• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

ya ben senin yerinde olsam direkt çilingiri alır gelirim eşime de demem değiştiririm anahtarı.
nasıl olsa pişkinler. yüzsüzlüğün en önde gideniler.
ha eşimle de sorun mu yaşadım çıkar giderim. kendi bilir. gelirse senindir gelmiyorsa senin olmamıştır hesabı..
vallahi bana gına geldi senin kayınvalideden.
bir de evini çok merak ediyorum gizemi ne ola ki kadın girmeden duramıyor..

kapalılık konusu da ayrı olay. bir insana eşi annesi babası kayınvalide kayınbaba kapan diyebilir. ama sadece bu kadar. o da dinimiz gereği söylemek zorunda.

bende açıktım evlenirken eşimin ailesi zor kabullendi. ama düğünden sonra bu konu asla açılmadı. herşey düğüne kadardı. evliliğimizden 2 yıl sonra bir sabah kalktım ve kapandım. tamamen kendi isteğimle. biri dese yapamazdım zaten.
ve onlardan daha düzgün kapalıyım.. ;)

Bu tipler konuşmadan anlamazlar ne iyilikle ne de kavgayla. Sen kötü olursun sonunda eşin yanında olsa bile sonuçta annesi. Kız kardeşim de aynı durumdaydı. 2 yıl dayanamadı ve evini kiraya verip kendi başka eve taşındı. Ondan sonra rahatladı. Şimdi seyrek görüşüyorlar ve mesafeli oldukları için araları daha iyi.

evet evet eşime de söyledim ya ben çalışmaya bi süre ara vercem yada yeniden korunmaya başlayaım ben çocuğumu annene bırakamıcam dedim.
eşimde bırakma zaten intiharın eşiğine gelirsin kıskançlıktan dedi.
Tatlım yanlış anlama ama bu kadar geri kafalidan hersey beklenir size kötü biseyler yapıyor olmasın. .. ki anladigim kadarıyla inançlı birisin kuran mealını bilmek bence kapanmaktan daha mühim. .. niye zırtpirt eve giriyor olsun ki yoksa... benim burnuma pek temiz kokular gelmiyor...

arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.

iş çıkışı eşime annenle sen konuşacaksın ben değil dedim.
eğer konu açılırsa söylerim tamam dedi eve girerken baktım dışa kapının otomatiği açıldı aparmandan çıktı kapıya vagırıyor hadi yukarııı özel bişi yaptım diye neyse eşim gel çıkalım yemek hazırlamış sende ugrasma dedi tamam dedim çıktık.

yemek yiyoruz kv yatak odanıza girdim kapılar kapalıydı camlar buhar olmuş açtım bende dedi.
eşimde ne gerek var kapalı bıraktıysak bırak kapalı kalsın ne karışıyosun dedi.

gözüne bakıyorum hadi söyle diye daha bişi demedi. tam sırasıydı ama sustu bu kadar diyebildi.
yani haklıydınız sırf beni geçistirmek için böyle davrandı. bende bıraktım yemeği indim evime eşim geldi bi güzel kavga ettik onla da yatmadım gece açtım kuran meailinden başkasının evine ev sahiin olmadan , rızasız girilmez diye bi yazı okuttum aynı şeyi ben annene yapsam böyle mi davranacaksın neler neler söyledim.
sabah kalktım işe geldim normalde beraber bişiler yeriz hiç bişi yapmadım yok gibi davrandım
mesaj atmış sen çok saygısız bi kadınsın benim tek istediğim şey mutlu bi ailem olması sen sana verdiğim değerin farkında değilsin vs vs cevap bile vermiyorum çünkü hepiniz haklısınız eşim beni öne atıyor kendi gidip annesine sadece iki kelime ya
anne burası bizim evimiz girmeni istemiyorum diyemiyor.

kapının kilidini falan değişmicem perşembe günü izin alcam iş yerinden ailemin yanına gitcem 3-4 gün görüşmek konuşmak istemiyorum eşimle. düpedüz saygısızlık yapıyor bana.

ben defalarca söyledim kadın beni sallamıyor ama eşim söylediğinde dikkate alıyor. o da vay efendim babam beni izliyor ben nasıl o kadının kalbini kırarrım.
bizimki kalp değil ya...
kusura bakma, tüm sayfaları okumadım.
gelişmeler bu sayfada dediğinden baktım.

yani doğrusunu söylemek gerekirse çok şaşırdım, eşine neden bu kadar yüklendiğine
yani ne kocalar var hakkaten annesine bir laf ettirmeyen, asla ezdirmeyen.
onlardan sandım.

ama okuduğum kadarıyla seni savunmasına ihtiyacın bile yok,
yani kalkıp 'bir hafta sonumuz var şu kadar kişiyle geçiriyoruz' vs bir kaç laf daha var. bayağı laf çarpıyorsun. ben olsam bana böyle şeyler diyen insanın evinde değil çayımı içmeye devam etmek, yüzüne bile bakmam. ne tür insanlar anlamadım. varsa hataları gerçekten ya çok umursamaz ya çok iyi niyetliler ben çözemedim.

eşarp vs. konusunda haklısın. kimseyi ilgilendirmez,
zaten sen de içinde tutmamış, gözünün önünde getirmiş kocana şikayetini yapmışsın.
adam da paralamış bayağı annesini.

yani bundan fazlası yok, en fazla bir daha getirirse gözünün önünde çöpe atarsın.yapabilirsin de o kabiliyet var sende:)

eşin çok da güzel seni savunuyor, daha ne yapsın acaba? çekip annesini vursun mu?
kadın sözünü geçiremiyor ki size, tabiri caizse taciz ediyor evdeyken sizi.
ordan taşınarak tüm bunlara çözüm bulabilirken neden hala bir kavga gürültü içerisindesiniz anlamadım doğrusu.

işaretlediğim yeri söylediğinde de eşiniz şaşırmadım nedense.
kusura bakma belki kızacaksın ama biri bana anlatsa bu olayı kv. leri -düşüncesiz dengesiz- gelini ise -saygısız- olarak nitelendiririm.

Kilidi değiş bütün odaları kitle. Daha öncede yazmıştım. Sen kapıyı kapıyorum açmıyo diyosun da nerden biliyosun? Açıp yine kapatır sonuçta neyse.

Bütün bunları yapıp sonuç alamasam ben kırmızı donumu yere atardım işe giderken. Kondomu bile bırakırdım parkenin üstüne. Pislikse pislik. Çirkeflikse çirkeflik. (Asla böyle bir insan değilim) akşam yemeğimi yerdim masayı toplamazdım. Sabah yatağı toplamazdım. Madem giriyo turluyo evde. Bari bi işe yarasın.

"sekerlileblebitozu dedi:
Insallah bu ay bebegin olur. Icten dua ettim."

ya canım benim teşekkür ederim aahh gözlerim doldu resmen :KK43:

dün gece de kötü şeyler yaşadık eşimlede kavga ettik kv ilede yorumları okuyayım anlatcam :KK43:

dayanamadım sana yazdım hemen :KK43:
İyi de canım, böyle bir aile ortamında bir çocuk dünyaya getirmek akıllıca mı? Belki de olmaması olmasından daha hayırlı. Sonuçta huzur yok, anlayışsızlık, vicdansızlık, sinir-srtes, çekişme, daha da fazla sorumluluk ve bağlı kalma mecburiyetleri. Bundan kastım meyvası olan ağaç dalını yere eğermiş derler, çocuk olduğunda artık çok daha rahat hareketlerle kopman da zorlaşır, çok kere düşünerek hareket etmen gerekir.
Hani derler ya her şer'de bir hayır vardır diye. Biz insanların çok istediği şeyler hayırlı olmayabiliyor. Belki de Allah sizi,( ve doğacak sabiyi) koruyor çocuk vermeyerek. Hayırlısı olsun.

ben bu sizin ev havalandırma olayına takıldım ya
ıkıde bır kaynana eve gırıyor gerekcesı yok perdeler kapalı evı havalandıracam yok dogalgaz acık kalmıs ev hamam gıbıymıs onu kısmıs falan
ya ben de calısıyorum sabah cıkıp aksam eve gıdıyorum benım evı ben hıc havalandırmıyorum bıse olmuyo
hayır yanı nedır küfleniyor mu ?
nedır bu kadındakı ev havalnadırma olayı ?

bir de ev hanımı da olsa millet kendı evıyle başa cıkamıyor kendi evinin işini yetiştiremiyor , kaynananızda süperman gücü var heralde bide gidip sizin evde yok temizlik yaparmış yemek yaparmış falan ne kadınlar var ya
kaç yaşında bu kadın ? hem kendı evı hem sızın evı halledıyorsa helal olsun !
eve girme konusunda sizi anlıyorum açıkcası

ama bu konunuzda kusura bakmayın ama ben size hak veremedım önceki konularınızda oldugu kadar
hanı cunku evınıze mısafır gelmıs ve sız terslemıssınız
tamam mısfırlerı kaynananızın sızın eve cekmesı sinir bozucu orasına katılırım ama sonucta misafirler gelmiş bence iyi etmemişsiniz
hani onlar gittikten sonra '' anne benim evime baan danışmadan misafir getirme' diyebilirsiniz orda sonuna kadar haklısınız
ama hani kovar gibi'' hafta sonunda 9983 kişiyle geçiyor başbaşa kalamadık bir hafta sonumuz var '' falan demeniz misafire bence iyi olmamış

siz biraz gidin olmadı annenize sakin biraz düşünün
İyi de arkadaşım misafirliğinde bir adabı vardır. Ahlaken de inançlı olana dinende bildirilmiş . Misafir bir götürür on getirir denir, ikram, izzet güzel bir şeydir ama ev sahibi müsaitse ve rızası varsa. Bu şekilde baskın yapar gibi, habersiz, izinsiz, emrivaki yaparak, ağzı ile müsait olmadığını söylenmesine rağmen, ev sahibini hiçe sayıp zorla eve girerek olmaz ki. Zaten burada amaç misafirlikten çok danışıklı döğüş gibi.

Yalnız bıraktığın mi var bizi bebek olsun elinden gelse ortamizda yatican de. Ne onursuz insanlarmis ya. En başta sigmazsiniz deyince gitmeleri gerekirken arsızlığa bak ya.
konu sahibi bu cevabi verse super olur aslinda kv ye tam kapak olur

Seni takip ediyorum, ben o kaynana yı varya , bende kV yim geri zekalı kadın ,kapanmakla olmuyor, inanç, bende açığım eşimin ailesi sofudur banada çok baskı uyğulandı, canım kv,kp ikisi birden yataklık oldu altlarında ben aldım incitmeden baktım, Sofular çocukları kapılarını açmadı, vicdan ,merhamet meselesi
imkanın varsa taşın , anahtarını değiştir , bebeğin kuzum strez yaşıyorsunuz kv, ondan olabilir kafanı toplamanız lâzım kızım kp birsey demiyormu bu cadiya

İyy iglim kiti niyet yik cinim nildi ...hahahaaaa çok guldum ama üzüldüm de.ayrıca simitciye de sabahlik ile mi gittiniz?

Ben kapaliyim 5 vakit namazimdayimda benimde olmuyo cocugum ne alaka yani simdi aciklarin olmaz kapalilarin cocugu olur mu yaziyomus Allah islah etsin boyle insanlari.
Cehenneme giden yollar iyi niyet taslariyla orulmustur diye bi soz okumustum cok dogru.
Allah bile yap yada yapma diyo emirleri icin sen kimsin boyle bi fetva veriyosun hadsizz.
Rabbim huzur versin evinize ve hayirli evlat nasip etsin.

Bir annenin evlatlarına bu huzursuzluğu vermesi, bir evladın annesiyle bu şekilde konuşması , azarlaması üzücü çok üzücü.

Yapılanlar ,soylenilenler öyle basit değil. Çoktan o evi de sizleri de terk etmesi gerekirdi.

Şimdi kadının tek hatası eve devamlı gelip gitmek mi ? Öyleyse çaresi var , kilidi degistireceksiniz.

İlk sayfayı okudum,onun üzerine içerikte düzeltme yaptınızmı bilmiyorum ama yazılarınız hiç hoşuma gitmedi açıkçası,ben sinirden çatlasam patlasamda asla yüzlerine öyle konuşamam büyüklerimin,kimsenin suratına da öyle birşey atamam.

Tamam belki kendi davanızda haklısınız ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz,tek yapacağınız şey o evden taşınmak,ben daha hiç aynı apartmanda yaşayan kaynana gelinin anlaştığını görmedim.

İyy iglim kiti niyet yik cinim nildi ...hahahaaaa çok guldum ama üzüldüm de.ayrıca simitciye de sabahlik ile mi gittiniz?
Kadin ne sorunlar paylasmis ve piskinlikten bahsetmis.yani sizin sordugunuz bu soru gibi..wc ye gittiginide yazsa tatmin olumuydunuz?
Yada acik aramak icin harcadiginiz enerjinizi yardim etmek icin verin daha sevaba girersiniz

İlk sayfayı okudum,onun üzerine içerikte düzeltme yaptınızmı bilmiyorum ama yazılarınız hiç hoşuma gitmedi açıkçası,ben sinirden çatlasam patlasamda asla yüzlerine öyle konuşamam büyüklerimin,kimsenin suratına da öyle birşey atamam.

Tamam belki kendi davanızda haklısınız ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz,tek yapacağınız şey o evden taşınmak,ben daha hiç aynı apartmanda yaşayan kaynana gelinin anlaştığını görmedim.
Tabi olmamasi lazim.ama ben konuyu okurken ohhh iyi soylemis dedim.
Edep nezaket bilmeyen insanlar icin dediginiz dogru.habersiz sabahin bi saati onca misafirin isi ne? Ayip yahu.kaldiki onca imada bulunmus rahatsiz olmus uzerlerine alinipta gitmemisler.burdanda anlasiliyor ki bu olaylarin birikmisligi var.ne ekersen onu bicersin.konu sahibine bu hale el birligiyle getirmisler.kayinvalide tam allahlik.
Bir insan kendinden sogutmak icin ancak bu kadar enerji sarfedebilirin ornegi.
En azindan icine atip hasta etmemis soylemis rahatlamis bu arsizlara

Tabi olmamasi lazim.ama ben konuyu okurken ohhh iyi soylemis dedim.
Edep nezaket bilmeyen insanlar icin dediginiz dogru.habersiz sabahin bi saati onca misafirin isi ne? Ayip yahu.kaldiki onca imada bulunmus rahatsiz olmus uzerlerine alinipta gitmemisler.burdanda anlasiliyor ki bu olaylarin birikmisligi var.ne ekersen onu bicersin.konu sahibine bu hale el birligiyle getirmisler.kayinvalide tam allahlik.
Bir insan kendinden sogutmak icin ancak bu kadar enerji sarfedebilirin ornegi.
En azindan icine atip hasta etmemis soylemis rahatlamis bu arsizlara
Ama bakın şimdi bazı insanlar bizim gibi düşünemiyor,gerek yaş gerek görmüşlük gerek yaşayış tarzı herneyse...Belkide yaptıklarının yanlış olduğunun farkında bile değiller,yani o mangal yakılırken tek istedikleri beraber olmak yemek içmek falandı.Konu sahibi o hediyeleri suratlarına atmak yerine teşekküredip daha sonra güzelce konuşabilirdi.

Mutlaka bu konuların birikmişliği vardır bundan eminim ama ne olursa olsun ben o hediyeleri orada yere atmazdım.Bir de eşine annen şöyle yaptı böyle yaptı demek yerine gider kendim kayınvalidemle açık açık konuşurdum.Anne bak belki farkında değilsin ama ben eşimle haftasonları beraber olmak istiyorum gibi...

Bir de gelen misafire hadi gidin der gibi nereye sığacaksak artık denir mi ya,zehir olsa yutar insan.Valla ne bileyim ben böyle gördüm.

daha sonra güzelce konuşabilirdi.

konu sahibinin diğer konularını okudunuz mu bilmiyorum ama bu kv ''konuşmaktan güzellikten'' anlasaydı şimdiye kadar çoktaaaaan anlardı. artık kız bu kabalıktan başka çözüm bulamamış demekki haklı da. ayrıca açık bi insana eşarp pardesü falan almak da nedir ya bu ne saygısızlık bu ne emrivaki? ben gidip kapalı birine mini etek almıyorum hediye olarak.

ayrıca simitciye de sabahlik ile mi gittiniz?

belki kocasına sabahlıkla daha seksi göründüğünü düşünüyodur, ya da ev içinde onunla daha rahattır, ya da kocası o sabahlığı çok beğeniyodur, vs vs.. o yüzden simit alıp geldikten sonra yine onu giymiş olabilir :)

konunu okurken inanki sinirden deliye döndüm ama eşinin senden yana olması öyle büyük bi avantaj ki. ailesinin ağzının içine bakan, ailesi haklı da olsa haksız da olsa ailesini tutup sana karşı cephe alan bi eş olsaydı şimdiye kadar belki de boşanmıştın.

mesela en basitinden kendi nişanlımı örnek vereyim. ben de açığım nişanlımın ailesi kapalıdır. zihinsel olarak da çağ olarak da kapalılar keşke sadece başları kapalı olsa. nişanlım da kapanmamı istiyor ama ben istemediğim için sesini çıkaramıyor. ve onun ailesi bana hediye olarak eşarp falan alsa ben kızsam nişanlım ailesini savunur. ne güzel işte seni düşünüp almış falan der, daha da laf sayarsam inada bindirir kapanacaksın der kavga ederiz adım gibi eminim.

ama ne güzel senin eşin asla böyle yapmıyor bu konuda nasıl şanslısın bilemezsin.

Back