• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Azrail bile ayagima gelecek sen neyin tribindesin de. :KK59::KK53:Saka bir yana bu salatalik hala sansini deniyor. Evli kalirsak ne guzel aynen krediye devam, bosanirsak da o krediye ben arabaya devam kafasinda.
Aynen kirpicik, bide ev almayı falan düşünüyorduk biz bunla yaa.. Şimdiki gibi gözüm açılmasaydı ben saftirik evide adamın üstüne yaptırırdım, uğraşır dururdum gariiii:olamaz:

Sonuna kadar haklısın seni çok iyi anlıyorum benimde düğünümü mahvetmişlerdi kınama geç gelmişlerdi bidaha geri gelmiyor işte o günler
Bunlarda varya deve kini varmış. Düğünde kınada tatsızlıklar illaki olur, önemli olan kurduğun yuvana aksettirmemek o tatsızlıkları. Bunlar 8 ay başımın etini yediler, alttan aldıkça tepemize çıktılar. Haklı olduğun hiç bir konuda alttan almayacaksın! Çok net! Sonra bi halt sanıyorlar kendilerini.

Biraz mıııı dengesiz ötesi biri canım. Az evvel msj atmış; "hayatımın anlamı, canımın yarısı dediğim insan avukatlara sorup koz arıyo benim için, bundan sonra kimseye güvenemem sana çok güvenmiştim" yazmış.

Ben sizin yerinizde olsam "SİEE Başka kapıya" yazardım valla

Bence aşırı üçkağıtçı biri, laflara bak gram samimiyet yok Bu adam bi yolunu bulur yırtar o borçtan belki, madem öyle niye en başta size borcu yatırcam demiş, siz hesabınızda yatmadığını farkedince çevirmiş?? En baştan söylerdi hesapları olmasa.. eyüle kim ölmüş kim kalmış, öde kardeşim borcunu çirkinleşmesin diyin bir de ben sizin yerinizde olsam, psikolojik açıdan da aramdaki bu borç bağının onunla kalkmasını isterdim. Sıfırdan bir başlangıç yapıyosunuz hayata, yok ödedi yok ödemedi bununla mı uğraşcaksınız.

Kankacım eski konunu okudum
bana öyle geliyor ki bunlar ailece cimri ve iğrenç
Zaten çok uyumsuz bir çiftsiniz sen gayet naif,düzgün adam bir çirkef
Umarım çirkinleşmene gerek kalmaz ama bana öyle geliyor ki bu herif bu para işini sürüyecek
Valla yakının olsaydım senin adına zevkle girişirdim bu denyoya ağzını burnunu kırardım
Ayy ne garip insanlar var ya... denizlililili denizlililili canım konunun başını okudum... çok dolmuşsun çok kırılmışsın.. MissCherryBlossom MissCherryBlossom Canım senin dediğin gibi sert davranmamalı ileri boyuta giderse hakarete kadar gider olay daha çok uzar... sonrada yok bana hakaret etti diye hakaret davası açabilir sanki bunun için uğraşıyormuş gibi zorluyor kadını... ne olursa olsun sakin kalması daha iyi boşandıktan sonra rahat olucak zaten...

Bir de sizin anlaşmalıda protokolde birbirimizden bir şey talep etmiyoruz maddesi olacaksa, her şey kimin üzerineyse onda kalıyor. Yani anlaşmalı boşanmak için eylüldeki celbe kdr ki borçlar ödediğinizle kalabilir sanki..
O eylüle kadar ödeyeceğim miktarlarıda dahil edecekmişiz protokol maddelerine. Hani bi maddede şu kadar para vereceğim diye belirtecekmiş. O zamana kadar ben yatırıcam, sana eylülde vericem hepsini diyor (YERSEN TABİ)

Ben sıfırdan başlamak istiyorum yaa. Onunla ilgili hiç bir bağım kalmasın, hayatıma kaldığım yerden devam ediyim istiyorum. Yılların emeğini, maddi manevi yıpranmışlıklarımı falan attım çöpe. Benim için önemli olan bundan sonrası.

Ayy ne garip insanlar var ya... denizlililili denizlililili canım konunun başını okudum... çok dolmuşsun çok kırılmışsın.. MissCherryBlossom MissCherryBlossom Canım senin dediğin gibi sert davranmamalı ileri boyuta giderse hakarete kadar gider olay daha çok uzar... sonrada yok bana hakaret etti diye hakaret davası açabilir sanki bunun için uğraşıyormuş gibi zorluyor kadını... ne olursa olsun sakin kalması daha iyi boşandıktan sonra rahat olucak zaten...
Bende şuan için sakinlikten yanayım canım... Aslında MissCherryBlossom MissCherryBlossom de haklı, okadar pis okadar iğrenç insanlarki. Hakediyorlar iyi bi cezayı.

Umarım yeni hayatımda böyle pis insanlar çıkmaz karşıma.

O eylüle kadar ödeyeceğim miktarlarıda dahil edecekmişiz protokol maddelerine. Hani bi maddede şu kadar para vereceğim diye belirtecekmiş. O zamana kadar ben yatırıcam, sana eylülde vericem hepsini diyor (YERSEN TABİ)

Ben sıfırdan başlamak istiyorum yaa. Onunla ilgili hiç bir bağım kalmasın, hayatıma kaldığım yerden devam ediyim istiyorum. Yılların emeğini, maddi manevi yıpranmışlıklarımı falan attım çöpe. Benim için önemli olan bundan sonrası.

Alırsın o parayı her koşulda canını sıkma da ben bir an önce kurtulayım diye ödetirdim

Bende şuan için sakinlikten yanayım canım... Aslında MissCherryBlossom MissCherryBlossom de haklı, okadar pis okadar iğrenç insanlarki. Hakediyorlar iyi bi cezayı.

Umarım yeni hayatımda böyle pis insanlar çıkmaz karşıma.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom Çok haklı tabiki canım o konuda bişey diyemem... ama sakin olmak zorundasın kendini çok güzel ifade edebilen birisin onu cümlelerinle ez ama hakaret içerecek şekilde değil.. akıllı kadınsın sürekli yolmuş benide deme erken uyanmışsın... ne kendini nede aileni ezdirme o mal herif nasıl savunuyorsa pis ailesini sende savun haddini bilsin... eski konuları açarsa sende onu delirt aynı onun sana yaptığı gibi napim benim ailemde böyle de geç.. Aman iyikide erkenden açmışsın ha gözünü... ne demek annene slm vermemek ya Annenede çok üzüldüm çok duygulandım... Allah'ım ya gece gece sinirlendim ya... nasıl baş edebilirsin böyle maloşlarla ya Allah'ım kimseyi böyle sınamasın...

MissCherryBlossom MissCherryBlossom Çok haklı tabiki canım o konuda bişey diyemem... ama sakin olmak zorundasın kendini çok güzel ifade edebilen birisin onu cümlelerinle ez ama hakaret içerecek şekilde değil.. akıllı kadınsın sürekli yolmuş benide deme erken uyanmışsın... ne kendini nede aileni ezdirme o mal herif nasıl savunuyorsa pis ailesini sende savun haddini bilsin... eski konuları açarsa sende onu delirt aynı onun sana yaptığı gibi napim benim ailemde böyle de geç.. Aman iyikide erkenden açmışsın ha gözünü... ne demek annene slm vermemek ya Annenede çok üzüldüm çok duygulandım... Allah'ım ya gece gece sinirlendim ya... nasıl baş edebilirsin böyle maloşlarla ya Allah'ım kimseyi böyle sınamasın...
Amin canım amin. Doğru söylüyorsun. Başedilecek gibi değildi, nasıl katlanmışım bende şaşırıyorum geriye dönüp baktığımda. Önemli olan bundan sonrası tabi.

Amin canım amin. Doğru söylüyorsun. Başedilecek gibi değildi, nasıl katlanmışım bende şaşırıyorum geriye dönüp baktığımda. Önemli olan bundan sonrası tabi.
Aynen canım Allah yoluna temiz kalpli insanlar çıkarsın..

Bu arada asla ev ev üstüne olmaz...
Yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah hayatına yeni güzel bir insan girerse, başta yaptığın hataları bir daha tekrar etme asla kayınvalidenlerle bırak altlı üstlü aynı sokakta dahi olma...

Ben eşimle evlenmeden önce eşime şart koştum asla yakın oturmicaz diye söz verdi... kayınbabam nişanlıyken bizim evin üzerine ev yaptıralım oraya oturun dedi.
Hayır istemiyorum dedim...
Herkesten uzakta olacaksın başka yolu yok...

Çok şükür kimseyle sorunum yok ama yakın olmayı istemedim... yakın olanlar hep sorunlu oluyor oyüzden korktum biraz... iyikide korkmuşum valla burda bi sürü böyle olaylar varya...

Niye?Car car başının etini yediği kadının parasına mı muhtaçmış,o kınada oynayamayan,içinde kalan anasından alsın o zaman...Hani en büyük dert oydu ya...Şunun başını şişirmesine izin verme.O kadarda mı hatırı yokmuş,vay vay,benim bile ağlayasım geldi:KK47:

Maalesef, evlenmek ayrı dert ayrılmak ayrı dert. Ne biçim olmuş insanlık?

Bi plan çeviriyor ama planın ne olduğunu çözemedim.

Muhtemelen o da size güvenmiyor, krediyi kendi üstüne alırsa boşanırken arabanın yarısı benim hakkım demenizden korkuyor. Bu nedenle şimdi ne kadar ödetirsem o kar diyor. Yani hem krediyi ödeyeceğim hem yarısını o alır diye düşünüyor muhtemelen. Akıl hocan çok diyerek sizi suçladığı için aklıma bu düşünce geldi.

Offf sormayın yaa:KK43: nasıl bir saflıktır, yok yok saflık değil tam bir salaklık (çok afedersiniz)

Çok kızıyorum şuan kendime ama ozamanlarda biz aileyiz zırvalarıyla hiç düşünmemiştim onun üstüne benim üstüme ne farkeder diye...
Estagfurullah salaklik demeyelim iyi niyet sadece aile olduk demissiniz guvenmissiniz umarim sizin lehinize sonuclanir.cok tahrik etmeden cozmeye calisin bence inada binerse hic vermez

Yarın tekrar görüşeceğim avukatla. Avukat anlaşmalı dava için eylül ayını beklemenin daha mantıklı olduğunu söylemişti, çekişmeli açsak bile eylül ayından önce sıra gelmez oyüzden herhalükarda eylül ayını bekliycez demişti. Bu araba işinide sormuştum, protokolde belirtiriz tazminat olarak dedi ama ben eylül ayına kadar beklemek istemiyorum kredi konusunda.

benim tavsiyem bu adamla anlasmak için beklemeyin çekişmeli açılsın
ve araba üzerine tedbir konulsun
bu adam o arabayi satar

İnşallah arkadaşım inşallah. Güvenmiyorum sözüne, protokolde belirtilse ödeyeceği miktar, kendimi güvene almış olur muyum hukuki açıdan onu merak ediyorum

Hayır almazsiniz protokolden her zaman donulebilir
ayrıca ortada araba varken niye ayrıca tazminati isine vs. giresiniz ki

Ortak mal degil mi bosaninca satip parasi ikiye bolunuyo sanirim.ne vicdansiz bir koca. bosanacagina pisman etmemis hic degilse aklinda supbe kalmammis

Back