- 3 Şubat 2018
- 25.267
- 108.789
Cunku seviyorum huylarini degil kalbini seviyorum
hayır azospermi tedaivisini ne zannediyorsa?Gitmek isteyen onun tedavisini umursamadan giderdi..
Ne şanslı herifler var. Ana baba besliyor ağzının içine düşüyor, boşanmak isteyen karısı tedavisini olsun öyle boşanam diye bekliyor. Abiyi kıskandım. Hayat bazılarını bal kuyusunda yaşatıyor.yani siz boşanınca yeni evleneceği kadın uğraşmasın mantığı mı bu?
Ne kalpmis be size değer vermiyor iki güzel sohbeti esirgiyor, kendinizi anlatabilmek için kriz geçiriyorsunuz bacım senin bir kocan ve onun bir kalbi yokki, babasının iki kurusu ile geçinen o karıda zorda bırakan kendilerinden arttırıp sizi gecindiren iki yaşlı insan varCunku seviyorum huylarini degil kalbini seviyorum
Yahu kanser gibi bi hastalık olur tümör olur anlarım. Azosperminin neyine destek olacak?Adam tedavi olunca boşanacakmış. Ona neyse boşanacağı adamın tedavisinden ?
Gelende belasini bulur ona hic suphem yok kionunda akliyla oynarlar
Hangi kalbini mesela? Adam sizi ana babasına bakıcı, evine hizmetçi diye almış. Bi tatlı muhabbeti çok görüyor. Nasıl bir hayat yaşadınız, en güzel kalp bu mu gördüğünüz? Çok kötü ya.Cunku seviyorum huylarini degil kalbini seviyorum
Tam olarak neyi sevdiginizi yazarmisiniz?
Belli olmaz o işler, geleni sever belki, onun kalbini buz tutturmaz.Gelende belasini bulur ona hic suphem yok kionunda akliyla oynarlar
Yahu kanser gibi bi hastalık olur tümör olur anlarım. Azosperminin neyine destek olacak?
Siz boşandıktan sonra evleneceği kadına tam teslim edeyim hemen çocuk yapsınlar diye mi tedavisini bekliyorsunuz?
Korkum o ki adam tedavi olacak sonra ‘yanlışlıkla’ çocuğum oldu, nasıl ayrılayım diyeceksiniz
Üretim yapamayan testisleri iyileştiriyorlar, makine gibi çalışıyor falan mı sanıyor acaba ajajsjfjhayır azospermi tedaivisini ne zannediyorsa?
ablacım o tedavide eşinin torbalarını yarıp sperm var mı diye ince ince bakıyorlar bulurlarsa da direkt sana onu enjekte ediyorlar (kısaca böyle)
tedaviyi bir kenarda kendi kendine olamaz ki bu adam sperm bulunca da "aaaa bulduk, hadi bir kenara koyalım" diyemezler.
bu tedaviyi olacaksa = sen hamile kalmayı deneyeceksin demektir, tutarsa tutar tutmazsa tutmaz, o ayrı.
Bence linç yiyecek bir durum yok aradığım yorum . Sonuna kadar katılıyorum.Linc yeme
Linc yeme ihtimalini goze alarak yazıyorum; bir sevgili cici gelin güzel gelin ilk günden birilerine yaranayim diye kendinizi kul köle etmişsiniz evinizin işini bitirmiş kayınvalideyi aramış yetmemiş akşam koşa koşa oraya gitmişsiniz, şimdi de kalkmış vay efendim ben yapamam edemem demeye başlamış üstüne saçma bir şekilde kriz gecirmissiniz yahu siz yaptıklarınızın meyvesini topluyorsunuz, kocamın çocuğu olmayacak bunu kayınvalideyi anlattım onu ben teselli ettim diyorsunuz eee olabilir tek çocuk üstüne torun olmayacak fikri çok üzmüş olabilir, uyuz olmuş gizlemis son yaptıklarınıza anlam verememiş kendisinde bu şekilde çözüm üretmiş, benim evimde yiyip iciyorsan ekmek sayısınada alınacak tek çöpe de ben karar veririm kaynananiz iyi yapmış, siz bir anda aile olmaya kalkmissiniz ama bu kervanı bu yola siz koymuşsunuz şimdi insanlar sizden paşa paşa devam etmenizi bekler haliyle eşiniz bu gidişle size kapıyı gösterecektir bir kriz anında merak etmeyin
Ne yapmami bekliyosunuz anlamiyorum ki bosanmak kolay mi ve benim arkamda ailem dahi yook eve gittigimde herseyi konusacam ve en onemlisi eyleme gececek mi ona bakacam oturup sohbetimiz tabiki oluyor istediklerimi alıyor dediklerimi yapiyor tek sorun konu ailesi olunca zıt dusuyoruz
Yetiyorsa derdin ne bacım? Otur yerine iş alma o zaman başına. Baştan bu şartları kabul edip gelmişsin, şimdiye kadar da kuzu kuzu uygulamışsın. Zıt düşmeyiver sen de.Ne yapmami bekliyosunuz anlamiyorum ki bosanmak kolay mi ve benim arkamda ailem dahi yook eve gittigimde herseyi konusacam ve en onemlisi eyleme gececek mi ona bakacam oturup sohbetimiz tabiki oluyor istediklerimi alıyor dediklerimi yapiyor tek sorun konu ailesi olunca zıt dusuyoruz
şimdi tek tek gidelimNe yapmami bekliyosunuz anlamiyorum ki bosanmak kolay mi ve benim arkamda ailem dahi yook eve gittigimde herseyi konusacam ve en onemlisi eyleme gececek mi ona bakacam oturup sohbetimiz tabiki oluyor istediklerimi alıyor dediklerimi yapiyor tek sorun konu ailesi olunca zıt dusuyoruz
Bosanirsam ailem beni kabul etmez biliyorum cunku eşime bizim 3vden gelinlikle giden kefenle cikar demişler ayrica beni korumadilar bile inanin o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi eşimle cok konustum yazili kural mi verdiniz benim elime evlenmeden once boyle olacagini bilseydim inanın evlenmezdim ama eger tam kararimi verirsem cok sey basaracagim su an sabirla bekliyorum geriye cekilip ve inanirmisiniz ben terbiyesiz saygisiz oldum