- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Aynen kirpicik, bide ev almayı falan düşünüyorduk biz bunla yaa.. Şimdiki gibi gözüm açılmasaydı ben saftirik evide adamın üstüne yaptırırdım, uğraşır dururdum gariiiiAzrail bile ayagima gelecek sen neyin tribindesin de.Saka bir yana bu salatalik hala sansini deniyor. Evli kalirsak ne guzel aynen krediye devam, bosanirsak da o krediye ben arabaya devam kafasinda.
Bunlarda varya deve kini varmış. Düğünde kınada tatsızlıklar illaki olur, önemli olan kurduğun yuvana aksettirmemek o tatsızlıkları. Bunlar 8 ay başımın etini yediler, alttan aldıkça tepemize çıktılar. Haklı olduğun hiç bir konuda alttan almayacaksın! Çok net! Sonra bi halt sanıyorlar kendilerini.Sonuna kadar haklısın seni çok iyi anlıyorum benimde düğünümü mahvetmişlerdi kınama geç gelmişlerdi bidaha geri gelmiyor işte o günler
Biraz mıııı dengesiz ötesi biri canım. Az evvel msj atmış; "hayatımın anlamı, canımın yarısı dediğim insan avukatlara sorup koz arıyo benim için, bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim" yazmış.
Ayy ne garip insanlar var ya...Kankacım eski konunu okudum
bana öyle geliyor ki bunlar ailece cimri ve iğrenç
Zaten çok uyumsuz bir çiftsiniz sen gayet naif,düzgün adam bir çirkef
Umarım çirkinleşmene gerek kalmaz ama bana öyle geliyor ki bu herif bu para işini sürüyecek
Valla yakının olsaydım senin adına zevkle girişirdim bu denyoya ağzını burnunu kırardım
O eylüle kadar ödeyeceğim miktarlarıda dahil edecekmişiz protokol maddelerine. Hani bi maddede şu kadar para vereceğim diye belirtecekmiş. O zamana kadar ben yatırıcam, sana eylülde vericem hepsini diyor (YERSEN TABİ)Bir de sizin anlaşmalıda protokolde birbirimizden bir şey talep etmiyoruz maddesi olacaksa, her şey kimin üzerineyse onda kalıyor. Yani anlaşmalı boşanmak için eylüldeki celbe kdr ki borçlar ödediğinizle kalabilir sanki..
Bende şuan için sakinlikten yanayım canım... AslındaAyy ne garip insanlar var ya...denizlililili canım konunun başını okudum... çok dolmuşsun çok kırılmışsın.. MissCherryBlossom Canım senin dediğin gibi sert davranmamalı ileri boyuta giderse hakarete kadar gider olay daha çok uzar... sonrada yok bana hakaret etti diye hakaret davası açabilir sanki bunun için uğraşıyormuş gibi zorluyor kadını... ne olursa olsun sakin kalması daha iyi boşandıktan sonra rahat olucak zaten...
O eylüle kadar ödeyeceğim miktarlarıda dahil edecekmişiz protokol maddelerine. Hani bi maddede şu kadar para vereceğim diye belirtecekmiş. O zamana kadar ben yatırıcam, sana eylülde vericem hepsini diyor (YERSEN TABİ)
Ben sıfırdan başlamak istiyorum yaa. Onunla ilgili hiç bir bağım kalmasın, hayatıma kaldığım yerden devam ediyim istiyorum. Yılların emeğini, maddi manevi yıpranmışlıklarımı falan attım çöpe. Benim için önemli olan bundan sonrası.
İnşallah canım, yarın avukatla görüşücem bakalım o ne diyecek?Alırsın o parayı her koşulda canını sıkma da ben bir an önce kurtulayım diye ödetirdim
Bende şuan için sakinlikten yanayım canım... AslındaMissCherryBlossom de haklı, okadar pis okadar iğrenç insanlarki. Hakediyorlar iyi bi cezayı.
Umarım yeni hayatımda böyle pis insanlar çıkmaz karşıma.
Allah akıl fikir, vicdan, borcuna sadıklık versin inşallah (amin)Bu adam o parayı ödemez. Birde damardan girip vicdan yaptırıp seni sindirmeye çalışıyor. Allah 'im ya
Amin canım amin. Doğru söylüyorsun. Başedilecek gibi değildi, nasıl katlanmışım bende şaşırıyorum geriye dönüp baktığımda. Önemli olan bundan sonrası tabi.MissCherryBlossom Çok haklı tabiki canım o konuda bişey diyemem... ama sakin olmak zorundasın kendini çok güzel ifade edebilen birisin onu cümlelerinle ez ama hakaret içerecek şekilde değil.. akıllı kadınsın sürekli yolmuş benide deme erken uyanmışsın... ne kendini nede aileni ezdirme o mal herif nasıl savunuyorsa pis ailesini sende savun haddini bilsin... eski konuları açarsa sende onu delirt aynı onun sana yaptığı gibi napim benim ailemde böyle de geç.. Aman iyikide erkenden açmışsın ha gözünü... ne demek annene slm vermemek ya Annenede çok üzüldüm çok duygulandım... Allah'ım ya gece gece sinirlendim ya... nasıl baş edebilirsin böyle maloşlarla ya Allah'ım kimseyi böyle sınamasın...
Aynen canım Allah yoluna temiz kalpli insanlar çıkarsın..Amin canım amin. Doğru söylüyorsun. Başedilecek gibi değildi, nasıl katlanmışım bende şaşırıyorum geriye dönüp baktığımda. Önemli olan bundan sonrası tabi.
Niye?Car car başının etini yediği kadının parasına mı muhtaçmış,o kınada oynayamayan,içinde kalan anasından alsın o zaman...Hani en büyük dert oydu ya...Şunun başını şişirmesine izin verme.O kadarda mı hatırı yokmuş,vay vay,benim bile ağlayasım geldiO eylüle kadar ödeyeceğim miktarlarıda dahil edecekmişiz protokol maddelerine. Hani bi maddede şu kadar para vereceğim diye belirtecekmiş. O zamana kadar ben yatırıcam, sana eylülde vericem hepsini diyor (YERSEN TABİ)
Ben sıfırdan başlamak istiyorum yaa. Onunla ilgili hiç bir bağım kalmasın, hayatıma kaldığım yerden devam ediyim istiyorum. Yılların emeğini, maddi manevi yıpranmışlıklarımı falan attım çöpe. Benim için önemli olan bundan sonrası.
Maalesef, evlenmek ayrı dert ayrılmak ayrı dert. Ne biçim olmuş insanlık?
Bi plan çeviriyor ama planın ne olduğunu çözemedim.
Estagfurullah salaklik demeyelim iyi niyet sadece aile olduk demissiniz guvenmissiniz umarim sizin lehinize sonuclanir.cok tahrik etmeden cozmeye calisin bence inada binerse hic vermezOfff sormayın yaanasıl bir saflıktır, yok yok saflık değil tam bir salaklık (çok afedersiniz)
Çok kızıyorum şuan kendime ama ozamanlarda biz aileyiz zırvalarıyla hiç düşünmemiştim onun üstüne benim üstüme ne farkeder diye...
Yarın tekrar görüşeceğim avukatla. Avukat anlaşmalı dava için eylül ayını beklemenin daha mantıklı olduğunu söylemişti, çekişmeli açsak bile eylül ayından önce sıra gelmez oyüzden herhalükarda eylül ayını bekliycez demişti. Bu araba işinide sormuştum, protokolde belirtiriz tazminat olarak dedi ama ben eylül ayına kadar beklemek istemiyorum kredi konusunda.
İnşallah arkadaşım inşallah. Güvenmiyorum sözüne, protokolde belirtilse ödeyeceği miktar, kendimi güvene almış olur muyum hukuki açıdan onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?