ne yapacagımı bılmıyorum

Ailesi bilmesi gerekn bisey diye dusunuyorum ben bunu benim cocugumun boyle biseyi olsa bende bilmek isterim elimizi vidanimiza koyalim bence

İlk tanismada istememistim su an diyorum keske hic kabul etmeseymisim yakin arkadasimin tanidigiydi
Arkadaşınızın büyük kazığı olmuş. Böyle öğreniliyor ne yazık ki. Bir daha iş belgesinden SSK çıktısına kadar istersiniz. Hemen işe girin ve hayatınızı ayırın bu insanlardan. Resmen kandırılmışsınız babasının emekli maaşı ne Allah aşkına? Bir emekli maaşı ile be kadar idare edilecek? Bir de siz evlilik yaşamamışsınız ki evinizden çıkıp başka bir eve kız olarak gitmişsiniz. Cinsellik değildir sadece evlilik. Adamla ortak beraber yatmak dışında bir zamanınız da yok. Tanımıyorsunuz bile birbirinizi. Siz zaten konuşmamamaktan delirmişsiniz.

Aileniz size destek vermiyorsa siz düzgün anlatamadığınız içindir. İşsiz güçsüz pulsuz annesinin babasının emekli maaşından geçiniyor 7-24 kayınvalide ile beraberiz bu adamın zaten çocuğu olmuyor diyeceksin.

Ama sen ayrılmak istemiyorsun. Adam tedavi olsuna gerçekten güldüm.
Kendine iş bul, meslek eğitimi olur dikiş kursu olur bir şeyler bul. Yoksa baba ölürse gt gibi kalırsınız. Emekli maaşı da azalır anneye bağlanır o kadın yaşadığı sürece iki ev yerine tek eve beraber geçer o öldükten sonra da artık neyle geçinirsiniz bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kendinize vermediğiniz değeri size aileniz bile vermez. Bu hayatta her zaman tek başınıza olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çocuğunuz yokmuş ailenizin sahip çıkması çok da önemli değil ki. Hemen yarın boşanmak zorunda değilsiniz he bana sorsanız bosanın derim de. İşe girin çalışın kendi ayaklarınız üzerinde durun. Ya da diyelim eşiniz müsade etmiyor o zaman gizli gizli ufakta olsa birikim yapın ev masraflarından ve sonra bosanın.

Aileniz hayatta olmayabilirdi o zaman ki bahaneniz ne olacaktı? İsteyen insan karşısında dünya dursa yine yapar.

Bu hayata bir kere geldiniz onda da baskasından değer görmek için kendinizi parçalamayın o değeri kendiniz verin.

Bütün masrafları eş ailesi yapıyor, bunun karşılığı olacaktı tabi. Adam şu an babasının emekli kartını yiyomuş. Olsa olsa cep harçlığı olur ona. Yiyeceği ekmeği giyeceği tumanı hep eşinin ailesinden. Ne bekliyordu ki?

Tek tek anlatıyorum 1) sevgili arkadaşım senin kocan çalışmıyor, aile para vermek yerine gıda alıyor ki üstüne birde ekstra masraflar eklenmesin , mutfağın masarafini da kusura bakma bı emekli maaşı ile senin emrine kimse bırakmaz 2) kocanın çocuğu olmuyor tedavi olsun ayrılayim diyorsun uzun uzun anlatıldı tedavi denilen şey spermin sana aktarılması ( bu eşittir sen hamile kalıncan demek) 3 ailem kefenle dönersin dedi eşimin ağzına bakiyor , evini gecindiremeyen adamın ağzına bakan insanların merhametine kalmamak için ne yaptınız kayın aileye yaranmak dışında,4) tek motivasyonunuz eşim beni dinlesin ,eşin seni dinlemesin ailesine muhtaç olmaktan kurtulsun sorun kalmaz

Ailesi bilmesi gerekn bisey diye dusunuyorum ben bunu benim cocugumun boyle biseyi olsa bende bilmek isterim elimizi vidanimiza koyalim bence
Kusura bakmayın bunu kimsenin bilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu özel bir mesele sizi ve eşinizi ilgilendirir, ailesi bilse ne olur bilmese ne olur ucunda ölüm mü var.

Bir sene sevgiliydik calisiyordu ozel bi sirkette
Faturalari eşim odemiyor karttan hallediyorlar eşim calistigini ailesine veriyor kendisine de yetecek kadar ayırıyor ben eskiden hepsinden istemeden onlar veriyordu ama iki ay oncesine kadar konustum bana ayri para vereceksin besleme gibi hepiniz veriyosunuz dedim onu yaptı bana ayrı veriyor
Kendi ailem konusuna gecersek evet sefkat gormedim ben kendi ailemin evinde 15 yasindan beri calismaya mahkum birakildim calismayinca yuzume bakilmadi...

Bileziklerim eskiden kvgildeydi aldim hepsini artik vermiyorum
Takilan takilar evlenirken aldigimiz esyalara gitti

Eşimde cok buyuk sorun var farkindayim kendi hatasini goremiyor belkide goruyor korkuyor sorumluluk almaktan bilmiyorum adam 33 yasinda bu saaten sonra duzeltir mi kendisini bilmiyorum ama terapiye zorlayacagim onu Eşimin bu konu haricinde baska kotu huyu yok evden işe işten eve gelir başını yerden kaldirmaz yolda arkadaşı dahi yok sadece evli oldugunu idrak edemiyor

Tedavi masraflari vardir muhtemelen.. yoksa Türkiyede saglik sigortasi onu karsiliyor mu?
Sorun şu ki böyle bir aileye torun böyle işsiz güçsüz adama ve çok daha önemlisi böyle bir evliliğe çocuk için neden çabalanır? Diğer mesajları yeni görüyorum işsiz güçsüz bir adammış bir de bu adamı baba yapmak o çocuğun günahına girmek neden ya nedeenn?

Kusura bakmayın bunu kimsenin bilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu özel bir mesele sizi ve eşinizi ilgilendirir, ailesi bilse ne olur bilmese ne olur ucunda ölüm mü var.
Adı kısır gelinden kurtulur , çok özür dileyerek yazıyorum ama tamamen bunu hissettirdiniz bak sorun bende değil oglunuzda demenin kibarcasi derdimi paylastim

Tedavi masraflari vardir muhtemelen.. yoksa Türkiyede saglik sigortasi onu karsiliyor mu?
Çalışmayan adamın sigortası olmaz ki! Bir de baba ölürse ki kaç sene daha yaşayacak acaba adam? Öldü diyelim bunlar kayınvalide ile beraber yaşar. Sonra bir de kadın ölürse kimsede maaş yok emeklilik yok. Zaten sigortaları yok. Bir de çocuk olsa nasıl olacak?

Hayir calisiyor ozel bi sirkette ben cocuk istiyorum demedim ki olmamasini hayir olarak goruyorum dedim

Adı kısır gelinden kurtulur , çok özür dileyerek yazıyorum ama tamamen bunu hissettirdiniz bak sorun bende değil oglunuzda demenin kibarcasi derdimi paylastim
İs o raddeye gelince karşısındaki insanların tutumuna göre söylerdi ama durup dururken de soylenmesi... bilemiyorum ya bana hoş gelmiyor. Ama buna gelene kadar zaten ortada birçok problem varmış.

Evet bir yandan bunun icin soyledim cunku beni zorla hastaneye git diye zorladilar adet sancilarim siddetli oldugu icin bende suphelenmistim biraz ama hamd olsun bi sorun çıkmadı

Hayir calisiyor ozel bi sirkette ben cocuk istiyorum demedim ki olmamasini hayir olarak goruyorum dedim
konuyu herkes hiç çalışmıyor gibi anladı yalnız, ben dahil.

doğru anladıysam çalışmıyor değil ama bütçe yönetmeyi bilmiyor
maaşını babasına veriyor, sonra harçlık alıyor sanırım.

e siz evlenene kadar çalışmışsınız
k.validenizle iyi gelincilik oynayacağınıza çalışmaya devam etseydiniz eşinize de bütçeyi ben yöneteceğim deseydiniz...tüm bu dertlerin hiçbiri olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…