arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.
iş çıkışı eşime annenle sen konuşacaksın ben değil dedim.
eğer konu açılırsa söylerim tamam dedi eve girerken baktım dışa kapının otomatiği açıldı aparmandan çıktı kapıya vagırıyor hadi yukarııı özel bişi yaptım diye neyse eşim gel çıkalım yemek hazırlamış sende ugrasma dedi tamam dedim çıktık.
yemek yiyoruz kv yatak odanıza girdim kapılar kapalıydı camlar buhar olmuş açtım bende dedi.
eşimde ne gerek var kapalı bıraktıysak bırak kapalı kalsın ne karışıyosun dedi.
gözüne bakıyorum hadi söyle diye daha bişi demedi. tam sırasıydı ama sustu bu kadar diyebildi.
yani haklıydınız sırf beni geçistirmek için böyle davrandı. bende bıraktım yemeği indim evime eşim geldi bi güzel kavga ettik onla da yatmadım gece açtım kuran meailinden başkasının evine ev sahiin olmadan , rızasız girilmez diye bi yazı okuttum aynı şeyi ben annene yapsam böyle mi davranacaksın neler neler söyledim.
sabah kalktım işe geldim normalde beraber bişiler yeriz hiç bişi yapmadım yok gibi davrandım
mesaj atmış sen çok saygısız bi kadınsın benim tek istediğim şey mutlu bi ailem olması sen sana verdiğim değerin farkında değilsin vs vs cevap bile vermiyorum çünkü hepiniz haklısınız eşim beni öne atıyor kendi gidip annesine sadece iki kelime ya
anne burası bizim evimiz girmeni istemiyorum diyemiyor.
kapının kilidini falan değişmicem perşembe günü izin alcam iş yerinden ailemin yanına gitcem 3-4 gün görüşmek konuşmak istemiyorum eşimle. düpedüz saygısızlık yapıyor bana.
ben defalarca söyledim kadın beni sallamıyor ama eşim söylediğinde dikkate alıyor. o da vay efendim babam beni izliyor ben nasıl o kadının kalbini kırarrım.
bizimki kalp değil ya...
Canım benim çok üzüldüm gerçekten...
Benim kv kp falan çok saygılıdır bu konuda ama geçen gün bebeğimi kontrole götürecektik ben yatak odasında giydiriyordum bebeği, kv hazır mısınız dedi girdi, o zaman bile kv ye çok gıcık oldum ne işi var yatak odamda diye, senin durumunu hayal bile edemiyorum...
Sen düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın, eşinden bi nane olmaz onu söyleyeyim... Ne şiş yansın ne kebap misali öne seni sürecek olmadı yine seni suçlu çıkartacak beyimiz!
Sana çok saygısızsın demiş ya, senin kocan kavram kargaşası yaşıyor bence, böyle saygısız bir kv nin yetiştirdiği adamdan da saygının ne olduğunu bilmesini beklemek hata olur sanırım...
Ben senin yerinde olsam o "özel bir şey yaptım gelin" diye çağıran kvnin evine kesinlikle çıkmazdım ama sen kocanın konuşup işi bitireceği ümidiyle çıktın muhtemelen.
Madem çıktınız yukarıya kocanda da konuşacak cesaret yok sen söyleyip isteseydin keşke anahtarı, sonra da kilidi değiştirirdiniz.
Kocan çok uyanık gerçekten... Çok gıcık oldum.
Annenlere gidip kalma fikrine katılıyorum, hemen gevşeyip yumuşamazsan sonuç alabilirsin...
Gayet anormal olan durumları normalleştirmeye çalışıyorlar resmen! Neymiş de ilerde senin de felinin eve gelmesin derse üzülürmüşsün bilmem ne! Aynı şey mi allasen? Ben kimsenin evine habersiz izinsiz girecek kadar yüzsüz değilim diyemedin mi?
Çok üzgünüm ama bu durumlar kv ve akrabaları kadar eşine de normal geliyor ve onların normal gördüğü bir şeyi değiştirmen çok zor...