• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman bu hayatım düzelecek? Lütfen okuyun akıl verin..

Vakti zamanında onu da yapmıştım ama ne kadar ezik bir durum olduğunun farkına varıp kuyruğu dik tutmaya basladım :KK22:
Şimdi istediğini yapsın, ne yaparsam yapayım zaten kafamdan atamıcam bunu. Oluru yok artık bu durumun. Ama evet adam yok artık bu dünyada hepsi böyle pislik.

Tatlım bu acıdan kurtulmanın kestirme bir yolu yok bunu kabul et önce,

Bir süre üzüleceksin kendine kızacaksın belki ağlayacaksın ama tüm bunları yaşamadan yeni bir olgunluk basamağına geçemezsin.

Kendine zaman tanı, yaşanması gerek tüm süreçleri de yaşa kurtul...

Aynısını mı yaşadın. Off Allahım erkekler niye böyle karşındakini salak yerine koyuyor. Bir de beni hafife alma diye hep uyarırdım onu. Akıllı ol gibilerinden ona ragmen yaptı hayvan
saman altından su yürütüp bir gün tüm pislikleri ortaya çıkacağını hesaba katmayacak kadar tedbirsizdir erkekler,çocuk gibi. vazoyu kırdım anne ama perdenin arkasına sakladım der gibi...... sakın taviz vermee sakınnn.....

Tatlım bu acıdan kurtulmanın kestirme bir yolu yok bunu kabul et önce,

Bir süre üzüleceksin kendine kızacaksın belki ağlayacaksın ama tüm bunları yaşamadan yeni bir olgunluk basamağına geçemezsin.

Kendine zaman tanı, yaşanması gerek tüm süreçleri de yaşa kurtul...
Biliyorum. Cunku yaşadığım ilk hayal kırıklığı değil bu. Ama beklemediğin birinin yapması heleki sevdiğin birinin yapması daha çok yakıyo canını. Keşke dönmeseydim bu işe diyorum ama ihtiyacımda var, kendimide düşünmeliyim diyorum.
Hayatımda hiç yeni bir başlangıç yapamadım, belkide cesaret edemedim. Hep dön dolaş aynı yerlerdeyim. Kendimi bazen çok aciz hissediyorum.

saman altından su yürütüp bir gün tüm pislikleri ortaya çıkacağını hesaba katmayacak kadar tedbirsizdir erkekler,çocuk gibi. vazoyu kırdım anne ama perdenin arkasına sakladım der gibi...... sakın taviz vermee sakınnn.....
Çok isteseydi ispat ederdi diyorum zaten. Kendi kaybetti diye avutuyorum kendimi. Ama o tavizi benden alamıcak artık.

Swarmdan sarkintilik yapacak kadar düşmüş bir adamdan bahsediyorsun. Kafaya takmaya degmez boyle bir adami pardon birini. Zaten kimseyi almadim hayatima diyerek yalan da soylemis bi gelecek planlanmaz boyle biriyle

Ben swarm kullanicisiyim esimle fotograflarimiz var ve bunlar herkesce gorunmesine ragmen arkadaslik talepleri geliyo. Bende baya saglam kulaklarini cinlatiyorum boyle gereksiz tiplerin. Bahsettiginiz seyleri yapan erkek arkadasiniz da bu tiplerden biriymis. Bence hic hos degil yerinizde olsam bida yuzund bakmazdim.

Allahim swarm gibi bir uygulamayibile kizlara yurume araci yaptilar korkulur su yurdumun heriflerinden. Bence seni aldattigina degil swarm gibi bir uygulamadan kizlara asilacak kadar dusmus biriyle vakit gecirdigin icin ya da hc uzulme kurtulduguna sevin git bi sadaka filan ver..

Bunu yazarken bana göstereceğiniz tepkileri de göz önünde bulunduruyorum ama lütfen çok ağır şeyler yazmayın moralim oldukca bozuk.
Kızlar bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum. Ablamın bir türlü vazgeçemediği o laf sokma huyu yüzünden onunla da konuşamıyorum. Bu yüzden sizlere içimi dökmek istiyorum.
Bilenler vardır belki. Ben sevgilimle aynı ofiste çalışıyordum daha sonra işten cıktım ve sevgilimle ayrılmıştık. 6-7 ay kadar ayrı kaldık. Sonra işler bir şekilde döndü dolaştı patronumun beni çağırması üzerine ben bu firmaya yeniden işe başladım (kabul etmemeyi düşünüyordum fakat o ara çok ihtiyacım olduğu için işi kabul etmem gerekti).
İşe girmeden birkaç ay öncesinde sevgilim benle barışma çabaları içerisindeydi, işe başladıktan sonrada kahretsinki öyle özlemişimki o kararlı tutumumdan eser kalmadı. İşe başladıktan sonra birkaç gün sürekli bana evlilik mevzusu açtı, kıyafetlerimi kıskandı, beni kıskandı vs. En son çocuk mevzusu açıp çocuğum annesi sen olcaksına getrdi konuyu. Neyse uzatmadan biz bir akşam oturduk konuştuk ve yeniden başlamaya karar verdik. Ben artık eskisi kadar kıskanç olmadığımı düşünüyordum. Sıkmıyordum onu ve sadece gün içerisinde bana nerede olduğu söyle yeter diye uyarıda bulunduktan sonra kendisinede pek karışmamaya başladım. Şimdi gelelim asıl meseleye...
Bu hafta başında yıllık iznini kullanıp tatile gitti arkadaşlarıyla. Muğla'ya..
Bu kısıma kızabilirsiniz ama şu an iyi ki de yapmışım diyorum.. Biz birbirimizi sildiğimizden beri hiçbir sosyal ağda ekli değiliz.. Bende acaba şifresi değiştimi diye Swarm 'ına giriş yapmayı denedim ve değiştirmemiş hesap açıldı. Baktım 2 kız eklenmiş. 2 sine de mesaj atılmış benimkinin hesabından. Birine "Selam, biraz yürüyüş yapmaya ne dersin?" yazıyordu diger kızada "Terminalde check in yapmışsın, gidiyorsun sanırım. - Yerli misin? - nerede okuyorsun." gibi konuşmalar olmuş. İşin garibi kendi okumadığı okulu ve bölümü okumuş gibi tanıtmş. Ama isim vs hicbir şey yazmamış. Hemen ekran görüntülerini aldım ve buna mesaj attım. "Yazıklar olsun, madem arkamdan uzaklaşır uzaklaşmaz bunları yapcaktın ne diye 1 şans daha istedin benden. Başımdan aşağı kaynar suları döktün yazık sana verdim degere, emege" gibi nefret dolu şeyler yazdım. Başta "Ne saçmaladığını bilmiyorum ama şimdi uğraşamıcam" tarzında birşey yazdı, bende "uğraşma bitti artık". dedim ve aldığım ekran görüntülerini attım al belki şimdi kafana dank eder yazdım. "Kızım bunları ben yazmadımki bana ait değil" yazdı sonunada gülücük koydu. Bende babammı yazdı senın hesabın bu dedim ve güvensizlik ve yargısız infazla suçlandım. Madem öyle bitti diyosun bitti yazdı ve tek bir açıklama yapmadı. Sordum üstüne basa basa "madem öyle kime ait bu ne işi var sende" dedim ama "bitti dedin neye yarar açıklama, insan gibi sorsaydın. Evet ben yazdım seninde dediğin gibi" dedi. Bende "Sen olsan napıcaktın çok normal bir durummuş gibi konuşma" dedim. "Ben senin gibi yargısız infaz yapmazdım, güven girer devreye direk sana sorardım" dedi. "Ama tamam sen haklısın hıhı ben yaptım" dedi. Bende o sinirle "eger bunu bana yaşattıysan hakkımı helal etmıyorum sana" dedim. o ise "asıl benı boyle yargıladığın için ben helal etmıyorum" dedi. Böyle bitti..
Pazartesi izinden dönecek ve yine başa sarmış olacağız. Yine yabancıymışız gibi davranıcaz. Kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama beni böyle aptal yerine koyması canımı yakıyor. Birde hala şifresini değiştirmemiş. Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Bu arada dipnot olarak şunu ekleyim. Barışırken sormuştum, ayrıyken olmuş olabilir ama biriyle birlikte oldunmu, her anlamda hem sevgili hem öylesine biriyle diye sorduğumda seni içimden atamadımki ben kimseyi almadım hayatıma demişti.. Bunu diyen adam neden arayış içine giriyor.
Çok uzun olmuş vakit ayıranlara ayrıca teşekkür ederim.

İkide bir bitti bitti diyip başlamanın anlamı yok. Bişey bittiyse bitmiştir.

muhattap olma. zaten onun açıklaması gerek böyle saçma bir durumu. üste çıkıp seni suçlaması çok abes.

Başkası yazsa isim belirtmesi gerekmez miydi . Aslında başkasının hesabını karıştırmak dogru değil . Yine de senin için hayırlı olmuş bence bu olay belki de bitmesi daha iyidir senin için .:110: Seni çok iyi tanıyor belli ki sana bir anda kendini suçlu hissettirebiliyor . :KK66: Bak o tatilde geziyor eğleniyor sen ise üzülüyor ben mi hatalıyım diye düşünüyorsun .:KK12:

Swarmdan sarkintilik yapacak kadar düşmüş bir adamdan bahsediyorsun. Kafaya takmaya degmez boyle bir adami pardon birini. Zaten kimseyi almadim hayatima diyerek yalan da soylemis bi gelecek planlanmaz boyle biriyle

Ben swarm kullanicisiyim esimle fotograflarimiz var ve bunlar herkesce gorunmesine ragmen arkadaslik talepleri geliyo. Bende baya saglam kulaklarini cinlatiyorum boyle gereksiz tiplerin. Bahsettiginiz seyleri yapan erkek arkadasiniz da bu tiplerden biriymis. Bence hic hos degil yerinizde olsam bida yuzund bakmazdim.

Ayy uzak dur bnce

Tam bir dansöz.

Allahim swarm gibi bir uygulamayibile kizlara yurume araci yaptilar korkulur su yurdumun heriflerinden. Bence seni aldattigina degil swarm gibi bir uygulamadan kizlara asilacak kadar dusmus biriyle vakit gecirdigin icin ya da hc uzulme kurtulduguna sevin git bi sadaka filan ver..

İkide bir bitti bitti diyip başlamanın anlamı yok. Bişey bittiyse bitmiştir.

muhattap olma. zaten onun açıklaması gerek böyle saçma bir durumu. üste çıkıp seni suçlaması çok abes.

Başkası yazsa isim belirtmesi gerekmez miydi . Aslında başkasının hesabını karıştırmak dogru değil . Yine de senin için hayırlı olmuş bence bu olay belki de bitmesi daha iyidir senin için .:110: Seni çok iyi tanıyor belli ki sana bir anda kendini suçlu hissettirebiliyor . :KK66: Bak o tatilde geziyor eğleniyor sen ise üzülüyor ben mi hatalıyım diye düşünüyorsun .:KK12:

Kızlar nasıl kötü bir ruh halindeyim tahmin edemezsiniz. İşten çıktım gelirken şu hesaba bir daha bakayım dedim, şifre hala değişmemiş ama bir kız daha eklenip mesaj atılmış. Allahım çıldırcam ben nasıl şeref yoksunu bir adamla yıllarımı geçirmişim. Nasıl inanmışım bu pisliğe. Bu heyyy yazmmış.Kız cevap vermemiş. Yani görebileceğimi tahmin ede ede hala nasıl bu tavrına devam ediyor anlayamıyorum.. Hala mı arkadaşları yazıyor, bu nasıl iğrenç bir bahanedir.
Ya arayıp veya mesaj atmamak icin cok zor tutuyorum kendimi. Zaten bunu da söylersem direk o şifre değişir. Gelene kadar ne haltlar yiyor bakıcam. Bakalım daha kaç kıza yazacak.
Ya kızlar bana da swarmdan yazan bir ton adam var ama ben cevap dahi vermiyorum, bunları haketmiyormuş hayvan. Benimde öyle olmam gerekiyormuş. Kıymetimi bilemedi, bu sevgimin aşkımın değerini bilemedi. Kendime çok kızıyorum, nasıl göremedim bu yüzünü nasıl hayatıma soktum bu adamı, nasıl bu kadar salak olabildim cok kızıyorum kendıme.

Kızlar nasıl kötü bir ruh halindeyim tahmin edemezsiniz. İşten çıktım gelirken şu hesaba bir daha bakayım dedim, şifre hala değişmemiş ama bir kız daha eklenip mesaj atılmış. Allahım çıldırcam ben nasıl şeref yoksunu bir adamla yıllarımı geçirmişim. Nasıl inanmışım bu pisliğe. Bu heyyy yazmmış.Kız cevap vermemiş. Yani görebileceğimi tahmin ede ede hala nasıl bu tavrına devam ediyor anlayamıyorum.. Hala mı arkadaşları yazıyor, bu nasıl iğrenç bir bahanedir.
Ya arayıp veya mesaj atmamak icin cok zor tutuyorum kendimi. Zaten bunu da söylersem direk o şifre değişir. Gelene kadar ne haltlar yiyor bakıcam. Bakalım daha kaç kıza yazacak.
Ya kızlar bana da swarmdan yazan bir ton adam var ama ben cevap dahi vermiyorum, bunları haketmiyormuş hayvan. Benimde öyle olmam gerekiyormuş. Kıymetimi bilemedi, bu sevgimin aşkımın değerini bilemedi. Kendime çok kızıyorum, nasıl göremedim bu yüzünü nasıl hayatıma soktum bu adamı, nasıl bu kadar salak olabildim cok kızıyorum kendıme.
Zaten moralin bozukken bide biz olumsuz yorum yaptik ama malesef gercek bu. Hala daha da devam ediyor bence artik hic kurcalama bakma ne yaptigina sadece kendini üzersin. Hazir hatasi devam ediyorken ondan soğman icin firsat bu. Kolay degil ama sil at cunku sen onun yaptigi yanlisi yapsan o silip atardi. Güçlü ol kimseye ederinden fazla deger verme

Bu sosyal medyadan kiz dusurmeye calisan tiplerden nepnefret ediyorum. Belki de bu yuzden cok sertim ben de. Tam bi eziklik

Allah sabır versin canım kesinlikle konuşma onunla iliskini kes

Swarm da mesaj göndermek için önce arkadaş olmak gerekmiyor mu ? Merak ettim de . Size gelince bence zorlamanin alemi yok .olmayacak duaya amin demeyin .oda öyle biri ve size göre değil . Kendinizi sıkmayın rahat olun . Üzülmeye değmez .

Hala onu affetmek istiyorsun sanırım . Mesajlarını takip etmek seni daha çok üzebilir .

Back