Allah sabır versin öncelikle.. Okudukca kendimi sizin yerinizde hissettim, delirmemek elde değil.. İyi dayanmışsınız..
Kapanmak konusunda birşey demiyorum çünkü gerçekten Allahın emri.. Ama zorla da olmuyor.. Hele de insanı sinir eden kişiler tarafından kapan demesi nasıl delirtiyor çok iyi bilirim.. Ben de kapalıyım ama kimsenin lafıyla değil, kendimi hazır hissettiğim zaman, kendi rızamla kapandım..
Çocuk meselesini buraya getirip çıkarmak cahiliyyette son nokta yani.. Kapanmanın Allahın emri olduğunu biliyorsan kime ne zaman evlat verip ya da hiç vermeyeceğini de yine Allahın bildiğini de bilmen gerek derdim senin yerinde olsam..
Her ne olursa olsun eşinizin annesi bu insan maalesef, anneye of demeye bile izin vermiyorken Allah, günahtan bahseden kadın kendi çocuğunu ona karşı çıkmaya, bağırmaya tahrik ediyor resmen.. Sizden çok eşinizin ordan uzaklaşmaya ihtiyacı var..
Herşeyden geçtimm, kapanmak ayrı mevzu, çocuk ayrı mevzu, eve girip çıkmak nedir yaaa..
Sonra da kv deyince niye akla hep kötü biri geliyor diyorlar, hep böyle insanların yüzünden..