ne yapacagımı bılmıyorum

Herkese cok melek gibi davranir kendini over bitiremez herseyin en iyisini o biliyor sanki biz bildigimizden susuyoruz o egosundan konusuyor baska bisey degil ayrica ben ne yaparsam aynisini yapiyor bu beni cok sogutuyor ben kimseyle yaris halinde degilim ki modem bulaniyor artik

Linc yeme
Linc yeme ihtimalini goze alarak yazıyorum; bir sevgili cici gelin güzel gelin ilk günden birilerine yaranayim diye kendinizi kul köle etmişsiniz evinizin işini bitirmiş kayınvalideyi aramış yetmemiş akşam koşa koşa oraya gitmişsiniz, şimdi de kalkmış vay efendim ben yapamam edemem demeye başlamış üstüne saçma bir şekilde kriz gecirmissiniz yahu siz yaptıklarınızın meyvesini topluyorsunuz, kocamın çocuğu olmayacak bunu kayınvalideyi anlattım onu ben teselli ettim diyorsunuz eee olabilir tek çocuk üstüne torun olmayacak fikri çok üzmüş olabilir, uyuz olmuş gizlemis son yaptıklarınıza anlam verememiş kendisinde bu şekilde çözüm üretmiş, benim evimde yiyip iciyorsan ekmek sayısınada alınacak tek çöpe de ben karar veririm kaynananiz iyi yapmış, siz bir anda aile olmaya kalkmissiniz ama bu kervanı bu yola siz koymuşsunuz şimdi insanlar sizden paşa paşa devam etmenizi bekler haliyle eşiniz bu gidişle size kapıyı gösterecektir bir kriz anında merak etmeyin

Kendini arabaların önüne atacak ne vardı allah askina.

Evlenmişsin issiz gucsuz anasının babasının kanini kemiren bir gerizekali ile. Birde evime karışmasınlar para ayri olsun diyorsun.

Pardon da sen kimin parasını ayiriyorsun ? Adamin maaşla geçiriyorsunuz zaten. Yemin ederim zerre kadar zeka emaresi yok konudan

Koca bir PESSSS

Benim ona bu son sansim baktim gercekten olmuyor o su tedavisini olsun ondan sonra kadin sığınma evine gidicem cunku bizimkiler eski kafadanlar kabul etmiyorlar

Benim ona bu son sansim baktim gercekten olmuyor o su tedavisini olsun ondan sonra kadin sığınma evine gidicem cunku bizimkiler eski kafadanlar kabul etmiyorlar
Azospermi tedavisinden sonra mı? Ablacım ne alaka, adam ondan önce psikiyatri tedavisini olsun bence. Çocuk mu düşünüyorsunuz bi de?

öyle davransın övsün o öyle biri , sizin hayatınızla ilgili konuştuğunda ben böyle uygun gördüm dersiniz . sizde de hata var ,biraz sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…