Yaaaa senin adına çok sevindim. Atlatmışsın ne güzel. Benimde ağırıma giden yıllardır tanıdığımı sandığım adamın bunları yapması. Biz 3,5 yıl kadar çok yakın (kanka değil :) ) arkadaştık. Sonrasında 1 yıl kadar flörtleşme oldu. Açılamadık hatta bir süre. Sonra ilişkimiz başladı 6-7 ay rüya gibiydi. Aynı ofiste hergün yanyana güzel bir ilişkiydi ta kii o heyecan,tutku bitene kadar. Tamamen tersine döndü herşey, adamı tanıyamadım resmen. İlgi, alaka, özen herseyi azaldı zamanla. Ona göre hersey normaldi abartan bendim. Bir ton olay ve son olarak bu. Belki görmesem daha kolay olurdu bu nefretimle.
1 ay önce barışmıştık bizde.. 7 aylık bir ayrılıktan sonra.
O 7 ay da yokluğuna alışmıştım ama kader tekrar bu işe başlamam gerekti. Koşullar bunu gerektirdi. Hatta tam o eski deli gibi kıskanç kız yok derken bu çıktı şimdi. Beni aptal yerine koymasıda cabası. Bir de ben suçlu oldum, güvenmeyen saçma sapan şeylerle karşına çıkan ben oldum..
Tek istediğim şey pişmanlıktan gebermesi. İçimin yağları erisin istiyorum, karşımda onu öyle ezik görmek istiyorum açıkcası..
En kötüsü de kimseye güvenim kalmadı. Zaten böyle düşünüyorum şimdi daha da yoğun bir şekilde düşünmeye başladım. Kimseye inanamıyorum, herkes ihanet edebilirmiş gibi geliyor. Zaten burası dışında kimseyle öyle herseyımı konuşan biri de değilim. Ama ilişki anlamında da artık hiç bir beklentim kalmadı