neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

Aynen değiştirin yatak odanızın kilidini. Tartışma yada en basit sorgulamada haklı ve doğal sebebinizi söylersiniz kararlı bir şekilde. Baktınız tepki veriyorlar gemileri yakın.

Sadece soru soruyorum bu kadar rahatsız oldugunuz yere neden aksamları hazır yemek olunca gıdıyorsunuz

Kayınvalide kayınpederin taktığı bileziği benim çektiğim krediden almıştık

Ben kekonun dibiyim o zaman

Sadece soru soruyorum bu kadar rahatsız oldugunuz yere neden aksamları hazır yemek olunca gıdıyorsunuz

hiç istemiyorum en baştan beri eşime hep kendim yemek yapmak istiyorum ama bize fikir bile sormuyor cogu zaman balkondan kendini aşağıı sallıyooor oğluuuuuuuuuuuuuuuum mantı yaptım börek yaptım annesinin kuzusuuna dolma sardııım diye..
utanmasa komşulaaar koşuuuun diye atacak kendini ee ne yapcam ?
bazen eşime git ye sen ben gelmicem diyorum gitmiyorum ama eşim yiyor elinde tasla iniyor aşağı ne yapcam arkadaşım ne *
kaç kere nimeti çöpe döktüm biliyo musun ?

Kayınvalide kayınpederin taktığı bileziği benim çektiğim krediden almıştık

Ben kekonun dibiyim o zaman

eyvah eyvaaah
işte aşk için hepsi yoksa kim yaptırabilir bunları kadınalra ahhh ahhh...

Kv çekilecek gibi değil..ama eşinin kes demesi önüne hediyeleri fırlatması saygısızlık..şuan annesi çocuk gibi davransa dahi kötü davranma lüksü yok..aynı şekilde misafirlere laf etmen,ortamı terketmen yanlış,sonuç itibariyle yaşça kucuksun...Laf sokmadan geç KV karşısına anne böyle böyle anahtarimi istiyorum,rahatsız oluyorum vs vs kırılır ama unutur..esin senin tarafında olduğu için şikayet de edemez...esin koseye sıkışmış gibi duruyor ve belli sana kıymet veriyor şansını zorlama,huzurunu bozma derim..küçük diye başlayan tartışmalar,kavgalar derin yaralara,anilara sebep olabilir hiç yoktan..Esin annesine de kiyamiyor belki gayet normal onu büyüten,dünyaya getiren kadın...sen karşında annen olduğunu düşün böyle davrandiginda rahatsız olduğunu kibarca söyler icabına bakarsın söz konusu KV olunca niye dengeler bu kadar değişiyor da eşinin annesine bagirmasina bilmem nesine bile seyirci oluyorsun.Bu arada bnde KV için canım cicim diyemem ama eşimin annesine bagirmasina razı olmam anasına saygısı olmayanın ilerde bana da olmaz..beşer şaşar..uzun lafin kısası esin raziyken al karşına konuş KV yı al anahtarını bitsin gitsin çok mu zor..

he birde bi mutfak yaptırdım var ya ölüp bitiyorum orada yemek pişirebilmek için evde mutfakta huzur buluyorum inan bana eşimle kocama yemek yapmayı çok istiyorum ama hem çalışıyorum hemde hergün aynı şekilde karşılıyor kv bir süre sonra yeter be lanet olsun ne olacaksa olsun deyip salıyosun herşeyi.. işte bütün bunlar benim salmışlıklarım sonucu ortaya çıkan şeyler

Keşke hazır eşiniz size hak vermeye başlamışın onu karşınıza almak yerine ortak hareket etseydiniz. Demek ki kendi konuşamıyor. Bence siz konuşun, kilitleri de değiştirin. Sizi ortaya atsa ne olur, atmasa ne olur. Nasıl olsa o sizi çok sevsin diye bir derdiniz yok.

Ayy gelip o kadına ağzıma geleni sayasım geldi!!
Bu ne yahu! Terbiyesiz, yüzsüz.
Kimse kusura bakmasın valla anne filan diye saygı duyamıcam. Ayıptır günahtır bu kadar müdahale edilmez evli insanlara yaa..
Ne yapın edin ama ezdirmeyin kendinizi, almayın içeri,siz yokken hele, asla girmesine izin vermeyin, ben şiştim burda

bende istemem ne kendim nede eşim annesine bağırsın ama yaptıklarına duvar olsa çatlardı..
ben bu kadar dayanabildim eşim bile o kadar kıyamadığı halde bu konuda çok net bana saygısızlık yapıldıgını biliyor altında iyi niyet yok bunun diyor.
ev konusunda hala annesini bazedn haklı gördüğü için böyle tepkiler veremiyor.

he evet banada bagırabilir ama bende bagırırım ona haklıysam her türlü savunurum kendimi ezdirmem artık.
gidipte annesine çıkar şu başındakini bu ne böyle desem emin ol eşim bana da aynı şeyleri söyler.. o yüzden ben hiç acımıyorum artık o çoktan haketti bu sözleri davranışlarını..

misafirlerede az bile yaptım.
daha önce kv benim evime benden habersiz misafir çağırdı bu hiç bişi...
işte dışardan herkese küçüksün saygısızsızn dayan ne var gibi geliyor ama öyle değil..

Bence burada ve isyerinizde soylenenlerin gazina geliyosunuz. Evet zor bir durumdasınız ama esinizin durumu sizden kat kat zor. Bir yanda esi bir yanda annesi. Üstelik erkek evlat olarak kendisini annesine karsi daha fazla sorumlu hisseder.

Evinizin anahtarını isteyin uygun bir dille,zaten bir sürü laf söylüyosunuz yine de tınlamıyor kadin. Anahtarı isteyince de bisey olmaz. Ama bikac günlüğüne evden gitmek bunlar dogru değil, daha sonraki daha büyük sorunlarda ne yapacaksınız? esinize surkeli konus da konus diye baski yapmak dogru değil. Bana kalırsa zaten esiniz yeteri kadar sert tepki veriyor,kayınvalideniz gamsız. Esinizin soylediklerini duyup da hala oglusum diyebilecek bir kadın daha tanımıyorum ben.

Siz kendinizce kayınvalidenizle görüşmeyin,yemegine cıkmayın gerekirse dısarıdan yemek söyleyin kendinize yahut dısarıda yiyip gelin. Kayınvalide diyetine girin yani.

Ama esinize buradaki yorumlara bakarak bu derece yüklenmenizi hic dogru bulmadım ben. Bence gitgide daha da gergin bir evlilige sürüklüyorsunuz kendinizi bu tavrınızla.

eyvah eyvaaah
işte aşk için hepsi yoksa kim yaptırabilir bunları kadınalra ahhh ahhh...

Eşim iyi olmasa pişman olurdum. Örneğin kaynanam bizim yanımıza gezmeye diye gelmişti ama yerleşti. Huzursuzluk çıkarınca eşim yolladı annesini. Mesela o da duldu yani. Kimseye eyvallahım yok, gitmek istemediğim sürece kimseye gitmiyorum, anası babası gelirken kaç kere izin almak zorunda kalıyorlar. Böyle olunca da herifime herşey feda olsun diyorum

evet bazen bende öyle düşünüyorum aslında küsüz ama bana mesaj atmış cuma günü izin alır mısın 2 günlük kısa bir tatil ayarlıcam biraz kafa dinleyip eskisi gibi olallım diye
gitmicem vazgeçtim ailemin yanına... evet bazen haklı diyorum kıyamıyorum beni çok sevdiğinide biliyorum ama kadına tahammül edemiyorum..

arkadaşlarımı suçladım ama zaten bi çok kişinin de farkettiği gibi onlar bi vesile oldu aslında en baştan beri rahatsızım.. mesele gaza geip eşime çok yüklenmem yarın odayı kitlemekle bi adım atcam sonrasındada büyük ihtimal dış kapyı kilidi değişecek başka yolu yok gibi gözüküyor

ohh ne güzel.. işte bazen bende böyle hissediyorum hatta genelde.. çünkü bizim bu konular dışında hiç sıkıntımız yok çok şükür

eşin durumu neden zor ki.

annesini üzmek istemiyor, karısını üzmek istemiyor diye mi.

kim ister ki.

hadi çözüm bulmaya çalışıyor olsa yine neyse.
o da yok.

ikisini de üzmek istemeyen kişi, benim yüzümden aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz der, ikisiyle ayrı ayrı ilgilenir.

Ama esinizin bir suçu yokki. Düşünsenize annesine bağırıp çağırsa kovsa evden vs vs.. bu kadın anlamıycak ki. Annesinin kalbini kırdığı icin esiniz ictek ice huzursuz ve mutsuz bir adam olacak. Üzgünüm ama esiniz sanki bi seyle sıkıstırıliyor gibi bir yandan siz bir yandan da annesi. Siz tabiki haklısınız ama su saatten sonra bu kadın degismez. Ustelik boyle sert tepkiler vermenize ragmen degismez. Olan sizin mutlu yuvanıza olur. Bu aile yanına gitme fikrinj esiniz duysa ne kadar gururu kırılır farkındasınız degil mi? Hala sizin gönlünüzü almaya çalışıyor adamın yapabilecekleri bu kadar.

Isten geldiğinizde esiniz bi yarım saatligine yukarı çıksın siz de hazirlanin suslenin püslenin. Kendinizi iyi hissettirir bu size. Sonra yine 2 kisilik ozel yasaminiza devam edin.

Esiniz boyle sizin yanınızdayken ona da haksızlık etmeyin lütfen. Insan annesini secemez ki. Zaten zor olan yasamınızı bir de sizin esinize cok yüklenmenizle zorlastırmayın.

Umarım tatil sizin icin iyi bir desarj imkanı sunar. :)

Zaten eşi yeterli sert tepkiyi gosteriyor ki annesine. Annesi gamsız bir kadın. Sen gelme istersen diyormus zaten konu sahibine. Annesine de birdaha evimize sakın girme diyemez ki. Karışma diyor, biz nasıl istersek öyle dursun diyor..kadın da bariz bi kötülük yapmıyor ki adam köprülerı yaksın. Orta yolu bulmaya çalışıyor iste ne güzel, bir tarafı digerinden ustte tutsa daha mı iyi?

Babam beni izliyor diyip karısını ezdirmek mi ?!?
Sana bir şey diyeyim mi, bu resmen bahane.
Bir korkak.
Lafa bak.
Senle eskisi gibi olacak ama bu geçici.
Yarın yine annemmmm canım anaaamm moduna girecek.
Ne var ki, senle 2 yerine 3 gün tatile çıkar, yine düzelirsiniz.

yok kesinlikle öyle yapmasın,
benim doğru bulmadığım, eşine sen konuş demesi, konuşması gereken ve kuralları çizmesi gereken kendisi.

Sizin kv dediğine göre başı açık ya da günahkar insanların hiç çocugunun olmaması lazım ya ne kadar cahil ve yüzsüz insanlarmış ya.... Allah sabır versin size

Böyle bir kadınla baş edebilmek için ondan daha beter birisi olmanız lazım geldiğinde gerekirse kapıyı açmayın musait değildik işimiz vardı diyin

Yüzsüzlükse siz de yapın.... umursamayın ve eşinizi öne çıkarmayın lider siz olun ki istediğiniz gibi hareket edebilin... baktınız hoşunuza gitmiyor çat söyleyin anlamadı mi daha sert söyleyin ama eşiniz arada kalmasın ve siz eşinize iyi oldukça o kadın daha da sinir olacak

En iyisi de o evden taşının

madem eşin hep sen söyle, sen yap diye seni öne sürüyor. dış kapının kilidini değiştir. kocamla ortak kararımız bu dersin kv ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…