işte bana sürekli ben olmasam hayatta bi çocuğun kalsa gelinin evimize girmesin dese naparsın vs diyor ama ben bıktım artık acımıyorum bile öyle nefret ettim.
çünkü bence yardım isteyene yapılır.
iyi niyetliyim diye sürekli söyler ya iyi niyetini isteyene göster bana külfet oluyor yaptıkları anlamıyor işte..
ve fesat olan ben oluyorum o bana gül atıyor ben diken.
kesin sorulmuştur daha önce ama taşınma ihtimaliniz yok mu?
1 yıllık birikimim ve düğün gelirlerimi o eve harcadım sırf anası tek kalmasın diye..
bi ara eşim tamam taşınalım ama o zaman annem haftada 3 gün bizde kalır kapıdan kovsan bacadan girer biliyorsun dedi.
bende lanet olsun yeterki bende kalmasın tamam bırak kalalım dedim..
öyle pişmanım ki.
Yoo yoo kesinlikle doğrudur söyledikleri walla öyle densizler var ki gelirler emin olun benim eşimin anası teyzeleri de aynıydı pazar mis gece 10,11mis hic takmazlardi habersiz hop kapidalardi bi cinnet çözdü herşeyi konu sahibi öneririm ben boyle cozmustumValla ben sizin bu konunuza inanmadım kusura bakmayın daha önce de evime izinsiz giriyor diye konu açtınız eşiniz zaten konuşmuş annesiyle artık evdeki eşyaları değiştirmiyormuş kadın bir evi havalandırıyormuş onda da eşinizi arayıp demediğiniz bırakmamıştınız. Allah aşkına pazar günü haber vermeden teyzeler kaynanalar hangi eve gelir?
Kaldı ki sabahlıklaydım hala diyorsunuz siz sabahlıkla mı ev işi mi yapıyorsunuz, sabahlıkla mı dışarı simit almaya gidiyorsunuz hani simit aldım demişsiniz ya. Sonra da hala sabahlıklaydım diyorsunuz. Ayrıca gelen gelmiş artık tutup da biz baş başa evde geçirecektik siz gelmeseydiniz demenin falan bir anlamı yok yani çok fena laflar ne demek kaynanayı postalamak falan çok saygısızca ayrıca kapalı olmadığını ve kapanmayacağını bildikleri birine neden eşarp alsınlar onu da anlamadım ve misafir varken eşiniz tv mi seyrediyor o görmemiş hediyeleri de falan baştan aşağı saçmalık dedikleriniz. Ben o kadar da habersiz maaile birinin evine pat diye gelindiğini görmedim siz yatakta olabilirdiniz ve eşiniz bir kere tepki verir buna. Siz önceki konudan beri kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çok da saygısız sözleriniz var.
Canım benim çok üzüldüm gerçekten...arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.
iş çıkışı eşime annenle sen konuşacaksın ben değil dedim.
eğer konu açılırsa söylerim tamam dedi eve girerken baktım dışa kapının otomatiği açıldı aparmandan çıktı kapıya vagırıyor hadi yukarııı özel bişi yaptım diye neyse eşim gel çıkalım yemek hazırlamış sende ugrasma dedi tamam dedim çıktık.
yemek yiyoruz kv yatak odanıza girdim kapılar kapalıydı camlar buhar olmuş açtım bende dedi.
eşimde ne gerek var kapalı bıraktıysak bırak kapalı kalsın ne karışıyosun dedi.
gözüne bakıyorum hadi söyle diye daha bişi demedi. tam sırasıydı ama sustu bu kadar diyebildi.
yani haklıydınız sırf beni geçistirmek için böyle davrandı. bende bıraktım yemeği indim evime eşim geldi bi güzel kavga ettik onla da yatmadım gece açtım kuran meailinden başkasının evine ev sahiin olmadan , rızasız girilmez diye bi yazı okuttum aynı şeyi ben annene yapsam böyle mi davranacaksın neler neler söyledim.
sabah kalktım işe geldim normalde beraber bişiler yeriz hiç bişi yapmadım yok gibi davrandım
mesaj atmış sen çok saygısız bi kadınsın benim tek istediğim şey mutlu bi ailem olması sen sana verdiğim değerin farkında değilsin vs vs cevap bile vermiyorum çünkü hepiniz haklısınız eşim beni öne atıyor kendi gidip annesine sadece iki kelime ya
anne burası bizim evimiz girmeni istemiyorum diyemiyor.
kapının kilidini falan değişmicem perşembe günü izin alcam iş yerinden ailemin yanına gitcem 3-4 gün görüşmek konuşmak istemiyorum eşimle. düpedüz saygısızlık yapıyor bana.
ben defalarca söyledim kadın beni sallamıyor ama eşim söylediğinde dikkate alıyor. o da vay efendim babam beni izliyor ben nasıl o kadının kalbini kırarrım.
bizimki kalp değil ya...
bu soruya ne cevap veriyorsun.
bana sorulsa, derim ne güzel, ben rahat ederim, hem onlar istediklerinde benim evime gelsinler, gençlerin evinde işim ne.
hem ben belirli yaştan sonra yalnızlığı daha çok seveceğim muhtemelen, kitap okuma saatlerim vs olacak ne güzel.
torun da hem beni özlesin, hem de beni sevsin, sürekli onların yanında bir yaşlı gibi görmesin.
vallahi bende öyle diyorum aar kitap okurum bir sürü izlemke istediğim var film izlerim turlara katılırım ama kadın en film ne kitap biliyor evdeki kitapları okumussunuz zaten deyip yaktı bahcede. ben kimsenin evine izinsiz girmem diyorum hele bana girme dediyse zorla soksa da girmem yani bu kincilikten değil tamamen karakter meselesi.
Kitapları mi yaktıvallahi bende öyle diyorum aar kitap okurum bir sürü izlemke istediğim var film izlerim turlara katılırım ama kadın en film ne kitap biliyor evdeki kitapları okumussunuz zaten deyip yaktı bahcede. ben kimsenin evine izinsiz girmem diyorum hele bana girme dediyse zorla soksa da girmem yani bu kincilikten değil tamamen karakter meselesi.
Valla ben sizin bu konunuza inanmadım kusura bakmayın daha önce de evime izinsiz giriyor diye konu açtınız eşiniz zaten konuşmuş annesiyle artık evdeki eşyaları değiştirmiyormuş kadın bir evi havalandırıyormuş onda da eşinizi arayıp demediğiniz bırakmamıştınız. Allah aşkına pazar günü haber vermeden teyzeler kaynanalar hangi eve gelir?
Kaldı ki sabahlıklaydım hala diyorsunuz siz sabahlıkla mı ev işi mi yapıyorsunuz, sabahlıkla mı dışarı simit almaya gidiyorsunuz hani simit aldım demişsiniz ya. Sonra da hala sabahlıklaydım diyorsunuz. Ayrıca gelen gelmiş artık tutup da biz baş başa evde geçirecektik siz gelmeseydiniz demenin falan bir anlamı yok yani çok fena laflar ne demek kaynanayı postalamak falan çok saygısızca ayrıca kapalı olmadığını ve kapanmayacağını bildikleri birine neden eşarp alsınlar onu da anlamadım ve misafir varken eşiniz tv mi seyrediyor o görmemiş hediyeleri de falan baştan aşağı saçmalık dedikleriniz. Ben o kadar da habersiz maaile birinin evine pat diye gelindiğini görmedim siz yatakta olabilirdiniz ve eşiniz bir kere tepki verir buna. Siz önceki konudan beri kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çok da saygısız sözleriniz var.
Öncelikle Allah sabır versin. Benim kv normalde melek gibidir. Ince düşüncelidir, hiçbirşeye karışmaz. Ama doğum yaptığım dönem resmen Kafayı yedirecekti. Gece uyuyoruz bi gözümü açıyordum bebeğin başında, yatak odamızda yani. Eşim uyuyor tabi, Görmüyor. Sıkıntıdan kurdeşen oldum, tedavi gördüm. Bebek ağlamaya başladığı an odamıza giriyordu. Defalarca söyledim ve hiç dikkate almadı.arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.
eğer konu açılırsa söylerim tamam dedi eve girerken baktım dışa kapının otomatiği açıldı aparmandan çıktı kapıya vagırıyor hadi yukarııı özel bişi yaptım diye neyse eşim gel çıkalım yemek hazırlamış sende ugrasma dedi tamam dedim çıktık.
yemek yiyoruz kv yatak odanıza girdim kapılar kapalıydı camlar buhar olmuş açtım bende dedi.
gözüne bakıyorum hadi söyle diye daha bişi demedi. tam sırasıydı ama sustu bu kadar diyebildi.
yani haklıydınız sırf beni geçistirmek için böyle davrandı. bende bıraktım yemeği indim evime eşim geldi bi güzel kavga ettik onla da yatmadım gece açtım kuran meailinden başkasının evine ev sahiin olmadan , rızasız girilmez diye bi yazı okuttum aynı şeyi ben annene yapsam böyle mi davranacaksın neler neler söyledim.
sabah kalktım işe geldim normalde beraber bişiler yeriz hiç bişi yapmadım yok gibi davrandım
mesaj atmış sen çok saygısız bi kadınsın benim tek istediğim şey mutlu bi ailem olması sen sana verdiğim değerin farkında değilsin vs vs cevap bile vermiyorum çünkü hepiniz haklısınız eşim beni öne atıyor kendi gidip annesine sadece iki kelime ya
kapının kilidini falan değişmicem perşembe günü izin alcam iş yerinden ailemin yanına gitcem 3-4 gün görüşmek konuşmak istemiyorum eşimle. düpedüz saygısızlık yapıyor bana.
ben defalarca söyledim kadın beni sallamıyor ama eşim söylediğinde dikkate alıyor. o da vay efendim babam beni izliyor ben nasıl o kadının kalbini kırarrım.
bizimki kalp değil ya...
yaktı evet ne işe yarıyor bunlar dedi evinden bahceye attı hepsini yaktı giymediği kıyafetleri kulalndııgı eski dolabını hepsini yaktı. sorsan evi temizlemek için yapmış.Kitapları mi yaktı
e bu soruya cevap vermişsiniz,
karşılığında eşinize şu soruyu sorun.
"benim annem de bizim alt kata taşınsa, her gün yatak odamıza girse, pazar günü kahvaltıya gelip, akşam yemeğinden sonra ayrılsa, her hafta bu böyle devam etse sen ne düşünürsün, ne hissedersin?"
Öncelikle Allah sabır versin. Benim kv normalde melek gibidir. Ince düşüncelidir, hiçbirşeye karışmaz. Ama doğum yaptığım dönem resmen Kafayı yedirecekti. Gece uyuyoruz bi gözümü açıyordum bebeğin başında, yatak odamızda yani. Eşim uyuyor tabi, Görmüyor. Sıkıntıdan kurdeşen oldum, tedavi gördüm. Bebek ağlamaya başladığı an odamıza giriyordu. Defalarca söyledim ve hiç dikkate almadı.
Bir gece yine bebeğim ağlıyor, eşime dedim ki bak şimdi annen gelecek. Eşim cevap vermeden kv odadan içeri girdi.Eşim; anne sen uyu biz Bakıyoruz dedi ama kv yok oğlum olur mu falan dedi. Eşim sesini biraz yükseltip 'anne git yat, gece Yarısı neden odamıza geliyorsun, annesi emzirip uyutur senin yapacağın birşey yok dedi. Ve o günden sonra kv bir kere bile odaya gelemedi.
Yani demem o ki; kv ler oğullarının söylediğini dikkate alıyorlar , biz ne desek boş.
Öncelikle Allah sabır versin. Benim kv normalde melek gibidir. Ince düşüncelidir, hiçbirşeye karışmaz. Ama doğum yaptığım dönem resmen Kafayı yedirecekti. Gece uyuyoruz bi gözümü açıyordum bebeğin başında, yatak odamızda yani. Eşim uyuyor tabi, Görmüyor. Sıkıntıdan kurdeşen oldum, tedavi gördüm. Bebek ağlamaya başladığı an odamıza giriyordu. Defalarca söyledim ve hiç dikkate almadı.
Bir gece yine bebeğim ağlıyor, eşime dedim ki bak şimdi annen gelecek. Eşim cevap vermeden kv odadan içeri girdi.Eşim; anne sen uyu biz Bakıyoruz dedi ama kv yok oğlum olur mu falan dedi. Eşim sesini biraz yükseltip 'anne git yat, gece Yarısı neden odamıza geliyorsun, annesi emzirip uyutur senin yapacağın birşey yok dedi. Ve o günden sonra kv bir kere bile odaya gelemedi.
Yani demem o ki; kv ler oğullarının söylediğini dikkate alıyorlar , biz ne desek boş.
Sen bu çocuk sahibi olma konusunu tekrar düşün canım.yaa işte... allahım biliyorum aynı şeyleri yaşıcam.. o zaman kesin deliricem işte..
düşün şimdi böyle yapıyo o zaman iyice ben bu odada kalcam yada bebek benım yanımda yatsın bıle der.
evet en baştan eşim insan gibi söylese bunlar olmayacatı..
pembesu bir de toplumun eleştireceği bir şekilde eşinle evlilik öncesi aynı evi paylaşmışlığını vardı yanılmıyorsam.
kusura bakma ama çok gülüyorum bunu düşününce.
resmen asi kız-erkek olarak başlayıp tam gelenekselleşmişsiniz.
bu da kesinlikle kültürümüzün bir başarısı
evdeki kitapları okumussunuz zaten deyip yaktı bahcede.
Canım bence hiç pişman olma ordan çıkıp başka bi eve geçsen ilk olarak haftada 2 gün ,sonra 3 gün sonra bi bakmışsın sürekli sende kalmaya başlamış1 yıllık birikimim ve düğün gelirlerimi o eve harcadım sırf anası tek kalmasın diye..
bi ara eşim tamam taşınalım ama o zaman annem haftada 3 gün bizde kalır kapıdan kovsan bacadan girer biliyorsun dedi.
bende lanet olsun yeterki bende kalmasın tamam bırak kalalım dedim..
öyle pişmanım ki.
arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.
bizimki kalp değil ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?