Eşimi bağımlılığından kurtarabilir miyim? Lütfen akıl verin

Ben tek başıma ayakta dururum ama bu çevre ile nasıl baş ederim işte onu bilmiyorum. Çevre baskısı gerçekten çok kötü. Ben önemsemesem çevrenin laflarını ailem kafasına takcak üzülecek biliyorum. Yedam hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz acaba
Yedamın bir numarası var onu internetten bulun şehir ilçe sorulacak ona göre randevu oluşturuyorlar eşininde numarasını alıyorlar rızası varmı diye bize çok ileri bi tarih verdiler bekledik sonrasında 2 gün kala aradılar 1 ay sonraya ötelediler yine bekledik yine iki gün kala arayıp randevuyu birsonraki aya attılar hep aynı senaryo… benim eşim en son camide tövbe etti sabah akşam namaza başladı tam güvenirken namazı bıraktı direkt anladım butun gece evde elinde telefona bakmayı telefonun sessize almaya başladı ben eşimi kontrol edemiyorum cok sinirli asla karışmama izin vermiyor özellikle oynarken aşırı sinirli çünkü kaybediyor işte bana dediği şey 2025 te oynayanlara hapis cezası gelecek bana don getirirsin artık oldu . Büyük yeminler etti hiç birşeyi kaybetme korkusu yok içinde kumarmı oynuyorsun diye soramıyorum bile deliriyor

emell_ Birde devlet hastanelerinde amatem diye bir bölüm var onlar ilaçla tedavi ediyorlar ama benim eşim ilaçla tedaviyi reddetmişti yedam önermişti zaten burayıda eşiniz kabul ediyorsa direkt buradan başlayın tedaviye

Evet evliliğimi düzenimi bozmak istemiyorum eşimi de seviyorum ondan çabalamak istiyorum. Kumar oynadığını yakaladığım gibi evden kovdum. Hala eve almadım. Telefonlarına da çok sık cevap vermiyorum. Pişman olduğunu boşanmak istemediğini söyledi. Ben de şartlarımı kabul ederse ilk ve son bir şans vereceğimi söyledim. Tamam dedi ama daha şartlarımı söylemedim. Başka ne yapabilirim onun çaresini arıyorum. Psikiyatriye falan randevu almış doktora gitsin biraz ayrı kalıp çile çeksin ondan sonra konuşcam. Belki bu süreçte biraz sürünür
Arkadaşım sen de memursun bak ben de memurum sende benim eski halimi gördüm çocuksuz halimi, keşke o günlere dönebilseydim de kumarbaz bir salağı baba yapmasaydım. Çevre filan hikaye inan öyle bi kıvama getirir ki çevrenin de alayının da.. deyip mahkeme yolunu tutarsın.

X