• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Diger konunu hatirliyorum.. Tamamen ayrilik yoluna girilmis sanirim.. Ben bile taa burdan gerilmistim anlattiklarina.. Allah yardimcin olsun, insaAllah bundan sonra cok mutlu olursun..

Diger konunu hatirliyorum.. Tamamen ayrilik yoluna girilmis sanirim.. Ben bile taa burdan gerilmistim anlattiklarina.. Allah yardimcin olsun, insaAllah bundan sonra cok mutlu olursun..
Amin canım înşallah. Tamamen bitti çok şükür, ucuz kurtuldum yani. Devam etmesi kendimi kandırmaktan başka bi anlam ifade etmezdi. Zaten kendimede yakıştıramazdım öyle insanlarla devam etmeyi.

valla kuzum okudukça şok oluyorum. Az çok eşini tanıdığımı düşünüyodum .. bambaşka birini anlatıyor gibisin . Sakın bu bana güvenmiyor musun laflarına inanma .

En zararsız şekilde kurtulursun umarım. Bir avukatla görüşüp detaylı bilgi al bence nasıl olur ne olur ?
Böyle olmayacak gibi görünüyor :KK43:
Akşam üzeri görüşücem canım, yok kesinlikle güvenmiyorum zaten.. Çok akıllı zannediyo kendini çakallllll..
Katılıyorum adam çok şerefsiz
Konu sahibesine de suygu sömürüsü peşinde
Konu sahibesi boşversin adamın saçma mesajlarını parasını kurtarmaya baksın diyorum bu yüzden:)
Aynen cherry, gülüyorum geçiyorum msjlarına. Samimiyetten uzak, çok adice duygu sömürüsü yapıyo mal!

Pislik şerefsiz yaa 24 nisanda kasa ziyareti yapmış.

Kızlar düğünde takılan altınlar bankada ortak kasada duruyordu. Ortak kasa, ikimiz adına. 24 nisanda ziyaret etmiş kasayı. Yani altınları kaçırmış olabilir. Diğer türlü neden ziyaret etsin kasayı dimi?

Çoook katılıyorum adamda parayı ödeme niyeti yok
peki diyelim ki tazminat olarak yazıldı karar kesinleşti adam da siz kararı icraya koymadan arabayı sattı siz kararı icraya koydunuz adamın üstünde mal yok parayı da zaten ödemez belli nasıl tahsil edilecek 15 bin
uğraşır durursunuz
en güzeli arabaya tedbir koydurmak ve hiç protokol işine girmeden çekişmeli dava açıp davayı kabul etmesini sağlamak
denizlililili denizlililili kocan olacak şahıs kesinlikle iyi niyetli değil.

Hemen bir avukat tut ve davanı aç.

Çekişmeli olsun yine de aç sonra uzlaşırsanız anlaşmalı olarak da boşanabilirsin.

Düşünme aç şu davayı.
kızlar dediğiniz gibi anlaşma yoluna gidilemeyecek sanırım, ortak kasada duran altınları almış büyük ihtimalle. Kasaya en son 24 nisanda ziyarette bulunmuş. Yani ben evden ayrıldıktan 2 hafta sonra.

Ben altınlarla kapat krediyi dediğimde bide bana diyorduki kasanın anahtarı nerde onu bile bilmiyorum.

Pislik yalancı..

kızlar dediğiniz gibi anlaşma yoluna gidilemeyecek sanırım, ortak kasada duran altınları almış büyük ihtimalle. Kasaya en son 24 nisanda ziyarette bulunmuş. Yani ben evden ayrıldıktan 2 hafta sonra.

Ben altınlarla kapat krediyi dediğimde bide bana diyorduki kasanın anahtarı nerde onu bile bilmiyorum.

Pislik yalancı..

Kasa ortaksa senin de iznin gerekmiyor mu kankacım?

Bankadan kağıt al kasayı en son kim ziyaret etti diye

Attığı mesajı da bul mahkemede göster altınları çaldığına ispat olsun

Kasa ortaksa senin de iznin gerekmiyor mu kankacım?

Bankadan kağıt al kasayı en son kim ziyaret etti diye

Attığı mesajı da bul mahkemede göster altınları çaldığına ispat olsun
Ortak ama ayrı ayrıda giriş yapabiliyorduk. Hani öncesinde ben kendim gidip altınları almıştım o olmadan. Tabi kaçırmak için değil saçma sapan bi düğünde takmak için (ıyyyy)

Şimdi buda ben olmadan gitmiş kasaya giriş yapmış. Altınları aldı mı, duruyo mu diye kontrol mü etti bilmiyorum tabi.

Ortak ama ayrı ayrıda giriş yapabiliyorduk. Hani öncesinde ben kendim gidip altınları almıştım o olmadan. Tabi kaçırmak için değil saçma sapan bi düğünde takmak için (ıyyyy)

Şimdi buda ben olmadan gitmiş kasaya giriş yapmış. Altınları aldı mı, duruyo mu diye kontrol mü etti bilmiyorum tabi.

İyi yapmışsın alarak ohhhhh
Boş kasayı görünce zonk olmuştur:deli:
Almaya gitmiştir kankaaa ne kontrolü
Altını ispatlamak zor kapanın elinde kalıyor

İyi yapmışsın alarak ohhhhh
Boş kasayı görünce zonk olmuştur:deli:
Almaya gitmiştir kankaaa ne kontrolü
Altını ispatlamak zor kapanın elinde kalıyor
Yok kuzu anlatamadım beeen.. Altınları daha sonra koydum kasaya geri, çünkü ozaman bu mevzular yoktu. Ayrılık aşamasında değildik. Şubat ayında ben koydum geri altınları bi dahada dokunmadım. Bu pislik ondan sonra 24 nisanda yani ben evi terk ettikten 2 hafta sonra gitmiş kasaya... Aldı büyük ihtimalle! Yada duruyo mu vs kontrol etti orasını Allah bilir.

Yok kuzu anlatamadım beeen.. Altınları daha sonra koydum kasaya geri, çünkü ozaman bu mevzular yoktu. Ayrılık aşamasında değildik. Şubat ayında ben koydum geri altınları bi dahada dokunmadım. Bu pislik ondan sonra 24 nisanda yani ben evi terk ettikten 2 hafta sonra gitmiş kasaya... Aldı büyük ihtimalle! Yada duruyo mu vs kontrol etti orasını Allah bilir.
almıştır bence.

almıştır bence.

Pislik yalancı..

Oy oy oy oyyy... Günahını almayayım ama kesin almıştır o altınları. Kanıt belki düğün videosu olabilir... Avukat daha iyi bilir ama. Peki kasa için tutanak falan tutturmuş muydunuz? Hiç kasa kiralamadım da, belki öyle bir şey vardır diye soruyorum. Kasa anahtarı sende de varsa git yarın kontrol et ve eğer altınlar duruyorsa tutanak vb. bir şey tutturuluyorsa yaptır bence canım. Bu adam hiç iyi niyetli gelmedi bana...

Pislik yalancı..

hemen harekete geçmelisiniz
bunları hep kayıt altına alın
bu adam anlaşmalıyı hak etmiyor
avukatınızla tekrar görüşün ben çekişmeli istiyorum diye

Back