neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bi çoğunuzun önerisi olan eşin seni ortaya atıyor gidip kendi konuşsun lafı banada mantıklı geldi.

iş çıkışı eşime annenle sen konuşacaksın ben değil dedim.
eğer konu açılırsa söylerim tamam dedi eve girerken baktım dışa kapının otomatiği açıldı aparmandan çıktı kapıya vagırıyor hadi yukarııı özel bişi yaptım diye neyse eşim gel çıkalım yemek hazırlamış sende ugrasma dedi tamam dedim çıktık.

yemek yiyoruz kv yatak odanıza girdim kapılar kapalıydı camlar buhar olmuş açtım bende dedi.
eşimde ne gerek var kapalı bıraktıysak bırak kapalı kalsın ne karışıyosun dedi.

gözüne bakıyorum hadi söyle diye daha bişi demedi. tam sırasıydı ama sustu bu kadar diyebildi.
yani haklıydınız sırf beni geçistirmek için böyle davrandı. bende bıraktım yemeği indim evime eşim geldi bi güzel kavga ettik onla da yatmadım gece açtım kuran meailinden başkasının evine ev sahiin olmadan , rızasız girilmez diye bi yazı okuttum aynı şeyi ben annene yapsam böyle mi davranacaksın neler neler söyledim.
sabah kalktım işe geldim normalde beraber bişiler yeriz hiç bişi yapmadım yok gibi davrandım
mesaj atmış sen çok saygısız bi kadınsın benim tek istediğim şey mutlu bi ailem olması sen sana verdiğim değerin farkında değilsin vs vs cevap bile vermiyorum çünkü hepiniz haklısınız eşim beni öne atıyor kendi gidip annesine sadece iki kelime ya
anne burası bizim evimiz girmeni istemiyorum diyemiyor.

kapının kilidini falan değişmicem perşembe günü izin alcam iş yerinden ailemin yanına gitcem 3-4 gün görüşmek konuşmak istemiyorum eşimle. düpedüz saygısızlık yapıyor bana.

ben defalarca söyledim kadın beni sallamıyor ama eşim söylediğinde dikkate alıyor. o da vay efendim babam beni izliyor ben nasıl o kadının kalbini kırarrım.
bizimki kalp değil ya...

önceki konuyu okuyunca klasik kayınvalide zannetmiştim ama yok pişkinlik ötesi bu. çekilecek gibi değil. yerinizde olsam anahtarına da evine de hediyene de... deyip ordan taşınırdım.

Kapının kilidini değiştirin ne münasebetle anahtar onda duruyor ki?
Gerçi burnunuzun dibindeyken anahtarı değiştirseniz ne olacak...
Siz en iyisi eşinizi başka bir yere taşınmaya ikna edin.

ben bu sizin ev havalandırma olayına takıldım ya
ıkıde bır kaynana eve gırıyor gerekcesı yok perdeler kapalı evı havalandıracam yok dogalgaz acık kalmıs ev hamam gıbıymıs onu kısmıs falan
ya ben de calısıyorum sabah cıkıp aksam eve gıdıyorum benım evı ben hıc havalandırmıyorum bıse olmuyo
hayır yanı nedır küfleniyor mu ?
nedır bu kadındakı ev havalnadırma olayı ?

bir de ev hanımı da olsa millet kendı evıyle başa cıkamıyor kendi evinin işini yetiştiremiyor , kaynananızda süperman gücü var heralde bide gidip sizin evde yok temizlik yaparmış yemek yaparmış falan ne kadınlar var ya
kaç yaşında bu kadın ? hem kendı evı hem sızın evı halledıyorsa helal olsun !
eve girme konusunda sizi anlıyorum açıkcası

ama bu konunuzda kusura bakmayın ama ben size hak veremedım önceki konularınızda oldugu kadar
hanı cunku evınıze mısafır gelmıs ve sız terslemıssınız
tamam mısfırlerı kaynananızın sızın eve cekmesı sinir bozucu orasına katılırım ama sonucta misafirler gelmiş bence iyi etmemişsiniz
hani onlar gittikten sonra '' anne benim evime baan danışmadan misafir getirme' diyebilirsiniz orda sonuna kadar haklısınız
ama hani kovar gibi'' hafta sonunda 9983 kişiyle geçiyor başbaşa kalamadık bir hafta sonumuz var '' falan demeniz misafire bence iyi olmamış

siz biraz gidin olmadı annenize sakin biraz düşünün

ya canım benim teşekkür ederim aahh gözlerim doldu resmen

dün gece de kötü şeyler yaşadık eşimlede kavga ettik kv ilede yorumları okuyayım anlatcam

dayanamadım sana yazdım hemen

ya bişey sorucam ama yanlış anlama lütfen.

kayınvaliden ile ilgili sıkıntıların kısa zamanda bitecek gibi değil. en fazla etkisi azalır. ayrıca bu konu nedeniyle eşine olan davranışlarında da problem yaşıyosun. arıyosun, tartışıyosun, bağırıyosun. bir de bi konuda sanırım ilerde çocuğa kayınvalidenin bakacağını söylemiştin sen işe girince. yani bilmiyorum. seninki bile bile lades olacak gibi. tam oturmamış bi evliliğe çocuk yapma fikri, onu da böylesine nefret ettiğin bi kadına bırakma fikri... tam anlatamadım sanırım. ama sanki biraz daha beklesen senin için daha hayırlı olacak gibi.

ama gelen misafirlerde suçsuz değil ki. bu çiftin hafta içi çalıştığını, hafta sonu yalnız kalmak isteyeceklerini bilmiyolar mı? üstelik kayınvalideye gelmişler oturmak için. ki zaten bence kayınvalide ile kapıda karşılaşmaları filan tamamen ayak. konu sahibini kapana kıstırmak için bir araya gelip tezgah kurmuşlar resmen

evet evet eşime de söyledim ya ben çalışmaya bi süre ara vercem yada yeniden korunmaya başlayaım ben çocuğumu annene bırakamıcam dedim.
eşimde bırakma zaten intiharın eşiğine gelirsin kıskançlıktan dedi.

bilmiyorum ya. sen bu kayınvalide konusu nedeniyle biraz da haklı olarak eşine de çok hırslanmışsın. belki doldun ve taşıcaksın bi süre sonra. sanki beklemek daha hayırlı senin için.

hani sana hak veriyodu, şimdi dediği lafa annesini kıskandığını söylüyo

aynen öyle

bakın öncelikle evet evim alt kat ve yeni yapıldığı için duvarlarım hala ıslakmış. bi gün perdeleri açmayayım hemen koku oluyor dolaplarım şarıl şarıl su oluyor. he dikkat ediyorum açıyorum havalndırıyorum ama cam açıkken yagmur yagıyor bııs oluyor illaki kapat deme ihtiyacımız doguyor.

eskiden biz kv ile kavga ettik o günden sonra ben istediğimde giriyordu sonra ben yeniden sinsice giridğini farkettim neyse dedim en azından kurcalamıyor karısıtıymrıyo mudahale etmiyor sadece pencereler için vs..

ee şimdi yeniden yatak odasına girmeleri başladı yahu kadın çamaşır sepetimdeki iç çamaşırlarımı katalyıp yerine koyuyor evet dısardan baktıgında sıfır kötü niyet ama SANANE ya insan utanmaz mı bi ar duygusu bende mi var ben anlamıyorum ki?

misafirlerede az bile yaptım yüz versem eskisi gibi ben yokken evime misafir çağırırdı. ben anladım benim kv yi... ne zaman elimi versem kolumu kaptırıyorum o yüzden..

hem başbaşa kahvalttı hazırlamışım o sofrada eşim ve benden baskasına yer yok..
gel gör ki bunu anlatamadım ben onlara.. oturup bi güzel yediler.

keşke kapıyı açmasaydınız. çalıp çalıp gitselerdi. onu hak etmiştler.

kalbini kırsın diyen mi var,
asıl sen söylersen kadının kalbi kırılabilir.
diğeri oğlu sonuçta, üzülse bile ertesi gün unutur hatta hak verir.
onun konuşması aslında annesi açısından daha iyi bir çözüm.

babası vefat etmiş, üzülüyor, eyvallah, bu acıyı bilemeyiz.
ama en nihayetinde herkesin bir tane ömrü var, babası yaşamış bitirmiş, Allah öbür dünyada rahat ettirsin,
ama siz daha ömrünüzün en güzel çağlarındasınız, ne zaman biteceği de belirsiz,
asıl siz onu izliyorsunuz, asıl sizi ve de annesini üzmemesi gerekir.

hani sana hak veriyodu, şimdi dediği lafa annesini kıskandığını söylüyo

hala diyor haklısın diye ama bu kadar diyebiliyormus annesine bende yarın anne olacakmısım..

eşim diyor ki açıkca kötü niyetli bişi yaptıgını bilsem tepkimi veririrm. mesela bu örtünme olayı gibi.
ama artık evine sadece kontrol için giriyor kızacak o kadar bısı yok diyor benim gözümden bakamıyor az az tepki veriyor asıl tepkiyi benim vermemi istiyor ama kv beni sallamıyor sorun o

yani evimi kıskanıyormusum ya çocuguda kıskanırmısım onu diyor.

bunu da anlamıyorum.
ben oğlumu kıskanıyorum mesela, tamam çok övünülecek bir huy değil,
ama böyleyim diye herkesin eleştirisine açık mıyım.

kıskanacaksanız kıskanırsınız, duygular bizim yaşam biçimimiz, duygularımızdan ötürü özür mü dileyeceğiz bir de.

ya canım benim teşekkür ederim aahh gözlerim doldu resmen

dün gece de kötü şeyler yaşadık eşimlede kavga ettik kv ilede yorumları okuyayım anlatcam

dayanamadım sana yazdım hemen
Uzme kendini bu kadar canim sen. Birak kvyi kpyi kilitle kapini otur.

işte bana sürekli ben olmasam hayatta bi çocuğun kalsa gelinin evimize girmesin dese naparsın vs diyor ama ben bıktım artık acımıyorum bile öyle nefret ettim.
çünkü bence yardım isteyene yapılır.
iyi niyetliyim diye sürekli söyler ya iyi niyetini isteyene göster bana külfet oluyor yaptıkları anlamıyor işte..

ve fesat olan ben oluyorum o bana gül atıyor ben diken.

valla bende kıskanırım evi böyle kısaknıyorsam çocugu daha beter kıskanırım evet övülecek bısı degıl ama huy işte..
hem ben özeniyorum ya o ev için aylarca calsıtım tüm gelirimi verdim hala daha ödüyorum ne eşimden ne ailesinden bişi istemedim deli gibi emek verdim o eve tabiki kıskancam.

kesin sorulmuştur daha önce ama taşınma ihtimaliniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…