- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kimseye güven olmuyormuş. Bir kez daha yüzüme çarptı bu gerçek. İşin kötüsü kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Ama iyiki kimseye bir gaflette bulunup anlatmamışım. Bir de çevreme açıklama yapmak cok zor olurdu. Kendimi aciz hissediyorum, geçmişini silemeyen yeni başlangıclar yapamayan biriyim. Yine dönüp dolaşıp o ofiste aynı şeyleri aynı acıları yasıcam. Yine görmemezlikten gelmeye calıscam.. Yüzüne bir bir vurmak istiyorum ama ne değiştirir. Ama ne olursa olsun karsısında dimdik durcam.Zaten moralin bozukken bide biz olumsuz yorum yaptik ama malesef gercek bu. Hala daha da devam ediyor bence artik hic kurcalama bakma ne yaptigina sadece kendini üzersin. Hazir hatasi devam ediyorken ondan soğman icin firsat bu. Kolay degil ama sil at cunku sen onun yaptigi yanlisi yapsan o silip atardi. Güçlü ol kimseye ederinden fazla deger verme
Bu sosyal medyadan kiz dusurmeye calisan tiplerden nepnefret ediyorum. Belki de bu yuzden cok sertim ben de. Tam bi eziklik
Teşekkür ederim canımm. İnan cok zor bir durumun icerisindeyim, belkide kendim kasındım. Kendimde hata arıyorum sürekli. İnandığım icin kendimi sucluyorum. Bunu da yasayacakmışım demekkiAllah sabır versin canım kesinlikle konuşma onunla iliskini kes
Evet önce ekliyor zaten kızlarda kabul ediyor.Swarm da mesaj göndermek için önce arkadaş olmak gerekmiyor mu ? Merak ettim de . Size gelince bence zorlamanin alemi yok .olmayacak duaya amin demeyin .oda öyle biri ve size göre değil . Kendinizi sıkmayın rahat olun . Üzülmeye değmez .
Hemde hic umurunda değilim, ama bu sefer öyle eriyip biten kızı bulamıcak. Zaten ben bu olanları hayatım boyunca unutamıcam ve onun önüne getircem bu yüzden böyle bir ilişki yasamayada degmez.Simdi tatilde umrunda degilsin Döndüğünde sakin koyverme
Affetmek değil ama hani inanmak istemezsinya o ruh halindeyim. Dün zaten bir açıklama istedim, birşey söylesinde inanayım diye ama inanılacak birsey yok ortada.Hala bunu yaşadığıma inanmıyorum. Rüya gibi geliyor.Hala onu affetmek istiyorsun sanırım . Mesajlarını takip etmek seni daha çok üzebilir .
Affetmek değil ama hani inanmak istemezsinya o ruh halindeyim. Dün zaten bir açıklama istedim, birşey söylesinde inanayım diye ama inanılacak birsey yok ortada.Hala bunu yaşadığıma inanmıyorum. Rüya gibi geliyor.
İnandım diyelim hadi barıştık, bu benım aklımdan cıkmayacakki. Hep içimde şüphe olacak, güvenemicem. Seviyorum ona karşı zaafım var içim acıyor ama beni bu kadar aptal yerine koymasınada göz yummamalıyım. Yoksa ilerde bir kızla bassamda üste çıkar bu pislik.Ya benzetmek gibi olmasin ama nedense hep kendileri yazmamis olurlar hep bi arkadaslari yazar hep bi bahane vardir. Burada da okudum yakin cevremde de cok gördüm hep ayni bahaneleri söylüyorlar sosyal medya hesaplarindan yakalandiklarinda.. bide hani mesajlasmis ya hani sonucta direkt ben mi attim havasina giriyorlar. Ama neyazikki ne kadar mantikli senaryolar yazsalar dahi kendilerinin yazistigi ortaya cikio. Seviyorsun belliki. Seven insan inanmak ister o ne derse inanmak ister kalbin. Ama inanma derim. Kesinlikle en uygun kurguladigi bahane bile sahte bence inanmamalisin.
Aynı tas aynı hamam işte değişemedik malesef. Aklımdan çıkaramadım.. onu ama 7 ay kadarda görmeden, sesini duymadan durdum. Evet yine yapabilirim ama hergün görerek, aynı ortamda olarak yapmayı denicem artık. Zor olacak benim için ama bu sefer yapmalıyım..Senin daha önceki konularınıda okumuştum .Yorumda yapmıştım bazılarına . Aylarca ayrı kaldıysan yine yapabilirsin üzme kendini . Üzmekten korkmayanlar için üzülmeye değmez . .
Canim olay daha cok taze. Yani eger cidden inanamak istiyorum yani hani vazgecemedigim biri ve inaniyor rolu yapip tetikte kalicam diyorsan bu da bi secim. Bence suan onun bi cigerini ez. Yani sucluluk psikolojisine girsin. Maduru oyna. Nasil mi. Arama. Ararsa gayet sessiz sakin boyle mahzun sekilde konus. Senin uzuldugunu gorsun ici acisin. Bagirip cagirip sakin bisey deme. Maduru oynamak daha ise yarar. Bagirsan daha uste cikar. Birak hatasiyla ezilsin. Sen sessiz kal sosyal hesaplarda her alanda hayalet ol resmen. Napicagini sasirsin. Tabi yazdiklarim affetmek istersen diye yazdim. Birakmak istersen de herseyini degistirir tamamen siler atarsin. Secim seninİnandım diyelim hadi barıştık, bu benım aklımdan cıkmayacakki. Hep içimde şüphe olacak, güvenemicem. Seviyorum ona karşı zaafım var içim acıyor ama beni bu kadar aptal yerine koymasınada göz yummamalıyım. Yoksa ilerde bir kızla bassamda üste çıkar bu pislik.
Biz kadınları kandırmanın en iyi yolu "doğacak çocuklarımın anası olmanı istiyorum", bu cümleyi duyduk mu hoppp yelkenler suya. Hiç şaşmaz net.
Bir de ortamlarda bi falsosu yakalandığında "nasılsa inanmıyorsun açıklama yapmaya gerek yok" diyerek kendi kabahatini karşıdakine yükleme yüzsüzlüğü var.
Denenmişi deneyip farklı bir sonuç beklemek boşa çaba.
Üstün bir çaba sarfetmeden şahsı sallamadığınızı göstereceksiniz arkadaşım.
Hayatınıza bakın, o şahıs da sanal ortamda karıya kıza yürümeye devam etsin.
Aynı ofis içerisinde mağduru oynamak biraz zor. Aslında mağduru oynamak istemiyorum, biyerlerini tavana kaldırmak istemiyorum. Madem beni bu kadar gözü görmedi bundan sonrada görmesine gerek yok diye düşünüyorum. Canım hala acıyor, aklımdan silemiyorum ama bir yandanda kendi salaklığımdan hala ihtimalleri düşünüyorum. Acaba diyorum. Ama bütün bu olanlara ragmen dün yeniden bir kıza daha yazıldığını görünce içimde tamamen koptu birşeyler. Uzak olsak belki daha kolay olacaktı benim icin ama yapacakta pek birşey yok malesef. Zamanın akışına bırakmam gerektiğini düşünüyorum sadece.Canim olay daha cok taze. Yani eger cidden inanamak istiyorum yani hani vazgecemedigim biri ve inaniyor rolu yapip tetikte kalicam diyorsan bu da bi secim. Bence suan onun bi cigerini ez. Yani sucluluk psikolojisine girsin. Maduru oyna. Nasil mi. Arama. Ararsa gayet sessiz sakin boyle mahzun sekilde konus. Senin uzuldugunu gorsun ici acisin. Bagirip cagirip sakin bisey deme. Maduru oynamak daha ise yarar. Bagirsan daha uste cikar. Birak hatasiyla ezilsin. Sen sessiz kal sosyal hesaplarda her alanda hayalet ol resmen. Napicagini sasirsin. Tabi yazdiklarim affetmek istersen diye yazdim. Birakmak istersen de herseyini degistirir tamamen siler atarsin. Secim senin
Sevmeden koluma birini takamıyorum. Yapabilsem yapmayı isterdim açıkcası :)Bariz o yapmış sana da blöf yapmış yeme bence,hemen koluna birini tak intikamını al!!!
İçim içimi yiyor aslında ama kanmıcam bu sözlere.Seni kandırmasına izin verme inanma bunlara
O kadar haklısınki. Ama bir ihtimal dedim başladım. Böyle olacağını tahmin edemezdim. Hala şaka gibi geliyor, swarmlardan kız ayarlayamaya çalışacak biri değil benim gözümde. Ne bileyim şimdiye kadar ne facebook, ne instagram hiç bir yerde böyle birşeyine tanık olmadım. Bu nasıl olur kimin gazına geldi ya da gercekten arkadasının mı kafayı yicem düşünmekten. Ona ait olmasa bile arkadaslarını bunu yapmasına izin vermesi bile gözümden düşmesine yetti gerçi..Belki çok kestirme bir yanıt gibi gelecek bana ama okur okumaz aklımdan geçenler şunlar oldu. Ben barış-ayrıl-barış şeklinde ilerleyen ilişkilerin çok sağlıklı devam edeceğine inanmıyorum. Yaşadım gördüm olmadı. Çok da yıprandım.
İkincisi içgüdü, sağduyu, his ne dersen de karşı taraftaki insanın anlattıklarına bir şekilde kalbinle inanamıyorsan o iş yürümez. Eski erkek arkadaşın dürüst davranmıştır ya da da davranmamıştır, önemli olan bu değil bence. Konunun kökenine inersek ilişkide güven sorunu var. Bence bunu sorgula. Eğer sorun sesin aşırı güvensizliğinse kendine zaman tanı ve değişmeye çalış, bu esnada ilişkiye devam edip etmemek senin kararın ama ben olsam en azından biraz uzak kalırdım, çünkü kendine alan açman, kendi başına kalman lazım biraz. Eğer sorunun karşı tarafla alakalı olduğuna inanıyorsan kendini dinle ve uzaklaş o kişiden. Zor olabilir ama imkansız değil. Ben başardım, sen de başarabilirsin.
Evet bunu bende fark ettim. Kaybetmekten korksaydı "arkadaşları" yapmış dahi olsa izin vermemeliydi. Beni düşünmeliydi. Ama o kendi uçkurunu düşündü..Zaten sizi kaybetmek istemeyen bir adam, üstelik yeni barışmışsınız, gözünün başkasına kaymaması gerekir. Zaten bunu yaptıysa kaybetme korkusu yokmuş demek ki...Üzülmeyin ilişkinin başında görmüşsünüz yüzünü, zaman daha çok geçse daha çok bağlanacaktınız. Nerden dönseniz kar, kardır
Akıllı uslu gidip gelmeyi beceremiyor bu erkekler. Sinir oluyorum bu kadarmı alçalmayı göze alıyorlar anlamıyorm.Swarm a düşecek kadar durum vahim arkadaştaki.. Erkek erkeğe tatili tam anlamıyla aklımızdaki tabloyu yansıtıyor.. Ben yaptım demez tabiki inanmayım bencede..
Sorma ya cidden utanmadan yapıyor birde.yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış olayı kendini çekerek üstüne gitmeni sağlamaya çalışıo güyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?