• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

KİLİDİ DEĞİŞTİRDİM CUMA GÜNÜ

eşimle kısa bir tatile çıkacaktık bildiğiniz gibi iş yerlerimizden izin aldık..

iş çıkışı çıktım anahtarı vermeyi unuttun anne dedim. vermicem ama girmicem de söz dedi.
bak anahtarı vermezsen kilidi değiştirmek zorunda kalcaz iş inada bindi iyice dedim gülüyor saf saf vermicem dedi ama yeminler olsun ki siz söylemeden girmicem dedi. perşembe gecesi konuştum gerçekten efendi gibi konuştum.. sonra baktım vermiyor inanmıyorum sana sen bilirsin o zaman dedim.

nasılsa izinliyim kilidi halledip öyle gideyim madem dedim eşim gönülsüz ama artık kafam şişti napıyorsan yap gidelim bi yerlere diye biran önce olsun istedi.kafamda nasıl büyüttüysem olayı sanki kapı değişecek aman bi sürü iş diyordum ki adam geldi pıt diye göbeği söktü yenisini taktı :KK51:

kv indi aşağı napıyorsun inanmıyorum sana hırsız mıyım ben bu ne rezillik ömrümde böyle şey görmedim falan adam da bakıyor noluyor diye.
eşimde zavallı anne tamam sus içeri geç dedi neyse işimiz bitti ,biz küçük bi valiz kvde ağlaya ağlaya çıktı evine ama bağayı ağladı içerledi bana bunu yaptığınıza inanmıyorum falan dedi.
bindik arabaya,eşim biraz rahatsız hissetti kendini açıkcası bende çaktırmıyorum ama mideme bi yumru oturdu. kendimi kötü hissettim. gittik zaten yakın bi yere gittik pazar gecesi dönecektik ama ben kalmak istemedim biraz dolaştık keyfimiz kaçtı felaket derecede. kendimi birine ihanet etmiş gibi berbat hissediyordum.
eşim beni suçlar bi konuşma yapmadı hiç hatta hiç bu konuda geçmedi aramızda ama ikimizde acayip mutsuzduk döndük o gece evde yattık.. haftasonuda kv bize hiç inmedi kardeşlerine gitti hatta teyzesi eşimi arayıp yaptığınız çok büyük ayıp hekza için herkes çok iyi gelin maşallah diyordu hiç yakıştıramadık dedi.
eşimde her iki tarafta kendine göre haklı ben huzursuzluktan bıktım teyze beni böyle şeyler için arama dedi.
dün akşam geldi eve dış kapının sesini duyduk açtım kapıyı gel anne kahve içelim dedim yok istemem dedi. eşim gelsene görüşemedik haftasonu falan dedi geldi kahve içti kalktı gitti hiç bişi söylemedi ama gözleri çökmüş resmen ağlamaktan harap olmuş. insan 2 günde çöker mi bilmem ama bana çok bitik halde geldi.
o kadar üzüldüm ki anlatamam size. he ben ister miydim böyle olmasını asla. hiç kimse bilmiyorsa siz biliyorsunuz Allah biliyor çok uğraştım düzelsin dinlesin diye. vallahi istemezdim sonucun böyle olmasını.
şimdi kafam rahat ama midem de hala aynı yumru ile çalışmaya çalışıyorum...

eşimde o günden beri huzursuz bişey demiyor tatsızlık çıkarmıyım diye ama üzgün hali tavrı bi acayip keyifsiz. e bende öyleyim ama maalesef bugün bunları yaşıyorsak onun yüzünden :KK43:

Vicdan azabı çekme. Hem eşin demiş ya, her iki tarafda kendince haklı diye, pardon ama annesinin neresi haklı? Sizin anahtarınızın olması mı gerekiyormuş? Yine iyi sabretmişsiniz valla, bence biraz vurdumduymaz olun, hergün görüşmek zorunda değilsiniz ayrıca, herkesin ayrı bir hayatı olduğunu kv öğrenmeli. Eşin keyifsizse keyiflendir. Annesinde anahtar yok diye keyifsiz olacaksa bırak üzgün olsun.

bence hızlı alışıyor yeni duruma :KK53:
bu kadarını da boşverin konu sahibi, o size küsünce siz üzülmüştünüz.
bu kadarını da yapsın

bence hızlı alışıyor yeni duruma :KK53:
bu kadarını da boşverin konu sahibi, o size küsünce siz üzülmüştünüz.
bu kadarını da yapsın

zaten hiç umrumda değil aksine iyice dalgaya vuruyorum ben :D oda gülüyor ben öyle konuşunca :D

yani gerçekten bizi 5 yaşında sanıyor galiba yada çok evhamlı.. bilemiyorum umrumdada değil öyle keyfim yerinde ki isterse dürbünle baksın dolaşmıyor ya artık o bana yeter :D

eşime üzülüyorum çok. bi kaç kez annesi benle ilgilenmiyorsun keşke kocam olsaydı falan ddi eşimde ben mi öldürdüm anne babamı yeter artık öldü ne yapalım hayatına bak çık gez dolaş hayatın bizden ibaret değil falan dedi ama cık kadın bi acayip..

Allah yardımcısı olsun ne diyim.

zaten hiç umrumda değil aksine iyice dalgaya vuruyorum ben :KK70: oda gülüyor ben öyle konuşunca :KK70:

yani gerçekten bizi 5 yaşında sanıyor galiba yada çok evhamlı.. bilemiyorum umrumdada değil öyle keyfim yerinde ki isterse dürbünle baksın dolaşmıyor ya artık o bana yeter :KK70:

eşime üzülüyorum çok. bi kaç kez annesi benle ilgilenmiyorsun keşke kocam olsaydı falan ddi eşimde ben mi öldürdüm anne babamı yeter artık öldü ne yapalım hayatına bak çık gez dolaş hayatın bizden ibaret değil falan dedi ama cık kadın bi acayip..

Allah yardımcısı olsun ne diyim.

yanlış bilmiyorsam bir çocuğu daha yok muydu kv nin, hem de bekar?
o nerede?
o bu dönemde biraz daha fazla ilgilense annesi ile olmuyor mu?

yanlış bilmiyorsam bir çocuğu daha yok muydu kv nin, hem de bekar?
o nerede?
o bu dönemde biraz daha fazla ilgilense annesi ile olmuyor mu?

onun hiç umrunda değil dün beni aradı abla allah aşkına annem bi kaç gün sizde kalsın ben bıktım hiç susmuyor işten geliyorum uyuyna kadar bişiyler anlatıyor diyor :D

tabi altlı üstlü oturuyoruz gelip bende kalma durumu yok ama çocuk öylesine söylüyor bunu bunaldıgı için :D

evet bekar o da yeni işe girdi sayılır bıktırdı herkesi bu kadar çok konuşulmaz birde çık dolaş diyoruz çıkmıyor arada bir kardeşlerine gidiyor o kadar.

onun hiç umrunda değil dün beni aradı abla allah aşkına annem bi kaç gün sizde kalsın ben bıktım hiç susmuyor işten geliyorum uyuyna kadar bişiyler anlatıyor diyor :KK70:

tabi altlı üstlü oturuyoruz gelip bende kalma durumu yok ama çocuk öylesine söylüyor bunu bunaldıgı için :KK70:

evet bekar o da yeni işe girdi sayılır bıktırdı herkesi bu kadar çok konuşulmaz birde çık dolaş diyoruz çıkmıyor arada bir kardeşlerine gidiyor o kadar.

e yazık size ama,
sizin eş anneye küs,
kardeş, anneyi size atıyor.

gene size kaldı kadını dinlemek.

Benim anlamadigim su siz ne diye bekliyorsunu orasi sizin eviniz degil mi cagir cilingirciyi degistir anahtarlari biri sende digeri esinde olsun.

Konus esinle habersiz gelmesin o neymis oyle kv bunu bilerek yapiyor canim seni ozellikle rahatsiz ediyor. Bildigin inadina yapiyor geliyor. Tani resmen meydan okuyor sana.

Bu arada hemen baska bir eve cikin yoksa biz biticez daha fazla dayanamayacagim artik dersin esine. Oyle iki lafla akillanmaz kv cunku sizi takmiyor. Oglumun evine diyip ipleri birakmiyor bilerek meydan bos kalmasin misali yani

Hemen cik ayril o evden hemen. Esin anahtari bile degistiremiyor annesine mi soz gecirecek birakin Allah askina hemen ayaklanin hemen susarsaniz daha cok kahvalti haftasonu rezil olcak boyle benden soylemesi

onun hiç umrunda değil dün beni aradı abla allah aşkına annem bi kaç gün sizde kalsın ben bıktım hiç susmuyor işten geliyorum uyuyna kadar bişiyler anlatıyor diyor :KK70:

tabi altlı üstlü oturuyoruz gelip bende kalma durumu yok ama çocuk öylesine söylüyor bunu bunaldıgı için :KK70:

Senin kv harbiden sizi çocuk görüyor bitanede bende var öyle o olmazsa biz aç kalırız ,evim pis olur,kendimize bakamayız zanneder hep
Oğluna hep akıl vermeye çalışır ama o kadar cahilce akıllarki ve benim olan herşeyi kendininde zanneder işte bu olay aslında çok tehlikeli ama yapacak bişey yok malesef eşimizin anneleri atacak halimiz yok:KK57::KK57:

Oh iyi olmus uzulmeyin gelsin gitsin musait olfugunuzu sorarak musade isteyerek ama anahtarin onda olmasi ne demek yaaa Alla alla size verin anaciginiza zirp pirt gelsin anneciginiz bakalim esin ne kadar dayanir ne kadar vicdan yapardi acaba akiili ol uzme bu zamanlar geri gelmez esinlede guzelce konus bak aile olduk evimiz ayri kapimiz ayri annen bu kadar icimizde olamaz tabikide gelecek gidecek basim ustune ama benim mahremime izinsiz giremez bu haksizlik ayip dersin zaten esinde farkinda her seyin annesi yalniz agladidiye dayanamamistir uzucu aslinda tabi bende uzulurdum.ama her seyin bir usulu var canim aymi apaetmandasin zaten oglunla biraz edepli oturakli olmasi gerek bu durumu o getirmis siz uzulmeyin sakin

Back