- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Yok canıııım olur mu hiç öyle şey, bi daha kayınvalide ile bırak aynı apartmanı, aynı sokağı, aynı mahalleyi aynı semtte dahi oturmam!!!! Dersimi aldım ben, yoğurdu üfleyerek yerim bundan sonra. Yaşım 27, inşallah önümde güzel, mutlu, huzurlu senelerim var:)Aynen canım Allah yoluna temiz kalpli insanlar çıkarsın..
Bu arada asla ev ev üstüne olmaz...
Yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah hayatına yeni güzel bir insan girerse, başta yaptığın hataları bir daha tekrar etme asla kayınvalidenlerle bırak altlı üstlü aynı sokakta dahi olma...
Ben eşimle evlenmeden önce eşime şart koştum asla yakın oturmicaz diye söz verdi... kayınbabam nişanlıyken bizim evin üzerine ev yaptıralım oraya oturun dedi.
Hayır istemiyorum dedim...
Herkesten uzakta olacaksın başka yolu yok...
Çok şükür kimseyle sorunum yok ama yakın olmayı istemedim... yakın olanlar hep sorunlu oluyor oyüzden korktum biraz... iyikide korkmuşum valla burda bi sürü böyle olaylar varya...
Pislik işte canım. Başımı ağrıtmamaya çalışıyorum ama etkileniyorum sanırım, gece rüyama girdiler. Anası ayaklarıma kapanıyodu bi kına gecesinde. Kimin kınası bilmiyorum ama. Bırak ayağımı yaa, bırakırmısın falan diyodum.Niye?Car car başının etini yediği kadının parasına mı muhtaçmış,o kınada oynayamayan,içinde kalan anasından alsın o zaman...Hani en büyük dert oydu ya...Şunun başını şişirmesine izin verme.O kadarda mı hatırı yokmuş,vay vay,benim bile ağlayasım geldi
İyi akşamlar hanımlar,
Boşanma aşamasındayım. 1 sene dolmadığı için eylül ayını bekliyorum dava için. Büyük ihtimalle anlaşmalı bitecek ancak karşı taraf biraz dengesiz.
Daha öncede konu açmıştım bununla alakalı. Kredisini benim çektiğim, eşimin üzerine olan bir araba var ortada. Kredi ihtiyaç kredisi olduğu için benim hesabımdan kesiliyor otomatik olarak. 1450 tl kredi miktarı. Tek maaşa düştüğüm için ve ev kirası vs beni zorluyor açıkcası. Ex eşime geçen hafta msj atmıştım, "ayın 20sinde kredi kesilecek, bankayla görüştün mü, ne yapmayı düşünüyorsun" diye. O da "henüz görüşmedim, bu aylık elden versem olur mu" dedi. Tamam deyip hesap numaramı gönderdim. Hesabıma yatıracaktı sözde... Tabiiki yatırmadı!!!
Dün aradı, önce açmadım fakat krediyle alakalı olacağını bildiğim için sonra döndüm. Krediyi boşanma gerçekleşmeden üstlenmek istemediğini, eylül ayında bu aylarda dahil hepsini toplu vermek istediğini söyledi. Bende zorlandığımı, 4 ay idare edemeyeceğimi söyledim. Sonrasında kimsenin hakkı bende kalmaz, haramdan korkarım, bana güvenmiyomusun falan diye hikaye anlatmaya başladı. Neyse... En son bankayla görüşelim, uzun vadeli, ödeme tutarları daha düşük olacak şekilde olursa kendisi kredi çekip benim üzerimdekini sıfırlayacak şeklinde konuştuk.
Bugün bankayla görüşmeye gittim. Maaş bordrosunu istemek için bankacı bayan aradı kendisini. E mail adresine göndermesini söyledi bayan. Tamam dedi bu ve ben ayrıldım bankadan. Yolda msj atmaya başladı; "yazıklar olsn, yemedin içmedin bankaya mı gittin, ben sana eylülde hepsini vereceğimi söylemedim mi, ben sana güveniyorum ama akıl hocan çok senin, akıl hocalarına güvenmiyorum oyüzden boşanma olmadan üstlenmek istemiyorum" falan bi sürü şey yazdı. Bende; "sadaka istemiyorum senden, bu borç arabanın borcu, araba senin araban, dolayısıyla borçta senin borcun" dedim. "Bu kadarda hatrım yokmuş" dedi. Saçmalamaya başladı yani, hatırla ne alakası varsa bu işin! Sonra ben "4 ay bekleyemeyeceğim, zorlanıyorum bu miktarı öderken" dedim. Ozaman protokol imzalayalım şimdiden, üstüme alayım dedi.
Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?
Aklım, beynim durdu! Amacı ne kestiremiyorum. Buarada sürekli onlara masraf yaptırdığımı, ekimde 90bin tl ödemelerinin olduğunu, madem ayrılacaktın neden masrafa soktun bizi falan diyip duran bir şahıs bu(!) Sanki ben veya ailem hiç masraf yapmamışız gibi...
Kızlar sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben ne yapmalıyım?
Bende sana güvenmiştim sonuç hüsran yaz sendeBiraz mıııı dengesiz ötesi biri canım. Az evvel msj atmış; "hayatımın anlamı, canımın yarısı dediğim insan avukatlara sorup koz arıyo benim için, bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim" yazmış.
Başka bir arkadaşım da dedi bunu. Bu da bir ihtimal, doğru söylüyorsunuz.Muhtemelen o da size güvenmiyor, krediyi kendi üstüne alırsa boşanırken arabanın yarısı benim hakkım demenizden korkuyor. Bu nedenle şimdi ne kadar ödetirsem o kar diyor. Yani hem krediyi ödeyeceğim hem yarısını o alır diye düşünüyor muhtemelen. Akıl hocan çok diyerek sizi suçladığı için aklıma bu düşünce geldi.
İnşallah, bende inada binmesini istemiyorum ama o beni tahrik ediyo. Dengesizlikleriyle saçmalıyo.Estagfurullah salaklik demeyelim iyi niyet sadece aile olduk demissiniz guvenmissiniz umarim sizin lehinize sonuclanir.cok tahrik etmeden cozmeye calisin bence inada binerse hic vermez
Öyle mi dersiniz? Bende bundan şüpheleniyorum. Arabadan üzerime hak dahi istemiyorum aslında, borcu kapatsın ben önüme bakıyim yeter.benim tavsiyem bu adamla anlasmak için beklemeyin çekişmeli açılsın
ve araba üzerine tedbir konulsun
bu adam o arabayi satar
Bunu avukat söylemişti bana, arabayı satmak istemiyo ya ama payıma düşen belli bi meblağ var. Protokolde (atıyorum) 15bin tazminat verecek şeklinde bir madde ekleriz demişti av.Hayır almazsiniz protokolden her zaman donulebilir
ayrıca ortada araba varken niye ayrıca tazminati isine vs. giresiniz ki
Her geçen gün ne kadar doğru karar verdiğimden emin oluyorum.Ortak mal degil mi bosaninca satip parasi ikiye bolunuyo sanirim.ne vicdansiz bir koca. bosanacagina pisman etmemis hic degilse aklinda supbe kalmammis
Henüz yazmadım cvp, hiç diyaloga giresim bile yok yaa ıyyyyBende sana güvenmiştim sonuç hüsran yaz sende
Öyle mi dersiniz? Bende bundan şüpheleniyorum. Arabadan üzerime hak dahi istemiyorum aslında, borcu kapatsın ben önüme bakıyim yeter.
Bunu avukat söylemişti bana, arabayı satmak istemiyo ya ama payıma düşen belli bi meblağ var. Protokolde (atıyorum) 15bin tazminat verecek şeklinde bir madde ekleriz demişti av.
Aynı yaştayız canım:))) daha çok genciz... zamanın var... ne güzel çabuk atlatmışsın ailen sayesinde... erkenden sana yapılan haksızlığın farkındasın ve ezdirmiyorsun kendini... ne mutlu sana çok fazla şükür sebeplerin var... hayatinda tek bir pürüz varmış oda yok olmanın eşiğindeYok canıııım olur mu hiç öyle şey, bi daha kayınvalide ile bırak aynı apartmanı, aynı sokağı, aynı mahalleyi aynı semtte dahi oturmam!!!! Dersimi aldım ben, yoğurdu üfleyerek yerim bundan sonra. Yaşım 27, inşallah önümde güzel, mutlu, huzurlu senelerim var:)
deniz üstüne yıkmaya çalışıyor borcu. Bana güvenmiyor musun falan hikaye.. Neden güveneceksin ki seni yarı yolda annesi için bırakan adama.İyi akşamlar hanımlar,
Boşanma aşamasındayım. 1 sene dolmadığı için eylül ayını bekliyorum dava için. Büyük ihtimalle anlaşmalı bitecek ancak karşı taraf biraz dengesiz.
Daha öncede konu açmıştım bununla alakalı. Kredisini benim çektiğim, eşimin üzerine olan bir araba var ortada. Kredi ihtiyaç kredisi olduğu için benim hesabımdan kesiliyor otomatik olarak. 1450 tl kredi miktarı. Tek maaşa düştüğüm için ve ev kirası vs beni zorluyor açıkcası. Ex eşime geçen hafta msj atmıştım, "ayın 20sinde kredi kesilecek, bankayla görüştün mü, ne yapmayı düşünüyorsun" diye. O da "henüz görüşmedim, bu aylık elden versem olur mu" dedi. Tamam deyip hesap numaramı gönderdim. Hesabıma yatıracaktı sözde... Tabiiki yatırmadı!!!
Dün aradı, önce açmadım fakat krediyle alakalı olacağını bildiğim için sonra döndüm. Krediyi boşanma gerçekleşmeden üstlenmek istemediğini, eylül ayında bu aylarda dahil hepsini toplu vermek istediğini söyledi. Bende zorlandığımı, 4 ay idare edemeyeceğimi söyledim. Sonrasında kimsenin hakkı bende kalmaz, haramdan korkarım, bana güvenmiyomusun falan diye hikaye anlatmaya başladı. Neyse... En son bankayla görüşelim, uzun vadeli, ödeme tutarları daha düşük olacak şekilde olursa kendisi kredi çekip benim üzerimdekini sıfırlayacak şeklinde konuştuk.
Bugün bankayla görüşmeye gittim. Maaş bordrosunu istemek için bankacı bayan aradı kendisini. E mail adresine göndermesini söyledi bayan. Tamam dedi bu ve ben ayrıldım bankadan. Yolda msj atmaya başladı; "yazıklar olsn, yemedin içmedin bankaya mı gittin, ben sana eylülde hepsini vereceğimi söylemedim mi, ben sana güveniyorum ama akıl hocan çok senin, akıl hocalarına güvenmiyorum oyüzden boşanma olmadan üstlenmek istemiyorum" falan bi sürü şey yazdı. Bende; "sadaka istemiyorum senden, bu borç arabanın borcu, araba senin araban, dolayısıyla borçta senin borcun" dedim. "Bu kadarda hatrım yokmuş" dedi. Saçmalamaya başladı yani, hatırla ne alakası varsa bu işin! Sonra ben "4 ay bekleyemeyeceğim, zorlanıyorum bu miktarı öderken" dedim. Ozaman protokol imzalayalım şimdiden, üstüme alayım dedi.
Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?
Aklım, beynim durdu! Amacı ne kestiremiyorum. Buarada sürekli onlara masraf yaptırdığımı, ekimde 90bin tl ödemelerinin olduğunu, madem ayrılacaktın neden masrafa soktun bizi falan diyip duran bir şahıs bu(!) Sanki ben veya ailem hiç masraf yapmamışız gibi...
Kızlar sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben ne yapmalıyım?
Doğru söylüyorsunuz, en mantıklısı bu gibi görünüyor. Zaten dava açma süresi uzadıkça rahatsız edecek beni belliki. Tşk ederim size bilgiler için, çok sağolun.peki diyelim ki tazminat olarak yazıldı karar kesinleşti adam da siz kararı icraya koymadan arabayı sattı siz kararı icraya koydunuz adamın üstünde mal yok parayı da zaten ödemez belli nasıl tahsil edilecek 15 bin
uğraşır durursunuz
en güzeli arabaya tedbir koydurmak ve hiç protokol işine girmeden çekişmeli dava açıp davayı kabul etmesini sağlamak
Çoook şükür, sonsuz şükür canımmm:) inşallah şu son pürüzde yok olursa sıfırdan başlıycam hayatımaa:) böyle pis insanlara yer yok bundan sonra hayatımda...Aynı yaştayız canım:))) daha çok genciz... zamanın var... ne güzel çabuk atlatmışsın ailen sayesinde... erkenden sana yapılan haksızlığın farkındasın ve ezdirmiyorsun kendini... ne mutlu sana çok fazla şükür sebeplerin var... hayatinda tek bir pürüz varmış oda yok olmanın eşiğinde
Ona göre yarı yolda bırakan benim kuzum, dün gece bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim zart zurt diye msj atmış dengesiz. Kendi hatalarını görmekten aciz, zavallı, adi yaratık!!! Ayyy hiç bu kadar soğuyacağımı düşünmezdim..deniz üstüne yıkmaya çalışıyor borcu. Bana güvenmiyor musun falan hikaye.. Neden güveneceksin ki seni yarı yolda annesi için bırakan adama.
Ne derse desin bu işin peşini bırakma. araba onun borç onun .. Boşanmadan üstüme almam ne demek. tek başına nasıl altından kalkıcaksın. Eşin inanılır gibi değil .
valla kuzum okudukça şok oluyorum. Az çok eşini tanıdığımı düşünüyodum .. bambaşka birini anlatıyor gibisin . Sakın bu bana güvenmiyor musun laflarına inanma .Ona göre yarı yolda bırakan benim kuzum, dün gece bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim zart zurt diye msj atmış dengesiz. Kendi hatalarını görmekten aciz, zavallı, adi yaratık!!! Ayyy hiç bu kadar soğuyacağımı düşünmezdim..
Bu adam o parayı ödemez. Birde damardan girip vicdan yaptırıp seni sindirmeye çalışıyor. Allah 'im ya
deniz üstüne yıkmaya çalışıyor borcu. Bana güvenmiyor musun falan hikaye.. Neden güveneceksin ki seni yarı yolda annesi için bırakan adama.
Ne derse desin bu işin peşini bırakma. araba onun borç onun .. Boşanmadan üstüme almam ne demek. tek başına nasıl altından kalkıcaksın. Eşin inanılır gibi değil .
aynen öyle vicdan yaptıracak sözde karaktersiz .. Resmen borcu ödemek istemiyor, oyalıyor amaç çok net belli.Katılıyorum adam çok şerefsiz
Konu sahibesine de suygu sömürüsü peşinde
Konu sahibesi boşversin adamın saçma mesajlarını parasını kurtarmaya baksın diyorum bu yüzden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?