kızlar ne olur korkutmayın normal doğumdan bizi. ben henuz hamıle degılım ama ALLAHım yazarsa bır gun anne olacagım. geçmişte bir amelıyat geçırdım karnımda çok dikişim var ve sezeryan dogum yapmam mumkun degıl. çok hasarlıyım ayrıca kesik acısını çok ıyı bılıyorum. normal doguma mecburum tırsıyorum gerçekten çok mu kötü mafoldumben
kızlar ne olur korkutmayın normal doğumdan bizi. ben henuz hamıle degılım ama ALLAHım yazarsa bır gun anne olacagım. geçmişte bir amelıyat geçırdım karnımda çok dikişim var ve sezeryan dogum yapmam mumkun degıl. çok hasarlıyım ayrıca kesik acısını çok ıyı bılıyorum. normal doguma mecburum tırsıyorum gerçekten çok mu kötü mafoldumben
ne yani ben normal doğum yapsaydım allah korusun ölseydim rabbim beni şehit olarak canımı alıcaktı ama sezeryan yaptığım için ceza olarak şehit olmama izin vermicek cehenneme mi atıcak ben böyle uygun gördüm sen beni dinlemedin diyeevet ilerdeki sorunları diyorum abartma değil oku öğren bilmiyosanda sus ben hastalıklı doğuyolar demedim iyi oku ilerde solunum yolu hastalıkları sezeryanla doğan çocukta daha fazla oluyo diyorum normal doğumun yerini hiçbi şey tutamaz bırakın allah aşkına sezeryanın neresi iyi hangi yönünü savunuyosunuz sezeryan savunulacak bişeymi yaa allahın sana lütfettiği o bebeği ordan çıkarmanında yolunu en güzel ve en sağlıklı bi şekilde vucüdüna yerleştirmiş halada normal doğum değil sezeryan diyenlere ben şaşıyorum yaa kimse doğum yaparken ölmüyo ölse bile şehit yani daha ne sezeryanda sezeryan diyip duruyosunuz
ne yani ben normal doğum yapsaydım allah korusun ölseydim rabbim beni şehit olarak canımı alıcaktı ama sezeryan yaptığım için ceza olarak şehit olmama izin vermicek cehenneme mi atıcak ben böyle uygun gördüm sen beni dinlemedin diye
oooofffffff ne kadar da sacmalamaya başladı bazılarınız ki
benim sadece suni sancım 27 saatti suyum gelmişti sezeryan olmasaydım bebeğim oksijensizlikten engelli olucaktı tüh keşke biraz daha ıkınsaymışım şimdi kızımda ileride hastalıklı uzak durulması gereken nesilden olucak özür dilerim kızım affet benikötükedihüsokötükedihüso
cemre arkadaşım ben sezeryanı savunmuyorum ama sizin gibi düşünmüyorum sezeryan da normal doğumda bana göre her ikiside normal arkadaşım farketmez anlatabildimmi sizin gibi katı düşünmüyorum .bence sen oku iyi araştır ben yeterince bilgiliyim bence sen bu dar görüşünü bir kafandan at .
ne yani ben normal doğum yapsaydım allah korusun ölseydim rabbim beni şehit olarak canımı alıcaktı ama sezeryan yaptığım için ceza olarak şehit olmama izin vermicek cehenneme mi atıcak ben böyle uygun gördüm sen beni dinlemedin diye
oooofffffff ne kadar da sacmalamaya başladı bazılarınız ki
benim sadece suni sancım 27 saatti suyum gelmişti sezeryan olmasaydım bebeğim oksijensizlikten engelli olucaktı tüh keşke biraz daha ıkınsaymışım şimdi kızımda ileride hastalıklı uzak durulması gereken nesilden olucak özür dilerim kızım affet benikötükedihüsokötükedihüso
ya tamam bızım cocuklarımızın dna sı degıscek kanser olma rıskı yuksek
soulunum yolları rahatsızlıkları olucak
tamam ya sız saglıklı cocuklar dogurun
bızım gıbı zorunlu sezeryan yapmak zorunda olan annelerınde gunahı sızın boynunuza
ne kadar endıseye surukluyosunuz bızlerı bılıyomosunuz
ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve rısklı oldugunu soyluyo doktorum
şimdi oyle seyler yazıp cızıyosunzkı
ya neyse yazmıycam
normal dogum yapan annelere madalya takalım bı ara hatırlatınta
yazıp ınsanları uzmeye devam edın sız evet aynen devam
Korkacak hiçbişey yokki cnm.
Normal doğum yapıpta çok zor geçtiğini söyleyenler sancı sırasında doğru nefes almak yerine bağırmayı tercih edenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?