• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Deniz kanka bu nasıl boşanmak kızzz hiç mi hazırlık yapmadın ceketini alıp çıkmış gibisin:bicak:

Araba anahtarı yok
Altınlar yok
Ben olsam herifin laptopını suya basardım güzel takım elbisesi ayakkabısı varsa fakirlere verirdim
Salak kafama doymayayım cheery, herif arabayı abisinin üstüne geçirmiş

Hiç mi Allah korkusu hiç mi vicdan hiç mi insanlık hiç mi adamlık yok yaaa

Nasıl şerefsizler nasıl haysiyetsizler. Benim paramla nasıl binebilecek o arabaya?

Elim ayağım titriyo yaaa

Böyle pislîklerin insafına kaldı resmen yaa!!!!!

Tüm kk size ibret oldun hikayem... Güvenmeyin hiç kimseye, kocanızda olsa kendinizi garantiye almadan sakın sakın sakın adım atmayın.

Veecek adam bosanmayi bekler mi bide haramdan korkarmis araba ondaysa parayi odeyecek odur.madem oyle arabayi satsin odesin krediyi cok korkuyosa haramdan haktan.bosanana kadar oyalayacak ondan sonrada dugun de masraf yaptim bende deyip borcu size odetecek.anlasmalida protokole dahil edersiniz de.zaten o derseki araba benim olcak borcu ben oduyecek oyle yazin.yoksa arabayi ortak felan deyip bi sekilde sıkıstirin.anlasmaya yanasmiyosa da cekismeli olur.ama arabayi birine devrederse bu sirada sattim diye.onun icinde bi tedbir oluyodu

Duzenleme:O kismi sonra okudum arabayi zaten devretmis.adam bos durmuyo bak herseyi yoluna koyuyo sen de bi avukatla felan gorus en iyisi.

Veecek adam bosanmayi bekler mi bide haramdan korkarmis araba ondaysa parayi odeyecek odur.madem oyle arabayi satsin odesin krediyi cok korkuyosa haramdan haktan.bosanana kadar oyalayacak ondan sonrada dugun de masraf yaptim bende deyip borcu size odetecek.anlasmalida protokole dahil edersiniz de.zaten o derseki araba benim olcak borcu ben oduyecek oyle yazin.yoksa arabayi ortak felan deyip bi sekilde sıkıstirin.anlasmaya yanasmiyosa da cekismeli olur.ama arabayi birine devrederse bu sirada sattim diye.onun icinde bi tedbir oluyodu
Pislik herif arabayı kaçırmışki, küfretmemek için zor tutuyorum kendimi

Deniz önce bi sakin ol.
Hemen avukat tut.
Arabanın yarısı da senin altınlar da senin. Senin kredi borcunun yarısı da o kocan olacak ... Nın
Biraz uzun sürer ama hepsini ispat eder ve kazanırsın .
Yeter ki davanı bi aç.

Deniz önce bi sakin ol.
Hemen avukat tut.
Arabanın yarısı da senin altınlar da senin. Senin kredi borcunun yarısı da o kocan olacak ... Nın
Biraz uzun sürer ama hepsini ispat eder ve kazanırsın .
Yeter ki davanı bi aç.

Duzenleme:O kismi sonra okudum arabayi zaten devretmis.adam bos durmuyo bak herseyi yoluna koyuyo sen de bi avukatla felan gorus en iyisi.
Görüştüm avukatla yarın açmayı düşünüyorum davayı ama yasal olarak engel koymuş pislik, her yolu kapatmış resmen. Bildiğin insaflarına kalmış yaa şu borçtan kurtulmam.. Acaba büyükler falan mı konuşsa, vicdanen en azından şu borcu kapatsa?

Pislik herif arabayı kaçırmışki, küfretmemek için zor tutuyorum kendimi
Sıkma canini bosver.yapabilecegin seyler illaki vardir o oyle yapiyosa sende yap.
Valla kimsenin iyi niyetine birakmiyacan herkesi de kendin gibi dusunmuyecen.
Bende cok aci bi tecrubeyle anladim bunu.
Cok ayrintiya girmeyim de o kadar borc odedim en son borcu olan sahsin babasina dedim ki bunu da siz odeyin bugune kadar hicbi beklentim olmadi ama icinizde allah korkusu varsa bunuda siz odeyin dedigim de BİZİ İRGALAMAZ DEMİSTİ Cunku imza benim senet benim.
Allah buyuk sabir dedim sadece.elbet birgun hesaplascaz.

Görüştüm avukatla yarın açmayı düşünüyorum davayı ama yasal olarak engel koymuş pislik, her yolu kapatmış resmen. Bildiğin insaflarına kalmış yaa şu borçtan kurtulmam.. Acaba büyükler falan mı konuşsa, vicdanen en azından şu borcu kapatsa?
Valla o buyukler akil veriyosa ya.yoksa benim oyle bi derdim olsa ne babam ne kardesim nede baska bi akrabam biseyi ustune almaz.aksine kizarlar bana yaptigin dogru degil diye.ona akil veriliyo belliki

Ah boylesine basimin gozumun sadakasi olsun senin gibi birinden kurtuldugum icin diyecen de zorla kasiniyolar.
Nasil rahat ediyolar o vicdanlari hicmi akillarina gelmiyo.hicmi bu dunyanin ustu varsa bide alti var deyip dusunmezler.kul hakki bu ya.erkeklik mi simdi bu.aksine seni magdur etmemek icin cabalamasi lazim.onun da durumu yoksa bile orta yolu bulursunuz.sen de kotu bi niyet tasimiyon ki sonucta

Back