ya ne kadar gereksiz bir konu tartışılıyo anlamadım .kim neyi ispatlıyoki insanların tercihlerine neden bu kadar çok irdeleniyor ki bu bazen tercih olmaktanda çıkabilir.doğum şekli kişinin kendisini ilgilendirir kim nasıl istiyosa öyle doğursun siz normal doğum yapmak istiyosanız yapın kimse sizi eleştirmiceği gibi sizde sezeryan olmak isteyenleri yada olanları eleştirmeyin arkadaşlarım .neyi ispatlıyosunuzki yani yok sezeryan sonrası ane bebeği kabul etmiyor yok ağrı sızı çok oluyo normal doğumda da sonuçta acı çekiliyo ama hepsi unutulup gidiyor hangi doğum şekli olursa olsun herkes kendi sağlığını düşünür merak etmeyin bu kadar kafaya takcak bişe yok benim yengem normal doğum yaptı ama bebeği ve yengemi kaybediyoduk nerdeyse allahaşükür bişe olmadı ama yengem bebeğini doğduuğnda o kadar çok acı çkmiştiki görmek bile istemedi ne yani şimdi böyle oldu die kimse normal doğum yapmasın mı yada çok kafaya taktım demekmi gerekiyor herked synı şeyi yaşıcak die bişe yok insanları bu konuda eleştirmeyin