• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman bu hayatım düzelecek? Lütfen okuyun akıl verin..

Tam daa dediğim buydu işteeee..
Güçlü durun afallasın adam kendini değersiz hissetsin ki öyleeee ..
Senin moralini bozmaya değmeez..
Bizden değerli şey var mı bu dünyada ayol. :21:
Valla şansıma oldu canım ya. Yoksa kös kös oturmuş olacaktım. Gerçi çok umursadığını düşünmüyorum çünkü sağolsun kendisi hiç bir şeyi belli etmeden yaşar da. Ne hissettiğini,düşündüğünü öyle bir bakışta bunca yıl anlayamadım bundan sonrada anlayamam herhalde :)
Ama ona saygımdan, istemiyor diye yapmadığım ne varsa yapıyorum şu anda. Adamın yüzüne bakamıyorum iğreniyorum resmen ya.

son durum ne kız :KK14:
yazmıyım dedim öğrenmeden
Son durum yukarıda kızlara yazmıştım canım. Geçen gün tamamen doğal gelişen durumlar oldu. Onun hiç tanımadığı bir erkek arkadaşım beni ziyarete geldi. Baya güldük eğlendik onunla da.. Pek takmıyorum ofiste kendisini, o da beni takmıyor. Bakmıyoruz bile yüzümüze.. Tabi bu benim canımı sıkmıyor değil. Ama bu olanların doğru olduğuna ve kendisinin o kızlara yazdığına adım gibi eminim, o yüzden iğreniyorum resmen ondan. Pişmanlığım yok, keşkem yok. Bundan sonra hak ettikleriyle takılsın. Bana tek zararı bundan sonra kimseye güvenemeyecek olmam olacak.

En dikkatimi çeken şey; erkeklerin komik ama kızların bayılarak yediği şu cümle: çocuklarımın annesi sen olacaksın.
Bu kadar mı büyülü bu cümle kızlar için?
Bana Yeşilçam sahnelerini hatırlatıyor.

Son durum yukarıda kızlara yazmıştım canım. Geçen gün tamamen doğal gelişen durumlar oldu. Onun hiç tanımadığı bir erkek arkadaşım beni ziyarete geldi. Baya güldük eğlendik onunla da.. Pek takmıyorum ofiste kendisini, o da beni takmıyor. Bakmıyoruz bile yüzümüze.. Tabi bu benim canımı sıkmıyor değil. Ama bu olanların doğru olduğuna ve kendisinin o kızlara yazdığına adım gibi eminim, o yüzden iğreniyorum resmen ondan. Pişmanlığım yok, keşkem yok. Bundan sonra hak ettikleriyle takılsın. Bana tek zararı bundan sonra kimseye güvenemeyecek olmam olacak.
inişli çıkışlıydı zaten ilişkiniz az cok takip ederdim konularını.
kafanda bitirdiysen ne mutlu sana. kangren olmuş bi ilişkiydi

En dikkatimi çeken şey; erkeklerin komik ama kızların bayılarak yediği şu cümle: çocuklarımın annesi sen olacaksın.
Bu kadar mı büyülü bu cümle kızlar için?
Bana Yeşilçam sahnelerini hatırlatıyor.
O lafına kandım gibi birşey demedimki. Düşüncelerimizden bahsettim sadece, yoksa her "çocuklarımın annesi sen olcaksın" lafına inanmıyoruz tabiki.
Defalarca ailesinin içine girdim, herkesle tanıştım. Abinin nişanı-düğünü, ablasının doğumu, iftar vs herşeye ailesi tarafından davet edildim. Hala severler beni. Ablasıyla hala konuşuruz. Ayrılığımız boyunca da sormuşlar beni ona. Barışın falan demişler. İlişkimiz ciddi adımlarla başlamıştı. Ev almayı, esya almayı falan düşünüyordu. Hatta bana gösteriyodu seç diyordu. Anlatabiliyor muyum? Bu gibi şeyler yani. Yoksa Türk filmi hikayelerindeki gibi kanma olayı yok. Onu dedi diye kölesi de olamam. Sadece dediğim gibi olayı her yönüyle anlatabilmek için o kısıma da değinmiştim.

inişli çıkışlıydı zaten ilişkiniz az cok takip ederdim konularını.
kafanda bitirdiysen ne mutlu sana. kangren olmuş bi ilişkiydi
Evet evet sürekli tartış uzaklaş sonra barış yakınlaş şeklindeydik. Açıkcası kafamda bitti mi inanın bende bilmiyorum. Ama beynimin içinde bu olanlar dolanıyor, gözümün önünde canlanıyor. O yüzden tamamen bitirmeye çalışıyorum. Ondan bir adım da yok orasda ayrı tabi. Ne bir açıklama, ne bir utanç ne de bir özür. Hiç birşey yok. Bana koyanda bu aslında.

Evet evet sürekli tartış uzaklaş sonra barış yakınlaş şeklindeydik. Açıkcası kafamda bitti mi inanın bende bilmiyorum. Ama beynimin içinde bu olanlar dolanıyor, gözümün önünde canlanıyor. O yüzden tamamen bitirmeye çalışıyorum. Ondan bir adım da yok orasda ayrı tabi. Ne bir açıklama, ne bir utanç ne de bir özür. Hiç birşey yok. Bana koyanda bu aslında.
Belkide böyle olması senin için hayırlı olandır.
kin ve nefret duyar unutur gidersin.

Haha tabi canımm :KK70:
Valla bende anlamadım, zaten böyle evlenen kişilerin ne masraf yaptıklarını, neler yaptıklarını falan şöyle bir sorar.
Biz anca rüyalarda canım :KK70:

Son yazdığın yorumlara da baktım da . Sanırım senin ona trip attığını yakında herşeyin eskisi gibi olacağını düşünüyor gibi . :KK70: İş arkadaşısın madem ara sıra iş arkadaşı gibi konuşursan resmi mesafeli belki de hatasını anlamayı başarır . :KK48: Hatası değilde bu sefer farklı oldugunu anlar gibi . Yani diyorsun ya artık bitti diye :KK66: Sen konuşma o konuşmasın yani sizin patron içinde zor .:KK48:

Son yazdığın yorumlara da baktım da . Sanırım senin ona trip attığını yakında herşeyin eskisi gibi olacağını düşünüyor gibi . :KK70: İş arkadaşısın madem ara sıra iş arkadaşı gibi konuşursan resmi mesafeli belki de hatasını anlamayı başarır . :KK48: Hatası değilde bu sefer farklı oldugunu anlar gibi . Yani diyorsun ya artık bitti diye :KK66:
Ya valla çok değişik bir tip bu çocuk.. Gerçekten düşüncelerini hislerini belli etmez. Algılayamıyorum nasıl bir ruh halinde olduğunu ama şuna eminim ki "ben dönünce biz yine barışırız çünkü beni seviyor" düşüncesinde. Çünkü hep bu düşüncedeydi. Ama bu sefer yanıldı. Bu yaptıkları çok ağırdı.
Ofistede pek muhattap olunacak bir durum olmuyor.
Ha bu arada tribe girende o, gülüyorum artık bu haline. Anca kendini kandırsın o, cin olmadan adam çarptığını sanıyor.

Kızlar birkaç durum oldu onları da paylaşmak istedim.
Geçenlerde bunun tatile gittiği arkadaşı facebookta tanıyor olabileceğim kişiler arasında çıktı, bende profiline girdim baktım. Bu swarm'da kızla konuşulurken belirtilen okulda okuyormuş bu çocuk. Onu görünce "acaba gerçekten arkadaşı mı yazdı" diye düşündüm ama sonra yine "ne olursa olsun, o olmasa bile buna müsade dahi etmemesi gerekirdi" diye düşündüm.
Bu arada bayram haftasında iş çıkışında bayramladı beni (ben hiç oralı değilken birden yanıma geldi).
Bugün geç kalmış "patron geldi mi" diye mesaj attı. Gelirken gofret almış onu ikram etti bana falan..
Pek yüz yüze bakmıyoruz ama düşman gibi bir halimizde yok. Ne yapmaya çalışıyor, tekrar yaklaşmaya mı niyetlendi acaba?

Back