Yedamın bir numarası var onu internetten bulun şehir ilçe sorulacak ona göre randevu oluşturuyorlar eşininde numarasını alıyorlar rızası varmı diye bize çok ileri bi tarih verdiler bekledik sonrasında 2 gün kala aradılar 1 ay sonraya ötelediler yine bekledik yine iki gün kala arayıp randevuyu birsonraki aya attılar hep aynı senaryo… benim eşim en son camide tövbe etti sabah akşam namaza başladı tam güvenirken namazı bıraktı direkt anladım butun gece evde elinde telefona bakmayı telefonun sessize almaya başladı ben eşimi kontrol edemiyorum cok sinirli asla karışmama izin vermiyor özellikle oynarken aşırı sinirli çünkü kaybediyor işte bana dediği şey 2025 te oynayanlara hapis cezası gelecek bana don getirirsin artık oldu . Büyük yeminler etti hiç birşeyi kaybetme korkusu yok içinde kumarmı oynuyorsun diye soramıyorum bile deliriyorBen tek başıma ayakta dururum ama bu çevre ile nasıl baş ederim işte onu bilmiyorum. Çevre baskısı gerçekten çok kötü. Ben önemsemesem çevrenin laflarını ailem kafasına takcak üzülecek biliyorum. Yedam hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz acaba