• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman bu hayatım düzelecek? Lütfen okuyun akıl verin..

hıc adam degılmıs
hem baska kımlıklere olmadıgı kısıye burunup kızlara yazıyor
hem yaptıgının arkasında durmuyor
hemde sana vıcdan yaptırmak sucu ustune atmak ıcın sorsaydın soylerdım ben yazmadım dıye yalan soyluyor
cok cocukca
zekanı kucumsemıs resmen
gecmıs olsun

Yaşadıklarını özel olarak alıp kendini yıpratma sakın, böylelerinin sürekli izlediği yol bu.
İnsan en çok haklı olduğu halde suçluymuş gb muamele görmeyi hazmedemiyor, çok iyi anlıyorum seni, emin ol burdaki hatunların çoğunun hayatından buna benzer yüzsüz bir tipleme geçmiştir zamanında. Şükür ki erken farkettin. Yoksa evli olup aynı iğrenç duruma düşmek de vardı...

Tatilden döndüğünde büyük ihtimal sen ortamda yokmuşsun gb davranıp görmezden gelerek suç bastırmaya devam edecek. Kadınlar böyle şeylere dayanamaz. Asıl tehlikeli olan ne biliyor musun bu herif gb,"kadınları çözümlemiş " olan erkekler. Sakın yüz verme, açıklama yapmasını isteme ki açıklama ya arkadaşı girmiştir hesabına ya kuzeni girmiştir onun haberi yoktur...hiç şaşmaz!

Bu arada zaten arkadaş yada kuzeni sizi ikna etmek için çoktan bağlamıştır. Hey yavrum hey!
Oyuna gelme bacım o kadar diyorum sana.
Tam dediğin gibi hazmedemıyorum. Adam akıllı bir açıklama yapmadı sebebi benmişim, yargısız infazımmış. O olsa önce beni dinlermiş.
Hayır zaten çok seviyorum zor içimden atabiliyorum adamı şimdi ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bomboşum, beynim ona karşı durmuş durumda. Ağlasammı ne yapsam onuda bilmez haldeyim. Tek bildiğim beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar kıymet bilmez adamlar girdiki hayatıma kimseye güvenemıyorum artık. İnsanlara bunu anlatmaya çalışırkende abartıyor oluyorum. Ablama bile anlatamıyorum kendimi, ciddi ilişkiden,bağlanmaktan ve dogru düzgününü bulmak o kadar zorki benim icin ama anlayamıyorlar. Hersey benden kaynaklanıyormuş gibi davranıyorlar.
Geldiğinde ne yapacak merak ediyorum.

böyle bişey olsa insan gibi anlatırdı
nasıl olsa suçluyorsun tamam öyle havalarına girmezdi
beyfendi suçunu bastırmaya çalışmış, azcık yüzü kızarsaydı bari
Bir insan nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir görmüş oldum. Boynuzlanmaktan bıktım nerede hata yapıyorum çözemedim gitti.

hıc adam degılmıs
hem baska kımlıklere olmadıgı kısıye burunup kızlara yazıyor
hem yaptıgının arkasında durmuyor
hemde sana vıcdan yaptırmak sucu ustune atmak ıcın sorsaydın soylerdım ben yazmadım dıye yalan soyluyor
cok cocukca
zekanı kucumsemıs resmen
gecmıs olsun
Teşekkür ederim ama geçmiyor. Geçmesi için ne yapmalıyım onuda bilmiyorum.

Teşekkür ederim ama geçmiyor. Geçmesi için ne yapmalıyım onuda bilmiyorum.
hıcbısey yapmana degmez valla
bosversene ayy erkek mı yookk adammı yok
allahtan boyle erkeklere yalvaran benı bırakma dıyen dişilerden degılsın
ya oyle olsaydın :D

Hic guvenmemeniz gereken bir kisilik.
Zeytinyagi gibi uste cikiyor.
Yol verin gitsin...

Cem YILMAZ bir gösterisinde şöyle demişti:
Erkek bu durumlarda mala yatar. Masasında don yakala, bu kimin de sana aynen don mu ya ne donu şu içimize giyilen mi? Diye sorar sanki donun icadından haberi yok herifin.
Okuyunca aklıma geldi.
Ben yazmadım he kim yazdı peki. Bir de tipik zeytinyağı olma durumu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hikayesi.
Pazartesi ne yapacaksınız suratına bile bakmayıp burnunuzu dikip dolaşacaksınız.üzüldüğünüzü göstermeyin.
Üzüldüğümden adı kadar emindir kendisi. Çünkü içimde tutamayan ve patlayan bir yapım var. Ama dediğini yapcam yüzüne bile bakmıcam.

wiiiyyyy bu swarm ne canlar yakacak acep.....bende boyle yakalamıştım bende aynı cevapları almıştım hah!!!! swarmına etiketle onu tatlım sen en iyisi,otogarlardaki kokoşlarla chekinlerine devam edip gezsin.... duyma görme.iş yerinde önemseme....değmez

Tam dediğin gibi hazmedemıyorum. Adam akıllı bir açıklama yapmadı sebebi benmişim, yargısız infazımmış. O olsa önce beni dinlermiş.
Hayır zaten çok seviyorum zor içimden atabiliyorum adamı şimdi ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bomboşum, beynim ona karşı durmuş durumda. Ağlasammı ne yapsam onuda bilmez haldeyim. Tek bildiğim beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar kıymet bilmez adamlar girdiki hayatıma kimseye güvenemıyorum artık. İnsanlara bunu anlatmaya çalışırkende abartıyor oluyorum. Ablama bile anlatamıyorum kendimi, ciddi ilişkiden,bağlanmaktan ve dogru düzgününü bulmak o kadar zorki benim icin ama anlayamıyorlar. Hersey benden kaynaklanıyormuş gibi davranıyorlar.
Geldiğinde ne yapacak merak ediyorum.

Öncelikle sana tavsiyelerim;
-aşkından ölüp bitsen de çöllere düşsen de karşıdakine belli etmeyeceksin, önce birbirimizi iyice tanıyalım sonra ciddiye bindirelim işi diyeceksin.

-yeni tanıştığın erkeklere ciddi birşey düşün düşünme farketmez eski sevgilinden ne sebeple ayrıldığını anlatmayacaksın( aldatıldığını öğrenince benim de aldatmam lazım diye bi hırs geliyor bu kazmalara)

-en önemlisi de hayatının amacını bir erkeğe aşık olayım çok seveyim evleneyim şeklinde belirlemeyeceksin ki aşk ve mutluluk birbirine ne kadar da uzak kavramlar...

hıcbısey yapmana degmez valla
bosversene ayy erkek mı yookk adammı yok
allahtan boyle erkeklere yalvaran benı bırakma dıyen dişilerden degılsın
ya oyle olsaydın :KK70:
Vakti zamanında onu da yapmıştım ama ne kadar ezik bir durum olduğunun farkına varıp kuyruğu dik tutmaya basladım :KK22:
Şimdi istediğini yapsın, ne yaparsam yapayım zaten kafamdan atamıcam bunu. Oluru yok artık bu durumun. Ama evet adam yok artık bu dünyada hepsi böyle pislik.

Vakti zamanında onu da yapmıştım ama ne kadar ezik bir durum olduğunun farkına varıp kuyruğu dik tutmaya basladım :KK22:
Şimdi istediğini yapsın, ne yaparsam yapayım zaten kafamdan atamıcam bunu. Oluru yok artık bu durumun. Ama evet adam yok artık bu dünyada hepsi böyle pislik.
herseyın ınan zamanı var
once uzuluyosun acı senı olgunlastırıyor
duruyosun duruyosun turnayı gozunden vuruyosun
var var hala ıyı ınsanlar erkekler var :)
muhakkak zamanı vardır mutlu olman ıcın

Öncelikle sana tavsiyelerim;
-aşkından ölüp bitsen de çöllere düşsen de karşıdakine belli etmeyeceksin, önce birbirimizi iyice tanıyalım sonra ciddiye bindirelim işi diyeceksin.

-yeni tanıştığın erkeklere ciddi birşey düşün düşünme farketmez eski sevgilinden ne sebeple ayrıldığını anlatmayacaksın( aldatıldığını öğrenince benim de aldatmam lazım diye bi hırs geliyor bu kazmalara)

-en önemlisi de hayatının amacını bir erkeğe aşık olayım çok seveyim evleneyim şeklinde belirlemeyeceksin ki aşk ve mutluluk birbirine ne kadar da uzak kavramlar...
Biz yeni tanışan biri değiliz aslında. 4 yıl aynı yerde çalıştık ve çok samimi bir arkadaşlığımız vardı. Sonra 1,5 yıl çıktık ayrıldık ve sımdı barısmıstık. Yani daha 1 ay oldu barışalı. Ama beyfendi kendisine duyulan aşkın büyüklüğünü öyle iyi biliyorki vazgecilmez olduğunu düşünüyor. Hoş bu düşüncesi boşada çıkmadı, ayrılıktan sonra yine onunla oldum.

wiiiyyyy bu swarm ne canlar yakacak acep.....bende boyle yakalamıştım bende aynı cevapları almıştım hah!!!! swarmına etiketle onu tatlım sen en iyisi,otogarlardaki kokoşlarla chekinlerine devam edip gezsin.... duyma görme.iş yerinde önemseme....değmez
Aynısını mı yaşadın. Off Allahım erkekler niye böyle karşındakini salak yerine koyuyor. Bir de beni hafife alma diye hep uyarırdım onu. Akıllı ol gibilerinden ona ragmen yaptı hayvan

herseyın ınan zamanı var
once uzuluyosun acı senı olgunlastırıyor
duruyosun duruyosun turnayı gozunden vuruyosun
var var hala ıyı ınsanlar erkekler var :)
muhakkak zamanı vardır mutlu olman ıcın
Umudumda kalmadı aslında. Allahtan evdekilere barıştığımı söylemedim, bir darbede onlardan yicektim salakmısın diye :)

Tamamen üste çıkmaya çalışıp size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışmış,yol verin gitsin.

Tamamen üste çıkmaya çalışıp size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışmış,yol verin gitsin.
Di mi ama bu durumun başka açıklaması olamaz. Beni salak yerine koyuyo bide. Nasıl bunu düşünürsün bende seni akıllı bilirdim falan diyor. Allahım düşündükçe çıldırıyorum.

Back