- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi SiyahKolik
Kendime hala yediremiyorum bu durumu. Zaten ikimizden duzgun bir iliski olmaz o nedenle kararim kesin benden uzak olsunda kimlr olursa olsun.
:) su ana kadar yasadiklarim inanin cok kolay seyler degil. Birde yetmezmis gibi her iliskimde bir sorun, bir sadakatsizlik oldu. Artik kaldiramiyorum bu durumu ve hala olayin saskinligini atamadim ustumden. Dusunmemeye calisiyorum ama dusununce toparlayamiyorum kendimi. Aldatilmak bence herkese gore kotununde otesinde birsey. Benim icin inanin nasil bir hayal kirikligi oldugunu tahmin edemezsiniz. Etrafimda akil danistigim insanlar (genel olarak erkek olanlar) herkes yapar dua etki icraat olmamis olsun diyor. Kafam cok karisik inanin. Ama sunuda biliyorumki oldu ki baristik affettim, ben bunu unutamam ve hep benden ayri bir yerlere gittiginde şüphelenicem. Bu yüzden kendimi strese sokmaya deger bir iliski olarak gormuyorum. Degmez hic biseye biliyorum.
Bu arada o izlenimi nasil vermis olabilirim, gercekten merakimdan soruyorum size bir tepki olarak degil.
herkes yapar dua etki icraat olmamis olsun diyor
Neden icraat olmasın diye dua ediyorsun anlamadım konu sahibi . Evli değilsin vs . Şimdi böyleyse erkek arkadaşın evli olsanız ne olacak . Ayrıca her erkekte aldatmaz . Ama maalesef günümüzde eşlerine ve sevgililerine sadık kişilerin sayısı görünüşe göre bayağı azalmış .