- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kendime hala yediremiyorum bu durumu. Zaten ikimizden duzgun bir iliski olmaz o nedenle kararim kesin benden uzak olsunda kimlr olursa olsun.
:) su ana kadar yasadiklarim inanin cok kolay seyler degil. Birde yetmezmis gibi her iliskimde bir sorun, bir sadakatsizlik oldu. Artik kaldiramiyorum bu durumu ve hala olayin saskinligini atamadim ustumden. Dusunmemeye calisiyorum ama dusununce toparlayamiyorum kendimi. Aldatilmak bence herkese gore kotununde otesinde birsey. Benim icin inanin nasil bir hayal kirikligi oldugunu tahmin edemezsiniz. Etrafimda akil danistigim insanlar (genel olarak erkek olanlar) herkes yapar dua etki icraat olmamis olsun diyor. Kafam cok karisik inanin. Ama sunuda biliyorumki oldu ki baristik affettim, ben bunu unutamam ve hep benden ayri bir yerlere gittiginde şüphelenicem. Bu yüzden kendimi strese sokmaya deger bir iliski olarak gormuyorum. Degmez hic biseye biliyorum.
Bu arada o izlenimi nasil vermis olabilirim, gercekten merakimdan soruyorum size bir tepki olarak degil.
Ben olabilitesini demiyorumki anlatamadim sanirim kendimi ya da yanlis ifade ettim.. Bunun benim hafizamda kalici olacagindan ve ilerisi icinde yorucu olacagindan bahsettim. Bu demek degilki biri bana normal oldugunu soylesinde gidip barisayim..Net konuşmadığınız için. Mesela diyorsunuz ki ilişkimize devam etsek bile ben ondan hep şüpheleneceğim. Gerçekten kötü olsaydı sizin için böyle konuşamazdınız. Bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz burası çok belli ama ölümcül bir şey değil sanki sizin için. Birileri normal desin diye bekliyorsunuz. gibi....
Erkek erkegi bilir diye dusunuyorum. En azindan zihinlerinden gecebilecek dusunceleri bilirler bence.. Ve haklilarda, ben akillarindan 1 kez bile gecirmeyecek olan bir erkek olmadigini dusunuyorum artik. Cunku gercekten bu konudan muzdaribim. Ayrica dua falan ettigimde yok, o arkadasimin dedigi sey "oralarda bu yollara basvurduysa onu da yapmistir. Dua et ki onu bari yapmamis olsun" gibi birseye baglamasiydi. Haklisiniz, evli degilim iyiki de degilim. Ama bu gidisle kafamda evlilik, ciddi iliski gibi kavramlar yok olmaya baslayacak. Kimseye guvenim kalmadi, istegim arzum kalmadi. Tek istegim onun bu bana yaptigi haksizligin farkina varip o pismanligi yasamasi. Allah hepimizin karsisina iyi, hayirli insanlar cikarsin insallah..herkes yapar dua etki icraat olmamis olsun diyor
Neden icraat olmasın diye dua ediyorsun anlamadım konu sahibi . Evli değilsin vs . Şimdi böyleyse erkek arkadaşın evli olsanız ne olacak . Ayrıca her erkekte aldatmaz . Ama maalesef günümüzde eşlerine ve sevgililerine sadık kişilerin sayısı görünüşe göre bayağı azalmış .
Ya da "beni aciklama yapmakla mesgul etme, eglenceme bakmaya devam edecegim" de olabilir :) artik sinirden guluyorum iyice manyaklastim.''şuan uğraşamayacağım'' ın Türkçesi ''yalan bulamadım şuan suçu senin üstüne yıkıyorum haberin olsun'' dur.
Evet zor olacak ama en azindan yine denicem. Uuzak olsak yokluguna daha kolay alisirdim ama elimden baska birsey gelmiyor bu durumda.
Hic sorma, hem suclu hem anlayissiz oldum. En agirida bu zaten kendimi ispat edemiyorum, anlatamiyorum. Ama kendi keyfi bilir
Erkek erkegi bilir diye dusunuyorum. En azindan zihinlerinden gecebilecek dusunceleri bilirler bence.. Ve haklilarda, ben akillarindan 1 kez bile gecirmeyecek olan bir erkek olmadigini dusunuyorum artik. Cunku gercekten bu konudan muzdaribim. Ayrica dua falan ettigimde yok, o arkadasimin dedigi sey "oralarda bu yollara basvurduysa onu da yapmistir. Dua et ki onu bari yapmamis olsun" gibi birseye baglamasiydi. Haklisiniz, evli degilim iyiki de degilim. Ama bu gidisle kafamda evlilik, ciddi iliski gibi kavramlar yok olmaya baslayacak. Kimseye guvenim kalmadi, istegim arzum kalmadi. Tek istegim onun bu bana yaptigi haksizligin farkina varip o pismanligi yasamasi. Allah hepimizin karsisina iyi, hayirli insanlar cikarsin insallah..
Yok canim ufak bir ofisteyiz zaten. 2 odali bir yer. Yarin nasil davrancam ne yapcam hic bilmiyorum.Bölüm Değiştirme şansın yok mu şirkette?
Siradan degil evet ve iste bu benim canimi yakan.. Yarin ne yapcam, nasil davrancam bilmiyorum. Biraz panik halindeyim. Haklisiniz, ama ben artik her erkek boyledir lafina inanmaya basladim. Erkek beyninin belirli seylere kodlanmis olduguna inaniyorum.. Hani bir laf vardirya, aldatmayan erkek yoktur beceremeyeni vardr diye bencede oyle. Cunku inanin bu durumdan canim cok yandi. Ya da ben yanlis birseyler yapiyorum. Bir iliski nasil yasanmali bilmiyorum.Bazı erkekler hatta bir çok erkek verdiklere sözlere sadıktır . İnsan düşüncesinden değil belki ama yaptığından sorumludur .Her erkek kesin yapar genellemesini yanlış buluyorum . Herkes kendi yaptığından sorumludur . Asıl problem dialog ile flört olayının birbirine karışması . Erkekler her bir bayanla konuşuyorsa bu aldatmak değil . Bayan konuşuyorsa bu da aldatma değil . Ama senin erkek arkadaşının ki sıradan konuşmaya bir örnek olduğunu pek sanmıyorum .
Ölümcül derken kendinizi yiyip bitirin anlamında dememiştim. Bunu asla yapmayın zaten böyle karakter yoksunları için canınızı hiiiç sıkmayın siz çok değerlisiniz çünkü. Benim ölümcül değilden kastım affedilebilir bir hata olduğunu düşündürdüğünüz içindi.Ben olabilitesini demiyorumki anlatamadim sanirim kendimi ya da yanlis ifade ettim.. Bunun benim hafizamda kalici olacagindan ve ilerisi icinde yorucu olacagindan bahsettim. Bu demek degilki biri bana normal oldugunu soylesinde gidip barisayim..
Ayrica neden ölumcul olsunki, bunu gordum diye yataklara düşüp ölüp bitemem. Kendi kaybeder. Bir arkadasimizinda yazdigu gibi evli degilim birsey degilim, bir bagliligim yok. Ne hali varsa gorsun. Zaten adam beni umursamis olsaymis 3 gundur birseyler yapardi. Ne aradi ne sordu, keyfine bakti gezdi tozdu, eglencelere gitti.. Hala da geziyor biliyorum. Simdi benim icin ölümcül birseymi olmali sizcede ?
aynen''şuan uğraşamayacağım'' ın Türkçesi ''yalan bulamadım şuan suçu senin üstüne yıkıyorum haberin olsun'' dur.
Evet bir ton konu açtım ama hiç biri bu kadar sarsmamıştı beni. Bu sefer bunun affedilir tarafı yok ki affedeyim. İlk ilişkim değil bu ama neden bilmiyorum her ilişkimde aynısı olmasa bile benzer şeylerle karşılaşıyorum. Sanırım hata bende, ben birşeyleri yanlış yapıyorum.. İlk zamanki hali olsa evet evlenmeyi çok isterdim bu şahısla. Ama bu durumda kendimi yakamam.. Burnu havada, her konuda kendini haklı gören bir kişilikle hayat geçmez. Cevabınız için teşekkür ederim.aynı kişiyle ilgili bilmem kaçıncı konunuz
nasıl olsa affedeceksiniz
adamda alıştı
nasıl olsa ben dönünce barışırız diyor
ne var bu adamda vazgeçilmez anlamadım ki
daha önce hiç ilişki yaşamadınız galiba
neyse bir dik dur ya buradaki konulara bak insanlar neler yaşıyor
kaç yıllık eşlerinden bu adamdan sana eş olmaz
ama korkarım ki sen bunla evlenirsin
dost acı söyler
ben iyiliğini düşünüyorum tamamen sil şu adamı sen düzgün bir kıza benziyorsun
Normalde hiç huyu değildir, bu yüzden çok sarsıldım. Demekki bana kendini yanlış tanıtmış. Yıllardır huyunu suyunu biliyorum dediğim adamı tamamen yanlış tanımışım.her türlü kıza bakıp,her çiçekten bal alacaklar pislik mahlukatlar..ayy çok sinirlendim..
Bu gidişle kimseye güvenemicem hayatım boyunca böyle olacağım diye korkuyorum. Etrafımda sözlenen,nişanlanan veya çok iyi giden ilişkilere bile "nasıl olsa birgün bir pislik yapacak bu adam, boş mutluluklar bunlar" diyorum kendi kendime. O kadar inancımı yitirdim.arkadaşım,
boş ver erkek cinsine hiç güvenilmez..boş ver çalış işine bak..inan hayat onlarsız daha huzurlu..
Affedilebilir bir hata olsa bile her durumda zeytinyagı gibi üste çıkıp burnundan kıl aldırmayan bir adamla ne kadar ömür geçebilir. O kadar yanlış tanımışımki bu adamı o yüzden hala ben bile inanmakta güçlük çekiyorum. Bu ruh halimde sanırım sizi böyle düşündürdü. Ama oluru yok artık, affedilir bir yanı da yok maalesef.Ölümcül derken kendinizi yiyip bitirin anlamında dememiştim. Bunu asla yapmayın zaten böyle karakter yoksunları için canınızı hiiiç sıkmayın siz çok değerlisiniz çünkü. Benim ölümcül değilden kastım affedilebilir bir hata olduğunu düşündürdüğünüz içindi.
Yok canim ufak bir ofisteyiz zaten. 2 odali bir yer. Yarin nasil davrancam ne yapcam hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?