Ne zaman bu hayatım düzelecek? Lütfen okuyun akıl verin..

tekmeyi bas gitsin iş yerindede yok gibi davran hayatına bak ciddi anlamda diorum bunu onu kıskandır nispet yap die değil de ama ilerde affedersen falan gene dayanamıdm dersen yaz buraya oki ?
Aferin iyi halt ettin demek icinmi yazayım

Hiç kimseye 2.şans verilmez ki.. Hayat bile 2. Şansı vermiyorken.. Iyi kurtulmuşsun boşver

Hiç kimseye 2.şans verilmez ki.. Hayat bile 2. Şansı vermiyorken.. Iyi kurtulmuşsun boşver
Aynen öyle. Bugün ofiste bir arkadaşımla konuşurkende lafı açıldı. O bile "erkekler böyledir, seni mutlu edenle zaman gecir sen ugrasma bosver sen daha önemlisin" dedi. Bunu dıyende bir erkek. Bir bildiği varki savunmaya bile geçmedi. Yapmıştır dedi. Artık uğraşmıcam bitti benim için.

hayır ya onu demek istemedim merak ederim die demiştim
Takılıyorum canım. Gelişmelerden haberdar ederim tabikii.

Düşün artık hemcinsi diyor bunu.. Eski erkek arkadaşını tanıdığın için yine kararı verecek olan sensin.. Arkadaşın doğru demiş her zaman ilk önce kendini düşünmelisin bu tür olaylarda.. :)

O zaten kendini de hep biz erkekler pisligiz diye gömer :) sonucta bir erkegin dusuncelerini bilir. Şu an icimde igrenme disinda baska hic bir his yok. Hayirlisiyla bunuda atlaticam insallah.

Çok yuzsuz, cok pislik, cok aptal.

Aptal ayağına yatmaya çalışmamış resmen aptal olduğunu belgeleyip alnina muhurlemis.

Çok yuzsuz, cok pislik, cok aptal.

Aptal ayağına yatmaya çalışmamış resmen aptal olduğunu belgeleyip alnina muhurlemis.
Yorumuna tebessum ettim :) ne guzel yazmissin valla. Aynen oyle birde bana "seni akilli bilirdim sacma sapan konusuyosun" falan diyodu. Guvenden bahseden adam ne haltlar yedi kim bilir. Kimlerle gönül eglendirdi oralarda. Allahindan bulsun. Tek istegim su yaptiklarinin pismanligini yasasin ve bana yasattiklari onunda basina gelsin.

Sizi dönünce ikna etmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum. Tabii ikna etmeyi kendisi isterse......

O zaten kendini de hep biz erkekler pisligiz diye gömer :) sonucta bir erkegin dusuncelerini bilir. Şu an icimde igrenme disinda baska hic bir his yok. Hayirlisiyla bunuda atlaticam insallah.

Önceden olduğu gibi atlatırsın canım şimdi daha da geçerli bir sebebin var.. İŞte aynı yerde olman biraz zamanı geciktirebilir ama olsun geçmeyecek değil :)

Önceden olduğu gibi atlatırsın canım şimdi daha da geçerli bir sebebin var.. İŞte aynı yerde olman biraz zamanı geciktirebilir ama olsun geçmeyecek değil :)
Evet zor olacak ama en azindan yine denicem. Uuzak olsak yokluguna daha kolay alisirdim ama elimden baska birsey gelmiyor bu durumda.
sucluyken uste cıkmaya calısan ve işi duygu sömürüsüne döken tiplerle diyaloga girilmez
Hic sorma, hem suclu hem anlayissiz oldum. En agirida bu zaten kendimi ispat edemiyorum, anlatamiyorum. Ama kendi keyfi bilir

Bende kararinizin uzerinde durun.
Bu tip insanlardan adam olmaz.

Neden boyle dediniz ki.. Cok mu saf gorundum oradan
Bilmiyorum saf değil de aldatılmak sizin için yeterince kötü bir şey değilmiş izlenimi yarattınız. Aldatılmak gerçekte bazıları için ölümcül bir şey olmuyor ama bunu kendilerine itiraf edemedikleri için sevgilileri onları aldatmadıkları konusunda ikna etsinler istiyorlar. Ben bunun adına saflık diyemiyorum üzgünüm.

bence kurtulduğuna sevin.
bu adama güven olamaz çok yalancı

Bende kararinizin uzerinde durun.
Bu tip insanlardan adam olmaz.
Kendime hala yediremiyorum bu durumu. Zaten ikimizden duzgun bir iliski olmaz o nedenle kararim kesin benden uzak olsunda kimlr olursa olsun.
:) su ana kadar yasadiklarim inanin cok kolay seyler degil. Birde yetmezmis gibi her iliskimde bir sorun, bir sadakatsizlik oldu. Artik kaldiramiyorum bu durumu ve hala olayin saskinligini atamadim ustumden. Dusunmemeye calisiyorum ama dusununce toparlayamiyorum kendimi. Aldatilmak bence herkese gore kotununde otesinde birsey. Benim icin inanin nasil bir hayal kirikligi oldugunu tahmin edemezsiniz. Etrafimda akil danistigim insanlar (genel olarak erkek olanlar) herkes yapar dua etki icraat olmamis olsun diyor. Kafam cok karisik inanin. Ama sunuda biliyorumki oldu ki baristik affettim, ben bunu unutamam ve hep benden ayri bir yerlere gittiginde şüphelenicem. Bu yüzden kendimi strese sokmaya deger bir iliski olarak gormuyorum. Degmez hic biseye biliyorum.
Bu arada o izlenimi nasil vermis olabilirim, gercekten merakimdan soruyorum size bir tepki olarak degil.

bence kurtulduğuna sevin.
bu adama güven olamaz çok yalancı
Su an sevinemiyorum hala canim yaniyor ama Allahim benimde karsima iyilerini cikarir insallah, yoksa kimseye guvenim kalmadi. Hep boyle olcak diye cok korkuyorum.

Net konuşmadığınız için. Mesela diyorsunuz ki ilişkimize devam etsek bile ben ondan hep şüpheleneceğim. Gerçekten kötü olsaydı sizin için böyle konuşamazdınız. Bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz burası çok belli ama ölümcül bir şey değil sanki sizin için. Birileri normal desin diye bekliyorsunuz. gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…