• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

İyi akşamlar hanımlar,

Boşanma aşamasındayım. 1 sene dolmadığı için eylül ayını bekliyorum dava için. Büyük ihtimalle anlaşmalı bitecek ancak karşı taraf biraz dengesiz.

Daha öncede konu açmıştım bununla alakalı. Kredisini benim çektiğim, eşimin üzerine olan bir araba var ortada. Kredi ihtiyaç kredisi olduğu için benim hesabımdan kesiliyor otomatik olarak. 1450 tl kredi miktarı. Tek maaşa düştüğüm için ve ev kirası vs beni zorluyor açıkcası. Ex eşime geçen hafta msj atmıştım, "ayın 20sinde kredi kesilecek, bankayla görüştün mü, ne yapmayı düşünüyorsun" diye. O da "henüz görüşmedim, bu aylık elden versem olur mu" dedi. Tamam deyip hesap numaramı gönderdim. Hesabıma yatıracaktı sözde... Tabiiki yatırmadı!!!

Dün aradı, önce açmadım fakat krediyle alakalı olacağını bildiğim için sonra döndüm. Krediyi boşanma gerçekleşmeden üstlenmek istemediğini, eylül ayında bu aylarda dahil hepsini toplu vermek istediğini söyledi. Bende zorlandığımı, 4 ay idare edemeyeceğimi söyledim. Sonrasında kimsenin hakkı bende kalmaz, haramdan korkarım, bana güvenmiyomusun falan diye hikaye anlatmaya başladı. Neyse... En son bankayla görüşelim, uzun vadeli, ödeme tutarları daha düşük olacak şekilde olursa kendisi kredi çekip benim üzerimdekini sıfırlayacak şeklinde konuştuk.

Bugün bankayla görüşmeye gittim. Maaş bordrosunu istemek için bankacı bayan aradı kendisini. E mail adresine göndermesini söyledi bayan. Tamam dedi bu ve ben ayrıldım bankadan. Yolda msj atmaya başladı; "yazıklar olsn, yemedin içmedin bankaya mı gittin, ben sana eylülde hepsini vereceğimi söylemedim mi, ben sana güveniyorum ama akıl hocan çok senin, akıl hocalarına güvenmiyorum oyüzden boşanma olmadan üstlenmek istemiyorum" falan bi sürü şey yazdı. Bende; "sadaka istemiyorum senden, bu borç arabanın borcu, araba senin araban, dolayısıyla borçta senin borcun" dedim. "Bu kadarda hatrım yokmuş" dedi. Saçmalamaya başladı yani, hatırla ne alakası varsa bu işin! Sonra ben "4 ay bekleyemeyeceğim, zorlanıyorum bu miktarı öderken" dedim. Ozaman protokol imzalayalım şimdiden, üstüme alayım dedi.

Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?

Aklım, beynim durdu! Amacı ne kestiremiyorum. Buarada sürekli onlara masraf yaptırdığımı, ekimde 90bin tl ödemelerinin olduğunu, madem ayrılacaktın neden masrafa soktun bizi falan diyip duran bir şahıs bu(!) Sanki ben veya ailem hiç masraf yapmamışız gibi...

Kızlar sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben ne yapmalıyım?
Neden ayrılıyorsunuz

Bildigin camura yatmis sasirtmadi. Imkan varsa arabayi senin ustune versin kredi de sana kalsin. Eylule kadar kim öle kim kala. Arkadaslik baska is baska ne hatrindan bahsediyor? Akil hocalari kimse onlar odesin ya da borcunu.

Arabanin borcunu simdiye kadar yaptiklari masraflara saymayi planliyorlar muhtemelen akil hocalariyla.

İnsanda azıcık gurur olur da kendi bindiğin arabanın borcunu eski eşine ödetmezsin. O diyor ya bana güvenmiyor musun, hiç mi hatırım yok. Öyle deyince asıl siz deyin sen bana güvenmiyor musun boşanmayı bekliyorsun ödemek için ne mantık? Bir plamı var kesin. Avukatınız var mı en iyi o yönlendirir bu durumda. Evlenmek ayrı dert boşanmak ayrı dert işe bak.
Bir de yuvayi kurmak zor yikmak kolay derler:işsiz: Tam tersi bence.

İyi akşamlar hanımlar,

Boşanma aşamasındayım. 1 sene dolmadığı için eylül ayını bekliyorum dava için. Büyük ihtimalle anlaşmalı bitecek ancak karşı taraf biraz dengesiz.

Daha öncede konu açmıştım bununla alakalı. Kredisini benim çektiğim, eşimin üzerine olan bir araba var ortada. Kredi ihtiyaç kredisi olduğu için benim hesabımdan kesiliyor otomatik olarak. 1450 tl kredi miktarı. Tek maaşa düştüğüm için ve ev kirası vs beni zorluyor açıkcası. Ex eşime geçen hafta msj atmıştım, "ayın 20sinde kredi kesilecek, bankayla görüştün mü, ne yapmayı düşünüyorsun" diye. O da "henüz görüşmedim, bu aylık elden versem olur mu" dedi. Tamam deyip hesap numaramı gönderdim. Hesabıma yatıracaktı sözde... Tabiiki yatırmadı!!!

Dün aradı, önce açmadım fakat krediyle alakalı olacağını bildiğim için sonra döndüm. Krediyi boşanma gerçekleşmeden üstlenmek istemediğini, eylül ayında bu aylarda dahil hepsini toplu vermek istediğini söyledi. Bende zorlandığımı, 4 ay idare edemeyeceğimi söyledim. Sonrasında kimsenin hakkı bende kalmaz, haramdan korkarım, bana güvenmiyomusun falan diye hikaye anlatmaya başladı. Neyse... En son bankayla görüşelim, uzun vadeli, ödeme tutarları daha düşük olacak şekilde olursa kendisi kredi çekip benim üzerimdekini sıfırlayacak şeklinde konuştuk.

Bugün bankayla görüşmeye gittim. Maaş bordrosunu istemek için bankacı bayan aradı kendisini. E mail adresine göndermesini söyledi bayan. Tamam dedi bu ve ben ayrıldım bankadan. Yolda msj atmaya başladı; "yazıklar olsn, yemedin içmedin bankaya mı gittin, ben sana eylülde hepsini vereceğimi söylemedim mi, ben sana güveniyorum ama akıl hocan çok senin, akıl hocalarına güvenmiyorum oyüzden boşanma olmadan üstlenmek istemiyorum" falan bi sürü şey yazdı. Bende; "sadaka istemiyorum senden, bu borç arabanın borcu, araba senin araban, dolayısıyla borçta senin borcun" dedim. "Bu kadarda hatrım yokmuş" dedi. Saçmalamaya başladı yani, hatırla ne alakası varsa bu işin! Sonra ben "4 ay bekleyemeyeceğim, zorlanıyorum bu miktarı öderken" dedim. Ozaman protokol imzalayalım şimdiden, üstüme alayım dedi.

Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?

Aklım, beynim durdu! Amacı ne kestiremiyorum. Buarada sürekli onlara masraf yaptırdığımı, ekimde 90bin tl ödemelerinin olduğunu, madem ayrılacaktın neden masrafa soktun bizi falan diyip duran bir şahıs bu(!) Sanki ben veya ailem hiç masraf yapmamışız gibi...

Paranı al tabi ki peşini Bırakma amacını anlayamadım biraz dengesiz biri galiba

Kessin traşı

Bir daha yazarsa kes kes kes para nerde diyin bu kadar

Kuru gürültüye karnım tok parayı ver diceksiniz. Alnımda enayi yazmıyor parasını ben ödüyorum sana yar etmektense gelip evinin önünde yakarım arabayı diceksiniz

Ödemezse satın arabayı madem krediyi siz ödüyorsunuz sizin arabanız

Olmazsa yakın arabayı. Siz ödeyip o gezsin gibi bir durumdansa yakın gitsin nasılsa parasını siz ödüyorsunuz.
He
Kessin traşı

Bir daha yazarsa kes kes kes para nerde diyin bu kadar

Kuru gürültüye karnım tok parayı ver diceksiniz. Alnımda enayi yazmıyor parasını ben ödüyorum sana yar etmektense gelip evinin önünde yakarım arabayı diceksiniz

Ödemezse satın arabayı madem krediyi siz ödüyorsunuz sizin arabanız

Olmazsa yakın arabayı. Siz ödeyip o gezsin gibi bir durumdansa yakın gitsin nasılsa parasını siz ödüyorsunuz.
:KK62: Haketmiyo değil aslında
Acaba barışmak mı istiyor? Böyle böyle sakız ederek işi?
barışmak istiyor zaten. Çünkü amiyane tabirle yolunacak tavuğum ben, tavuktum daha doğrusu. Maddi manevi sömürmüş pislik beni.

İyi akşamlar hanımlar,

Ayy canım ya çok karışık bir durum benimde aklım karıştı... adam çok uyanık ama... bu arada canım yeni evlenmişsin anladığım kadarıyla çok özel değilse niye boşanıyorsunuz?

Hayır bir yıl dolmadan anlaşmalı çekilmeli karışık tek celsede boşanırsınız

Çekişmeli gibi ama karşı taraf da kabul ederse davayı yanınızda şahit de götürüp boşanırsınız çoğu yerde

Mahkemelerden bunu yapmayan azdır

Adli tatil vs de işlemez adli tatilde dava açmanın önünde engel yoktur hakim yok ise daha sonraki tarihe kalır ama adli tatilde açılmaz diye bir şey yok
Bu kadın neden öyle dediki bana yaa.. Yanlış yönlendirdi ozaman beni. Ben yarın arkadaşımın erkek kardeşi var avukat, onunla görüşeyim öyleyse. Farklı bi avukatın görüşünü almış olurum. Tşk ederim verdiğiniz bilgi için.

Bildigin camura yatmis sasirtmadi. Imkan varsa arabayi senin ustune versin kredi de sana kalsin. Eylule kadar kim öle kim kala. Arkadaslik baska is baska ne hatrindan bahsediyor? Akil hocalari kimse onlar odesin ya da borcunu.

Arabanin borcunu simdiye kadar yaptiklari masraflara saymayi planliyorlar muhtemelen akil hocalariyla.
Bende ondan şüpheleniyorum, önceden krediyi kapatırız falan diye konuşan dingil şimdi boşanma olmadan krediyi üstlenmem diyor.
O kadarcik hatrin yok mu alti ustu bir araba sonucta versin. Iki yuzlu adi. Adam sayisinda azalma var sanki...
aynen yaa altı üstü araba nolcak kiii o(!)ndan kıymetli miiiiii.. Adam sayısından azalma var tabii canım, en adam olmayınınıda ben almışım:KK67:

Paranı al tabi ki peşini Bırakma amacını anlayamadım biraz dengesiz biri galiba
Biraz mıııı dengesiz ötesi biri canım. Az evvel msj atmış; "hayatımın anlamı, canımın yarısı dediğim insan avukatlara sorup koz arıyo benim için, bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim" yazmış.

Valla konu sahibesi kanka bu adam sizi yumuşak yüzlü bulduğu için bunca zamana kadar sömürmüş

Çok naifsiniz hala konuşarak anlaşmaya çalışıyorsunuz

Abi-kuzen-baba basın işyerini/evini alın araba anahtarını o araba sizin o da anahtarı alıkoyuyor. İşyerini basardım ben olsam iyice rezil ederdim yaptığı köpekliği herkes öğrensin

Alternatif olarak herifin işyerinden dedikoducu kadın/ofis asistanı tanıyorsanız durmayın yazın bu mevzuyu rezil olsun.

Son düzenleme:
Biraz mıııı dengesiz ötesi biri canım. Az evvel msj atmış; "hayatımın anlamı, canımın yarısı dediğim insan avukatlara sorup koz arıyo benim için, bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim" yazmış.

Kes bunları ya anahtar ya kredi parası
Sen mutlusun mutsuzsun ne düşündüğün umrumda değil
Koz falan yok kredi benim maaşımdan ödendi bugüne kadar bankadan belgeli ya mahkemede alıcam ya da köpek gibi ödiceksin sana tek kuruş kaptırmaya niyetim yok
Benim paramla alınan arabayla hem gez hem de güvenden bahset yok öyle

yazın

Son düzenleme:
Valla konu sahibesi kanka bu adam sizi yumuşak yüzlü bulduğu için bunca zamana kadar sömürmüş

Çok naifsiniz hala konuşarak anlaşmaya çalışıyorsunuz

Abi-kuzen-baba basın işyerini/evini alın araba anahtarını o araba sizin o da anahtarı alıkoyuyor. İşyerini basardım ben olsam iyice rezil ederdim yaptığı köpekliği herkes öğrensin
Canım şu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum. İnatlaşıp, bağırıp çağırıp, hakaret edip beni daha fazla yıpratmasını istemiyorum. Şu konuşma yollarını deneyeyim, en son çare onun anladığı dilden çirkinleşmek.

Geç olmadan kurtulduğuma şükrediyorum.

Canım şu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum. İnatlaşıp, bağırıp çağırıp, hakaret edip beni daha fazla yıpratmasını istemiyorum. Şu konuşma yollarını deneyeyim, en son çare onun anladığı dilden çirkinleşmek.

Geç olmadan kurtulduğuma şükrediyorum.

Kankacım eski konunu okudum
bana öyle geliyor ki bunlar ailece cimri ve iğrenç
Zaten çok uyumsuz bir çiftsiniz sen gayet naif,düzgün adam bir çirkef
Umarım çirkinleşmene gerek kalmaz ama bana öyle geliyor ki bu herif bu para işini sürüyecek
Valla yakının olsaydım senin adına zevkle girişirdim bu denyoya ağzını burnunu kırardım

Azrail bile ayagima gelecek sen neyin tribindesin de. :KK59::KK53:Saka bir yana bu salatalik hala sansini deniyor. Evli kalirsak ne guzel aynen krediye devam, bosanirsak da o krediye ben arabaya devam kafasinda.

Kankacım eski konunu okudum
bana öyle geliyor ki bunlar ailece cimri ve iğrenç
Zaten çok uyumsuz bir çiftsiniz sen gayet naif,düzgün adam bir çirkef
Umarım çirkinleşmene gerek kalmaz ama bana öyle geliyor ki bu herif bu para işini sürüyecek
Valla yakının olsaydım senin adına zevkle girişirdim bu denyoya ağzını burnunu kırardım
:KK48:Çok tatlısın yaa.. Tşk ederim, çok sağol canımmm:KK19:

Umarım gerek kalmaz çirkinleşmeye, o potansiyel var bu denyoda ve ailesinde çünkü.. Yarın avukatla görüşücem iş çıkışı.

Back