ya tamam bızım cocuklarımızın dna sı degıscek kanser olma rıskı yuksek
soulunum yolları rahatsızlıkları olucak
tamam ya sız saglıklı cocuklar dogurun
bızım gıbı zorunlu sezeryan yapmak zorunda olan annelerınde gunahı sızın boynunuza
ne kadar endıseye surukluyosunuz bızlerı bılıyomosunuz
ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve rısklı oldugunu soyluyo doktorum
şimdi oyle seyler yazıp cızıyosunzkı
ya neyse yazmıycam
normal dogum yapan annelere madalya takalım bı ara hatırlatınta
yazıp ınsanları uzmeye devam edın sız evet aynen devam
canım sakin ol:teselli:....
ne olursa olsun sezeryan veya normal,kötülemek hoş değil..
ben hiçbir zaman kulak asmadım normal doğum hakkındaki kötü hikayelere..
normal yapmak isteyeni korkutmaya kimsenin hakkı yok..
aynı şekilde sezeryanı da kötülemeye hakkı yok kimsenin..
zorunlu olan binlerce insan var çünkü..
(bu arada günahı boynuna demişsin niye benim boynuma hiç almıyorum üstüme)
ama keyfi hoş değil bence yinede herkesin kendi tercihiyerimseniben
ama lütfen sakin olun
belki siz bi kişiye kızdınız yazdınız ama bütün normal doğum yapanları kapsıyorlmaz:
haklısın canım..korkutmamak gerekiyor...ya canım bak demek ıstedıgım su sezeryan yapan annelerın bebeklerının su hastalıkları oluyo bu hastalıkları oluyo
ben sımdı cok endıselenıyorum
acaba bebegımgımın kansere yakalanma rıskı dahamı yuksek :sinifsinif:
acaba dna sı mı degıscek
acaba solunum yolu hastalılklarımı olucak
onaylamıyo olabılrısınız
ama ben sımdı kendı hayatımı rıske atayım normal dogum yapsam kım bakabılır benım bebegıme ya o masadan kalkamasam ne olur :sinifsinif:
ya allah rızası ıcın yapmayın ya yalvarıyorum yapmayın ne olur
burda bunları okudugumdan berı kafamdan o kadar cok sey gecırdımkı anlatamam benım gıbı kımbılır kac tane anne adayı vardır okuyupta uzulen
kızlar bencede doğum için bu topiğe giren cici anne adaylarımızı üzmeden kırmadan yapalım yorumlarımızı. Önemli olan onları korkutmak değil cesaretlendirmektir. Normal doğum en sağlıklı doğum şeklidir anne için tartışmasız ama burada annenin ve bebeğin kilosu, sancı süresi, rahmin açılması gibi bir sürü faktör giriyor devreye. illa normal doğum yapacağım diye tutturmakta, baştan kendinizi sezaryene hazırlamakta yanlış davranışlar. Kuzucuklar gelecekleri zamanı ve gelme şekillerini kendileri belirliyorlar. Benim suyum azaldı acil sezaryen oldum mesela. Kuzenim normal olcam diye tutturdu bebeğin kilosu çok olduğu için kol sinirlerinde sıkışma meydana geldi. Umarım tüm cici anne adayları bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar. Allah hepinize sabırlar versin...
neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruzki..
ben hep normal dedim ama son anda bile değişibilrdi herşey..
benimki 3 kilo doğdu..ama doğumdan sonra dr dediki çatın darmış..bebek daha iri olsaydı sezeryana alacaktık...nasip kısmet meselesi..üzülmeyin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?