Ne yapmaya çalışıyor???

Yok canıııım olur mu hiç öyle şey, bi daha kayınvalide ile bırak aynı apartmanı, aynı sokağı, aynı mahalleyi aynı semtte dahi oturmam!!!! Dersimi aldım ben, yoğurdu üfleyerek yerim bundan sonra. Yaşım 27, inşallah önümde güzel, mutlu, huzurlu senelerim var:)

Pislik işte canım. Başımı ağrıtmamaya çalışıyorum ama etkileniyorum sanırım, gece rüyama girdiler. Anası ayaklarıma kapanıyodu bi kına gecesinde. Kimin kınası bilmiyorum ama. Bırak ayağımı yaa, bırakırmısın falan diyodum.

Ben olsam senin yerinde arabayı elinden alırdım. Madem borcunu ödemiyorsun, araba benim demektir de. O da yok veremem, edemem derse, sen de onun sana kurduğu lafların aynısını ona kurarsın. "Bu kadar da mı hatırım yok" vs. şeklinde. Ayrıca evliyken alınan tüm mallar ortak oluyor diye biliyorum. Boşandığınızda araba da onun üzerine olsa bile 2ye bölünür...

Başka bir arkadaşım da dedi bunu. Bu da bir ihtimal, doğru söylüyorsunuz.

Asıl kendisinin akıl hocaları çok sanırım, 180derece çark ettiğine göre. Şu aşamada arabayı başkasının üzerine geçirmesinden bile şüpheleniyorum artık.

Estagfurullah salaklik demeyelim iyi niyet sadece aile olduk demissiniz guvenmissiniz umarim sizin lehinize sonuclanir.cok tahrik etmeden cozmeye calisin bence inada binerse hic vermez
İnşallah, bende inada binmesini istemiyorum ama o beni tahrik ediyo. Dengesizlikleriyle saçmalıyo.

benim tavsiyem bu adamla anlasmak için beklemeyin çekişmeli açılsın
ve araba üzerine tedbir konulsun
bu adam o arabayi satar
Öyle mi dersiniz? Bende bundan şüpheleniyorum. Arabadan üzerime hak dahi istemiyorum aslında, borcu kapatsın ben önüme bakıyim yeter.
Hayır almazsiniz protokolden her zaman donulebilir
ayrıca ortada araba varken niye ayrıca tazminati isine vs. giresiniz ki
Bunu avukat söylemişti bana, arabayı satmak istemiyo ya ama payıma düşen belli bi meblağ var. Protokolde (atıyorum) 15bin tazminat verecek şeklinde bir madde ekleriz demişti av.

Ortak mal degil mi bosaninca satip parasi ikiye bolunuyo sanirim.ne vicdansiz bir koca. bosanacagina pisman etmemis hic degilse aklinda supbe kalmammis
Her geçen gün ne kadar doğru karar verdiğimden emin oluyorum.

Onda vicdan, merhamet olsa ameliyatlı insana (karısını geçtim) evden git demezdi! Hoş iyikide demiş, kurtulmama vesile oldu çünkü:)

Kızlar işyerime geldim, bana şans dileyiiin iyi bir gün geçireyim. Avukatla görüşeceğim bugün tekrar.

Herkese günaydın buarada.

peki diyelim ki tazminat olarak yazıldı karar kesinleşti adam da siz kararı icraya koymadan arabayı sattı siz kararı icraya koydunuz adamın üstünde mal yok parayı da zaten ödemez belli nasıl tahsil edilecek 15 bin
uğraşır durursunuz
en güzeli arabaya tedbir koydurmak ve hiç protokol işine girmeden çekişmeli dava açıp davayı kabul etmesini sağlamak

Aynı yaştayız canım:))) daha çok genciz... zamanın var... ne güzel çabuk atlatmışsın ailen sayesinde... erkenden sana yapılan haksızlığın farkındasın ve ezdirmiyorsun kendini... ne mutlu sana çok fazla şükür sebeplerin var... hayatinda tek bir pürüz varmış oda yok olmanın eşiğinde

deniz üstüne yıkmaya çalışıyor borcu. Bana güvenmiyor musun falan hikaye.. Neden güveneceksin ki seni yarı yolda annesi için bırakan adama.

Ne derse desin bu işin peşini bırakma. araba onun borç onun .. Boşanmadan üstüme almam ne demek. tek başına nasıl altından kalkıcaksın. Eşin inanılır gibi değil .

Doğru söylüyorsunuz, en mantıklısı bu gibi görünüyor. Zaten dava açma süresi uzadıkça rahatsız edecek beni belliki. Tşk ederim size bilgiler için, çok sağolun.

Çoook şükür, sonsuz şükür canımmm:) inşallah şu son pürüzde yok olursa sıfırdan başlıycam hayatımaa:) böyle pis insanlara yer yok bundan sonra hayatımda...

Ona göre yarı yolda bırakan benim kuzum, dün gece bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim zart zurt diye msj atmış dengesiz. Kendi hatalarını görmekten aciz, zavallı, adi yaratık!!! Ayyy hiç bu kadar soğuyacağımı düşünmezdim..

valla kuzum okudukça şok oluyorum. Az çok eşini tanıdığımı düşünüyodum .. bambaşka birini anlatıyor gibisin . Sakın bu bana güvenmiyor musun laflarına inanma .

En zararsız şekilde kurtulursun umarım. Bir avukatla görüşüp detaylı bilgi al bence nasıl olur ne olur ?
Böyle olmayacak gibi görünüyor

Katılıyorum adam çok şerefsiz
Konu sahibesine de suygu sömürüsü peşinde
Konu sahibesi boşversin adamın saçma mesajlarını parasını kurtarmaya baksın diyorum bu yüzden:)

Katılıyorum adam çok şerefsiz
Konu sahibesine de suygu sömürüsü peşinde
Konu sahibesi boşversin adamın saçma mesajlarını parasını kurtarmaya baksın diyorum bu yüzden:)
aynen öyle vicdan yaptıracak sözde karaktersiz .. Resmen borcu ödemek istemiyor, oyalıyor amaç çok net belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…