artık uyku uyuyamıyorum çok asabiyim valla bu kadınlar kulübü bütün asabiyetimi yok ediyo beni iyi eğleniyoruz sinirlerimizide bir güzel atıyoruz oh daha ne olsun siz doğurun anam normal doğumunuzu o zaamn konuşun aaa ben sezeryan olcam işte iki hafta sonra mis gibi valla artık bebeğinide o anda görebiliyosun teknolojinin gözünü sevim:)
ben şuan evli değilim ama jinekoloğumla aramda bir sohbet geçti bayandı doktor.dedimki neredeyse tüm arkadaşlarım sezeryan oluyor bir engeli olmadan siz ne düşünüyorsunuz dedim.bence de şu şartlarda gerek yok dedi normal doğum vajinayı dağıtıyor mahvediyor ne gerek var.sonra erkek alıyor başını gidiyor diye de bir yorum yaptı.
ben baştan beri böyle söylüyorum ama araya giren yorumlardan dolayı yanlış anlaşılıyo
ayrıca onalrı ben demiyorum
dna sı bozuluyomuş dedim çünki dktr dan duydum
"annesini tanımıyor bebek" demedim "annesi bebeğini tanıyamadı" dedim
hepsi aynı olur da demedim
bi yakınımdan söz ettim üzüldüğümü belirttim
siz bunları buraya yazıyosunuz ama bızı ne kadar uzdugunuzu bılıyormusunuz acaba
ben kan sulandırıcı ıgne vuruluyorum hergun dogun şeklım bellı sezeryan
bebegı rıske atamam dıyo doktor
sımdı kafamda kurar da kurarım ben
ne olur yazarken bızlerıde dusunun :sinifsinif:
siz bunları buraya yazıyosunuz ama bızı ne kadar uzdugunuzu bılıyormusunuz acaba
tartışmalar çok saçma bende epidural sezaryanla yaptım 2 ay önce doğumumu hemde isteyerek hiç bir sorunum yokken hiçde pişman değilim gayet rahat ve huzurluydu doğumum ve sonrası.rahat rahat hazırladım bebeğimi kucağıma alacağım günü bildim 4 4lük hazırlandım evimi hastane odamızı hazırladık süsledik.evet doğum sonrası 2-3 gün acın oluyor ama bunlar bebeğini red etmene neden olmuyor böyle saçma bir şey olabilirmi nasıl dünya getirirsen getir anne oluyosun ya kucağıma da aldım hemen 2 günün sonunda emzirdim de allahıma şükür dr.dedi normal doğum sadece anneye yararlı bebek için riskleri çok fazla bebek çok sıkıntıya düşüyor.bir yere tatile gideceksin uçağımı tercih edersin yoksa otobüsümü dedi tabiki uçak dedim işte sezaryanda böyle dedi.normal doğumda kesin oluyor.vajinan hiç bir zaman eski haline gelmiyor.(kocamla ilişkimi de riske atamazdım acaba zevk almıyormu diye bir ömür boyu kafama takardım oysa şimdi hiç öyle derdim yok hala aynı çekicilğini koruyorŞeniz:lepi:) ilerleyen yaşlarda idrarını tutamıyorsun .bunların hepsi çok itici gerçekten.a.annelerimizin zamanında da böyle bir rahatlık olsaydı eminimki acı çekmek istemezlerdi başka bir şansları olmadığından normal doğum yaptılar .tanıdığım bir çok kadın idrarını tutamıyor şu andda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?