ne yapacagımı bılmıyorum

Ay okurken bende sinir krizi geçirecektim sizin gibi. Niye bu kadar samimi kanalı olunur eş ailesiyle ya benim de eşime ailesi bayılır ölür ama gerek olmadıkça gitmem çok özlerse kendisi gider

Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum ama eger imkan olsaydi bu durumda yapmazdim biz daha aile degilken o cocugun vebaline giremezsim
Tedavi için ise su an neyden kaynakli diye arastiyorlar doktorlar yarin sonuclari gostermeye gidicez

Esime sen bu tedavini ol duzel ondan sonra bosanicam senden dedim

Ay okurken bende sinir krizi geçirecektim sizin gibi. Niye bu kadar samimi kanalı olunur eş ailesiyle ya benim de eşime ailesi bayılır ölür ama gerek olmadıkça gitmem çok özlerse kendisi gider
Kendisi istedigi zaman gidiyor karismiyorum ona ama artik bende gitmiyorum

O saglamiyor gecimi kasamiz bir malesef ve evlenmeden once konusmustuk bu konuyu ben istemiyorum demistim evlendik bana hic sorulmadi
ben de tam diyecektim ki neden bir ihtiyacınız oldu mu k.validenizgile söylüyorsunuz
e kasa birmiş
yani şimdi ne bekliyordunuz diyeceğim ona da diyeceksiniz "evliliğin böyle olacğaını bilmiyordum"

e güzel kardeşim daha ilk günden k.valideye gidiyorsun?
öğleden akşama kadar her gün o evdesin
bu şekidle öyle olmayacağı da varsa olur....

baştan sınır çizip kasa ayırmak gerekirken...
"ben istemiyorum" dediniz mesela ne dediniz o zaman nişanlıyken?
ayrı maaşı işe gir mi dediniz?

O saglamiyor gecimi kasamiz bir malesef ve evlenmeden once konusmustuk bu konuyu ben istemiyorum demistim evlendik bana hic sorulmadi
Babasından harçlık alan bir oğlan çocuğu ile evlenirken gerçekten bütün sözlerini tutabileceğini mi düşündünüz? Bunu babası ile konuşsaydınız keşke evlenmeden önce, daha etkili aksiyon alırdınız.

Nisanliyken konusmustuk bu konuyu ben zaten istemiyodum bir olmasini

istemekle/istmemekle oluyor mu öyle?

ben de mesela doğalgaz faturası gelmesin istiyorum, oturduğum yerden bir 5 kilo vereyim istiyorum, istemek olsa...çok şey istiyorum da....
Ben su an annemlerdeyim iki gun sonra eve gidicem dusunmek icin ayri kaldik biraz hepsini oturup bastan konussam olurmuki aceba

2 kere sinir krizi geçirmişsiniz ama bence kriz geçirmenize gerek yoktu, sorununuz klasik oğlunu parmağında oynatan kaynana sorunu. en baştan sınır koymadığınız için sınır aşılmış sizde krizi iyi yönetememişsiniz. siz ne yaparsanız yapın eşiniz annesi ne derse onu yapacak ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. gidemem diyorsunuz o zaman bundan sonra mesafeli resmi görüşmek zorunda kaldığınızda görüşülen aile ilişkileriyle yürütmeye çalışacaksınız. yapacak birşey yok

Üzgünüm ama tam da söylediğiniz gibi sizin sınırınız yok, onlar da buna uygun davranmış
Çok hatanız var çooook. Siz hiç çık muhabbet tez ayrılık getirir lafını duymadınız mı?
Okurken şükür bari dediğim tek şey azospermiden dolayı çocuğunuzun olmaması oldu.
Ne yazık ki kendinizi öyle bir duruma sokmuşsunuz ki sizin ne istediğinizin hiç önemi yok, ve yapmayacaklar. Ancak aileniz, eşiniz sizi almaya gelirse “haftada bir kayınvalideye gidilecek, diğer günler herkes evinde olacak, alışveriş ayrılacak, keseler ayrı olacak” diye şart koşarsa eşiniz belki dinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…