- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
- Konu Sahibi ssseyderler
bu o muBen eski konularınızı biliyorum. Hatta en son ikea ya kahvaltıya diye gidip orda kasada tartışma yaşayıp sonrasında eşiniz size beddua etmişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu o muBen eski konularınızı biliyorum. Hatta en son ikea ya kahvaltıya diye gidip orda kasada tartışma yaşayıp sonrasında eşiniz size beddua etmişti.
Ya olaylar oluyor yaşanıyor tabikide anlatılıyor evde ama babam bu akşam kızımın yanında ilerde babaannesiyle beraber de şöyle yaparlar vs gibisinden bişey dedi yüzüm değişti resmen inanın öyle saçma bi haldeyim ki çocuğumla ilgilenmem gerekiyor sadece çok çok fazla bırakıcağım bu düşünceleri yarın da mesaj atucağım artık anneme diyorum çünkü neyi bekliyorum ben diyorum yazma deyip duruyorsunuz diye anlamıyorum diyorum biticekse bitsin yani o da habire neyle karşılaşıcaşjmjzı bilmiyoruz kızım diyor ya birileri geldiğinde kimse arkamda durmazsa ((Ama sanki siz bı özür bir gönül alma çabasi olsa döneceksiniz gibi. Şuan kızım özlüyor vs diyerek biri barış bir sans ver desin diye bekliyor gibisiniz.Hayat sizin hayatınız boşanmayı gerçekten istiyorsanız eğer kimsenin sizi pohpohlamak zorunda olmadığını bilin.Evet süreç maddi manevi zor olacaktır evlat var arada sonucda ama kafanızda kesinlikle bittiyse şu sözü unutma tırnağın varsa kası derler başkasının kasimasini bekleme öyle bir dünya yok herkes anne babalarimzda şuan gerçekten geçim derdinlere hersyi göze almalisin.Ama ben vazgeçtim dönücem dersende birdaha blof yapma bosanicam die veya sürekli sen onu yaptın bunu yaptın deme çünkü dönersen kabullenmiş olacaksın ve bu onun ekmeğine yağ sürmek olacak.
Hayat da senin çocuk da biz fikir verebiliriz ancak yaşayan sensin ve ne karar verirsen ver yine bu sen yasayacaksin
Tekte anlatmaya çalışıyorum sanırım her şeyi özür dilerim yorduysamSiz böyle hep uzun uzadıya mı konuşursunuz bu sizi yormuyor mu peki
Benden nie özür diliyorsunuz hanfendı .. ben sizi yormuyor mu die sordum yordunuz beni demedimTekte anlatmaya çalışıyorum sanırım her şeyi özür dilerim yorduysam
Evet bende sizin bildiğinizden sordum sizeBen eski konularınızı biliyorum. Hatta en son ikea ya kahvaltıya diye gidip orda kasada tartışma yaşayıp sonrasında eşiniz size beddua etmişti.
Hayır yormuyor beniBenden nie özür diliyorsunuz hanfendı .. ben sizi yormuyor mu die sordum yordunuz beni demedim
Bu o mu dediğiniz nedir dedikodum mu döndü aranızda anlayamadımbu o mu
Yok siz kimsiniz ki sizin dedikodunuz dönsün . Ben yorum yazan hanfendiyi de tanımıyorum ama konuyu hatırladığım için tepki bu o mu olmuş şaşkınlık yani . O konuyu görünce hiç sağlıklı ilişki değil diyip yorum yapmamıştım .hala aynı kanıdayım hiç sağlıklı ilişkiniz yokmuş zaten boşanınBu o mu dediğiniz nedir dedikodum mu döndü aranızda anlayamadım
Haklısınız artık kimseyle görüşmek zorunda değilim ki ben niye bu gelme gitme olayı bende kalmış anlamadım sağolun beni kendime getirdinizÖf adam hem ahlaksız hem öfke kontrolü yok hala bekleyeyim mi mesaj mı atayım derdindesiniz. Açın davayı celp gitsin işte, haber vermek zorunda mısınız? Zaten çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gitmiş olmanız verilmiş kararı açıkça göstermiyor mu?
Kv kp yazsa, eşiniz arasa dönecek gibisiniz. Eğer öyleyse şimdiden dönün ailenizi de oyuncak etmeyin.
Bu adam siz alışveriş yaptınız diye kasada size dünyanın lafını edip, arabada beddua etmemiş miydi?
Kimsenin gelip gitmesine lüzum yok, mümkünse de gelmesinler zaten kapıdan içeri almayın bile. Açın davayı gitsin, kızım ağlıyor falan bunları bahane etmeyin o evde de siz ağlıyorsunuz o ne olacak?Haklısınız artık kimseyle görüşmek zorunda değilim ki ben niye bu gelme gitme olayı bende kalmış anlamadım sağolun beni kendime getirdiniz
Dedikodu değil canım eski konuyu sordu bu o konu mu diyeBu o mu dediğiniz nedir dedikodum mu döndü aranızda anlayamadım
Evet haklısınız çok teşekkür ederim kızım gözümün içine bakıyor her seferinde konuşuyorum ben hep yanındayım hep arkandayım güvendesin seni çok seviyorum diyerek tabikide tepkileri de normal az çok anlıyordur umarım hayatımız çok güzel olur bundan sonrası için.Artık bi daha dönerseniz ne aldatmanın, ne bedduaların, ne kavgaların önünü asla alamazsınız çünkü bi duruşunuz olmayacak, gururunuz kalmayacak. Bişey deseniz e biliyodun geri döndün şimdi ne değişti diyecek. Daha 3 yaşında kızınız bu saatten sonra daha fazla yansıtmamanın yolunu bulursanız o zaman şu anda yaşadıklarını hatırlamayacak belki. Sizin boşanmanız baba kız ilişkisine zarar vermek zorunda değil. Ama kızı arkadayken arabada annesine küfür beddua eden adamın babalığından ne hayır gelir bilemedim... Yani kısaca olmuşla ölmüşe çare yok demişler. Bu gün geri dönseniz yine bi olay olacak yine annenizin yanına döneceksiniz. Bari baştan olsun. Yarabandını hızlı çeker gibi. Ama tabii kimsenin kapınıza gelmesine, yüzyüze boşanıyoruz denmesine gerek yok. Siz eminseniz ailenizle konuşursunuz gider dilekçenizi verirsiniz. Adamda eve mahkeme kağıdı gelince öğrenir. Ayrıca babannesi dedesi seviyosa sizin boşanmanız birşeyi değiştirmez yine görürler aranız iyiyse siz elinizle götürürsünüz yani kızınızın sizinle kalacak olması öbür yarafla ilişkisini kesmesi anlamına gelmez.
İnşallah. Burda babanın davranışı da önemli tabiki ama bence uzman desteği almak bu süreci çocuk açısından atlatmanın en doğru yolu. Sizde kızınızın yanında bu konuda negatif şeyler konuşmayın. Ailenizi de tembihleyin kötü etkilendiğini, bunları ima eden hatırlatan şeyleri yanında söylememeleri gerektiğini anlatın. Ve en çokta net olun. Aileniz değil siz boşanacaksınız. Her şeyi açıklığıyla anlatın çok sıkıştırılırsanız. Bu evliliği istemiyorsanız boşanırsınız olsun bitsin.Evet haklısınız çok teşekkür ederim kızım gözümün içine bakıyor her seferinde konuşuyorum ben hep yanındayım hep arkandayım güvendesin seni çok seviyorum diyerek tabikide tepkileri de normal az çok anlıyordur umarım hayatımız çok güzel olur bundan sonrası için.
Geldiğim akşam bunları yazan adam bugün hiç yazmadı aramadı sormadı kızınıKimsenin gelip gitmesine lüzum yok, mümkünse de gelmesinler zaten kapıdan içeri almayın bile. Açın davayı gitsin, kızım ağlıyor falan bunları bahane etmeyin o evde de siz ağlıyorsunuz o ne olacak?
Adamın sanalda kırmadığı ceviz kalmadı, size fiziksel olarak da zarar veriyor.
Daha ne arayıp sorması, gelip gitmesi bu iş oyuncak değil evi terk etmişsiniz kararınızın arkasında durun
Kesinlikle katılıyorum.cocuk küçükken ayrılmak çocuk maneviyatı açısından daha az yorucu oluyor..çünkü baba veya anne ile yaşanmışlık yok hatırlamıyor zaten o yüzden etkilenmiyebiliyorlar bu yaşlarda demişti bir psikolog.Benim bi yakınım boşandı. 7 yaşındaki çocuk aradan bir sene geçti hala babasını çok özlüyor arada özledim diye ağlıyor vs. 2 yaşındaki çocuksa hiç eksikliğini hissetmedi. Bu adam düzelmez kızınızın adını bile siz koyamamışsınız. Aldatmayı zaten söylemeye bile gerek yok. Kısacası ne kadar erken o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne kadar manipülatif bi insan. O kadar düşünseydi kızını annesini mutsuz etmez, ağlatmaz, aldatmaz, canını yakmazdı. O kadar düşünseydi kızını yanında annesine bağırıp beddua etmezdi. Laflara bak geri dönünce aynı şeyi sana yaşatacakmış. Bu ne demek farkında mısın? Söylediği şeyin ciddiyetini biliyorsun umarım. Al sana boşanmak için bi neden. Kızını çok seven adam dağ deler yine kızını görür. Daha 3. Gün aramayı bırakmış hey Allah'ım ya. Yalancı pislikGeldiğim akşam bunları yazan adam bugün hiç yazmadı aramadı sormadı kızını