatak odasını kitlicem bakalım ne dicek.

persembe izin alırım o günde işte kilit değişitrme operasyonu yaparım sanrım. önce bi yarın ki tepkilere bakmam lazım..
haber vercem sizeee :)

merakla bekliyoruz valla.

Yatak odasının kapısı kilitleyebilmek bile lüks olmuş sizin için olayı bak

valla kadın için bi ton şey söyledim de kapısı kapalı odaları açmıyor en son öyle gözlemledim bakalım kitli olduğunu farkedip bişi dicek mi ?

hiç sorma arkadaşım üstelk bi görsen benim kadar kekoca evlenen yoktur ha utanmasa kv tacagım bilezikleride sen alıver dicekti o kadar kendimiz yaptık herseyı..
ahh ahh işte geçen gün bi konu vardı kız liste vermişti olacaktık öyle gelin ki kıymetmiz bilinseydi

ohh be içim şişmişti kaç gündür valla rahatladım kocamla küsüm ama olsun teşekkkkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…