neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

bu soruya ne cevap veriyorsun.

bana sorulsa, derim ne güzel, ben rahat ederim, hem onlar istediklerinde benim evime gelsinler, gençlerin evinde işim ne.
hem ben belirli yaştan sonra yalnızlığı daha çok seveceğim muhtemelen, kitap okuma saatlerim vs olacak ne güzel.

torun da hem beni özlesin, hem de beni sevsin, sürekli onların yanında bir yaşlı gibi görmesin.

kesin sorulmuştur daha önce ama taşınma ihtimaliniz yok mu?

1 yıllık birikimim ve düğün gelirlerimi o eve harcadım sırf anası tek kalmasın diye..
bi ara eşim tamam taşınalım ama o zaman annem haftada 3 gün bizde kalır kapıdan kovsan bacadan girer biliyorsun dedi.
bende lanet olsun yeterki bende kalmasın tamam bırak kalalım dedim..

öyle pişmanım ki.

ya niye 3 gün sizde kalıyomuş. senin eşin de bi alem. herkesin kendi hayatı var yani bakıma muhtaç biri değil ki birilerinin evinde kalma ihtiyacı olsun.

duvarlar küf de tutsa alın o anahtarı giremesin artık. çünkü kısır döngü gibi sürekli aynı şeyi yaşıyosun.

Valla ben sizin bu konunuza inanmadım kusura bakmayın daha önce de evime izinsiz giriyor diye konu açtınız eşiniz zaten konuşmuş annesiyle artık evdeki eşyaları değiştirmiyormuş kadın bir evi havalandırıyormuş onda da eşinizi arayıp demediğiniz bırakmamıştınız. Allah aşkına pazar günü haber vermeden teyzeler kaynanalar hangi eve gelir?

Kaldı ki sabahlıklaydım hala diyorsunuz siz sabahlıkla mı ev işi mi yapıyorsunuz, sabahlıkla mı dışarı simit almaya gidiyorsunuz hani simit aldım demişsiniz ya. Sonra da hala sabahlıklaydım diyorsunuz. Ayrıca gelen gelmiş artık tutup da biz baş başa evde geçirecektik siz gelmeseydiniz demenin falan bir anlamı yok yani çok fena laflar ne demek kaynanayı postalamak falan çok saygısızca ayrıca kapalı olmadığını ve kapanmayacağını bildikleri birine neden eşarp alsınlar onu da anlamadım ve misafir varken eşiniz tv mi seyrediyor o görmemiş hediyeleri de falan baştan aşağı saçmalık dedikleriniz. Ben o kadar da habersiz maaile birinin evine pat diye gelindiğini görmedim siz yatakta olabilirdiniz ve eşiniz bir kere tepki verir buna. Siz önceki konudan beri kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çok da saygısız sözleriniz var.

Yoo yoo kesinlikle doğrudur söyledikleri walla öyle densizler var ki gelirler emin olun benim eşimin anası teyzeleri de aynıydı pazar mis gece 10,11mis hic takmazlardi habersiz hop kapidalardi bi cinnet çözdü herşeyi konu sahibi öneririm ben boyle cozmustum

Canım benim çok üzüldüm gerçekten...
Benim kv kp falan çok saygılıdır bu konuda ama geçen gün bebeğimi kontrole götürecektik ben yatak odasında giydiriyordum bebeği, kv hazır mısınız dedi girdi, o zaman bile kv ye çok gıcık oldum ne işi var yatak odamda diye, senin durumunu hayal bile edemiyorum...

Sen düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın, eşinden bi nane olmaz onu söyleyeyim... Ne şiş yansın ne kebap misali öne seni sürecek olmadı yine seni suçlu çıkartacak beyimiz!

Sana çok saygısızsın demiş ya, senin kocan kavram kargaşası yaşıyor bence, böyle saygısız bir kv nin yetiştirdiği adamdan da saygının ne olduğunu bilmesini beklemek hata olur sanırım...

Ben senin yerinde olsam o "özel bir şey yaptım gelin" diye çağıran kvnin evine kesinlikle çıkmazdım ama sen kocanın konuşup işi bitireceği ümidiyle çıktın muhtemelen.
Madem çıktınız yukarıya kocanda da konuşacak cesaret yok sen söyleyip isteseydin keşke anahtarı, sonra da kilidi değiştirirdiniz.

Kocan çok uyanık gerçekten... Çok gıcık oldum.

Annenlere gidip kalma fikrine katılıyorum, hemen gevşeyip yumuşamazsan sonuç alabilirsin...

Gayet anormal olan durumları normalleştirmeye çalışıyorlar resmen! Neymiş de ilerde senin de felinin eve gelmesin derse üzülürmüşsün bilmem ne! Aynı şey mi allasen? Ben kimsenin evine habersiz izinsiz girecek kadar yüzsüz değilim diyemedin mi?
Çok üzgünüm ama bu durumlar kv ve akrabaları kadar eşine de normal geliyor ve onların normal gördüğü bir şeyi değiştirmen çok zor...

vallahi bende öyle diyorum aar kitap okurum bir sürü izlemke istediğim var film izlerim turlara katılırım ama kadın en film ne kitap biliyor evdeki kitapları okumussunuz zaten deyip yaktı bahcede. ben kimsenin evine izinsiz girmem diyorum hele bana girme dediyse zorla soksa da girmem yani bu kincilikten değil tamamen karakter meselesi.

e bu soruya cevap vermişsiniz,

karşılığında eşinize şu soruyu sorun.

"benim annem de bizim alt kata taşınsa, her gün yatak odamıza girse, pazar günü kahvaltıya gelip, akşam yemeğinden sonra ayrılsa, her hafta bu böyle devam etse sen ne düşünürsün, ne hissedersin?"

Kitapları mi yaktı

valla burada ki hiç kimse beni gerçekte tanımıyorum yalan söyleseem ne söylemesem ne ?
sayfalarca anlatır mıyım akıl hastası mıyım ben?

sabahlıkla gitmedim tabiki simit almaya değiştim üstümü sonra geri giydim çünkü çok sveerim öyle salaş salaş kahvaltı yapmayı.
kv ye söylediklerim de gerçek burada sanaldan birileri beni haklı görse ne olacak yanşi elime ne geçecek ?

hem cumartesi geldiler pazar da kv tek geldi dedim daha düzgün okuyun. haftasonu insanların eve gelmesi bencede normal değil normal olsa fikir almak için yazmam dimi ?

yine de siz bilirsiniz inanmıyorsanız yazmayınız efendim bu kadar uzun uzun birde.. lütfen ya sırf mualefet olmak için yapmayın bunu.

Öncelikle Allah sabır versin. Benim kv normalde melek gibidir. Ince düşüncelidir, hiçbirşeye karışmaz. Ama doğum yaptığım dönem resmen Kafayı yedirecekti. Gece uyuyoruz bi gözümü açıyordum bebeğin başında, yatak odamızda yani. Eşim uyuyor tabi, Görmüyor. Sıkıntıdan kurdeşen oldum, tedavi gördüm. Bebek ağlamaya başladığı an odamıza giriyordu. Defalarca söyledim ve hiç dikkate almadı.
Bir gece yine bebeğim ağlıyor, eşime dedim ki bak şimdi annen gelecek. Eşim cevap vermeden kv odadan içeri girdi.Eşim; anne sen uyu biz Bakıyoruz dedi ama kv yok oğlum olur mu falan dedi. Eşim sesini biraz yükseltip 'anne git yat, gece Yarısı neden odamıza geliyorsun, annesi emzirip uyutur senin yapacağın birşey yok dedi. Ve o günden sonra kv bir kere bile odaya gelemedi.
Yani demem o ki; kv ler oğullarının söylediğini dikkate alıyorlar , biz ne desek boş.

Kitapları mi yaktı
yaktı evet ne işe yarıyor bunlar dedi evinden bahceye attı hepsini yaktı giymediği kıyafetleri kulalndııgı eski dolabını hepsini yaktı. sorsan evi temizlemek için yapmış.

söylüyor kendi de en basitinden baban arabama girsde bende bole hissederdim ama onların tutunacak dalı var bizimkinin yok diyor..
kendince öyle bi yalan bulmuş kendine.

yaa işte... allahım biliyorum aynı şeyleri yaşıcam.. o zaman kesin deliricem işte..
düşün şimdi böyle yapıyo o zaman iyice ben bu odada kalcam yada bebek benım yanımda yatsın bıle der.

evet en baştan eşim insan gibi söylese bunlar olmayacatı..

valla benim kv benden korkar da,

işte bu konuda konu sahibinin eşi annesini kırmak istemiyor.

ama annesi oğluna kırılmaz zaten, geline kırılır.

zaten pembesunun konuşması hiç bir işe yaramamış dediğiniz gibi, açıkçası kv ye karşı kullandığı tutumu normalde kınayabilirim bile, misafirlere de ayıp ettiğini söyleyebilirim.
ama demek ki, ilişkiler bu raddeye gelene kadar seviyeler aşılmış.
yoksa eminim pembesu önce küçük küçük uyarmıştır, dozunu her seferinde artırmıştır. e artık seviye tam saygısızlık boyutuna ulaşmış ama kimse de kv ne saygı göstermelisin demiyor, diyemiyor, çünkü eş devreye girmiyor, kızcağız da sorunu çözemiyor. ne olacak, bu şekilde devam ederse pembesu sonunda depresyon ilaçları almaya başlayacak.
he bu gerginlikle hamile olmadığına da sevinse olur yani.

pembesu bir de toplumun eleştireceği bir şekilde eşinle evlilik öncesi aynı evi paylaşmışlığını vardı yanılmıyorsam.

kusura bakma ama çok gülüyorum bunu düşününce.

resmen asi kız-erkek olarak başlayıp tam gelenekselleşmişsiniz.
bu da kesinlikle kültürümüzün bir başarısı

Sen bu çocuk sahibi olma konusunu tekrar düşün canım.

İnan çocuk olayı bambaşka, öyle tv dizilerindeki gb falan bir sen bir ben bir de bebek olmuyor, bir sen bir ben bir de cümbür cemaat eşinin akrabaları oluyor! Senin kv ve takımı bu haliyle bile çekilecek gb değil bir de bebek olursa ömür boyu loğusa depresyonunda çakılı kalırsın Allah muhafaza.

Heh ya hiç sorma bana böyle şeyler yaşacaksın deseler ünide ya bi yürü git ya kv kim derdim nasıl büyüyk konuştuysam allah yutturuken boğazıma taktıra taktıra yutturuyor.

Canım bence hiç pişman olma ordan çıkıp başka bi eve geçsen ilk olarak haftada 2 gün ,sonra 3 gün sonra bi bakmışsın sürekli sende kalmaya başlamış
Bugünün yarını da var bu sefer eşin dicekki yaşlandı, bakıma ihtiyaç var,kendi başına nasıl kalıcak ve benzeri şeyler hop bakmışsın sürekli sende ama en azından aynı binada olunca bilirsinki kendi dairesi var istemessen biraraya gelmessin benim fikrim böyle yani
Ama eşinde ağzına bi parmak balı çalıp geçiyor bi kenara...
Allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun

Ailenin yanına gidip kv nin ekmeğine yağ sürme. Al bir göbek değiştir anahtarı. Ver eşine bir tane diğeri sende oh mis. Sorarsa da, ben sizin evinize izinsiz girmiyorum siz de benimkine girmeyin de. Erkekler diyemiyor inan bak. Hem kadına onca teyzenin içinde birsürü laf söylemiş daha utanmamış kv, ertesi gün gelip kahve içelim diyor. Alma eve ya, kapıyı açınca önünde dur, müsait değiliz de, çat diye kapat. Eşin nasılsa, sen istediğini söyle demiş. Eşine de söyle, bir müddet gelmesin evime bıktım artık de. Seni sallamazsa sallamasın sende onu sallama. Eşinin annesiyle arası bozulmasın, öyle bir noktaya getir ki eşin artık annesine "anne lütfen pembesu ya birşey deme, gelme diyorsa gelme yakında beni de evden atacak" desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…