ne yapacagımı bılmıyorum

sakin olun daha çok gençsiniz

eşinizi seviyorsanız ve devam etmek istiyorsanız
önce kendi düzeninizi ve geçiminizi kurmayı ve idame ettirmeyi öğrenin karı-koca

kendinizi düzgün ifade etmeye çalışın kriz geçirecek bir durum yok

bekarken (ki yaş 22ymiş yani evlendiğinizde) ne yaşadınız bu kadar da böyle körlemesine gittiniz bilemedim ama konuşabilseniz, kararlı olup saygılı bir şekilde birlikte bir hayat kurmaya çalışsanız anlaşamayacağınız kadar büyük bir durum yok gibi aslında.

ha diğer yandan azospermi başlı başına büyük bir sorun zaten ama Allah'ın vardır bir bildiği, bence önce bi kendinize gelin.

Çalışın. Paranızı kazanın. Maaşınızı da kimseye vermeyin. Sigorta’nın olduğu emeklilik kesintisi olan senin gelecek garantin bir işin olsun
Istiyorum çalışmak adım atsam yaparim kimseyide dinlemem biliyorum ama bu sefer de ben calistigimda kv evime yine alisveris yapmaya calisacak veya bana tekrar karisacak diye cekiniyorum korkularim var

Ordan taşınmak istiyorum

Istiyorum çalışmak adım atsam yaparim kimseyide dinlemem biliyorum ama bu sefer de ben calistigimda kv evime yine alisveris yapmaya calisacak veya bana tekrar karisacak diye cekiniyorum korkularim var
eve alışveriş yapması neden bu kadar büyük sorun ki?
annecim gerek yoktu zahmet etmişsiniz, deyin fazlaysa atın buzluğa geçin

ha size kıyafetinize, ne yaptığınıza, oturduğunuza kalktığınıza karışmak isterse de he he deyin geçin.
ama siz dik durursanız onun karışma ihtimali azalır zaten.
çalışırken sizi nerede ne kadar görecek?

Yaptigim bi yanlış daha var maalesef bizim ev anahtarlari birbirimizde hangi birinden eşime bahsediyim de duzeltelim bilmiyorum her aile konusu acildiginda tartisma cok sıkıldım artik ben kendimi duzeltmeye calisiyorum hakikaten mesela bu son olana eskisi kadar tepki dahi vermedim

Inanin cok dedim gerek yoktu veya fazla geliyor diye cok konustum

Boşanmak kolay değil hele senin durumunda hiç değil ama en azından aileni ikna edersen damatlarıyla konuşmaya belki onlardan çekinir
Çünkü siz çok yüzgöz olmuşsunuz ailesiyle
Sizin şu andan itibaren yapacağınız tek şey ailesiyle ilgili asla ağzınızı açmamak. Çünkü böyle oldukça eşin kendini ve ailesini savunmaya geçiyor. Örneğin akşam annenleri gitmeyelim demeyeceksin de akşam şu filmi izleyelim birlikte diyeceksin.
Veya sizin hiç akranınız arkadaşınız kuzeniniz yok mu? Onlar ziyarete gelmek istiyor şu güne çağırdım diyeceksiniz böyle yavaş yavaş ilerleyeceksiniz

Çok uzun kızlar ya okuyan varsa özet geçse lütfen
Çok gereksiz ayrıntılar var
Konu bilindik aslında; çok ' R ' li, ama tek çocuk olan eşi kendisini dinlemeyen; ama tek sorun kv kp olan konu...

ben seni sen beni tanıyamıyosun
Birde burası var tabi. Konu sahibi evliliği çok yanlış anlamış sanırım. Önce taniyoruz ( en azından tanımaya çalışıyoruz ) sonra evleniyoruz. Önce evlenip sonra tanımaya çalışmıyoruz .

Sizin evliliginizin temel sorunlari 1) aile/evlilik mahremiyeti hic yok ve 2) esiniz es/koca olmaktan bi haber ve 3) ailelerle fazla yüz göz oluyorsunuz 1) in eksikliginden. Bunlari temelden düzeltmeseniz asla normal evlilginiz olmaz. Ikinizin cevresinde akli basinda bir büyük de olmadigindan aile terapisi almanizi öneririm

Gerçekten okudum okudum ama konu sahibine şaştım kaldım. Yani babasının maaş kartı ile geçinen çalışmayan, eşini korumayan savunmayan biri var. Evlenmek Eşiniz için sadece ihtiyaç gidermekten ibaretmiş kusura bakmayında.kayınvalidenizle aranıza mesafe koymanız yerinde olmuş.. Fakat kendi maaşı olmayan eşinizin ev ihtiyaçlarını size sormadan alıyolar maddi anlamda karışıyorlar diye de kızamassınız bi zahmet kendi ayaklarının üstünde dursunda oğlu alsın evinin ihtiyacını..

Bide şu tedavi meselesi var.. Hanımefendi eşinizin sperm yetmezliği var Allah korusun ölümcül bi hastalığı yok vicdan yapıp tedavisi bitmeden boşanmam ne demek. Ne yani spermlerinin güçlenmesini bekliceksiniz boşanmak için e sonra boşanıcaksınız oda gidip sizin beklediğiniz spermler ile başkasından çocuk yapıcak. Bune ya.... Bekleyecekseniz boşanmayı. Sperm tedavisi bitmeden boşanmam vicdansız değilim diyende ilk defa duydum. Çocuk yapmayacaksanız boşanıcaksanız size ne adamın sperminden

Konu sahibi aslinda bosanmak istemiyor ondan

Bu ne yaa uyuz olanin yanina yaklasmam tabiki bu ne psikopatlik boyle. 9 yas cok fazla bebce sizi o nedenle de takmiyordur eşiniz. Cözüm bulamadim sahsen. Anlasilamamak en kotüsü insan hasta olur. Ailenize sikayet etmesi ayri rezalet. Aileniz bir bu olayi duyduysa al ne var demesi normal geldi bana. Ara ara sorunlarinizi anlatin bari de bilsinler yoksa ilerde bişansabız arkanizda durmazlar. Simdi seviyirum diyirsunuz ama bir iki yil sonra en fazla buter o sevgi. Sevgi dilenirken bukursunuz kendinizi. İse gurim calisin ayaklarinız üstünce durunca ayrilı

Konu sahibi aslinda bosanmak istemiyor ondan
Kesinlikle bahane arıyor. Azosperm tedavin bitsin öyle boşanıcam senden ne alaka..

Kadın adamla birlikte uğraşır hastanelere gider tahliller gösterir tedavi olmasını bekler ve neticede tedavi biter adam sağlığına kavuşur
Diyalog ;
Adam - tedavim bitti artık sağlıklı bir şekilde sperm üretebiliyorum için rahat bi şekilde boşanabiliriz zira bu spermleri bir vucutta kullanıp üremem lazım..

Kadın - aa darılırım o kadar uğraştım bi çocuk yapmadan şuradan şuraya gitmem..

Bumu yani sayın konu sahibi? Önce gerçekten boşanacağınıza kendiniz inanın blöf yapmayın adam anlıyodur bahane olduğunu. O yüzden bu blöf ile hayatınızda hiç bir sorun değişmeyecek

Evet cunku ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorum da
Neyden korkuyorsunuz? Boşanınca aileniz sahip çıkmaz mı? Çıkmasın ya bırakın çıkmasın... Çocuk da yok ortada girin bi yere çalışın tutun 1+1 bi ev başınızı sokacak önce kendi ayaklarınızın üstünde duracağınıza inanın.. Seviyorum diyosunuz da şunu deneyin bi. Alın kağıt kalem eşinizin artı ve eksi özelliklerini yazın sevip sevmediğiniz özelliklerini de yazın. Hangileri ağır basıyor. Sevgi öle sadece seviyorum demekle olmuyo. O sizi gözden çıkarabiliyor haklı olsanız bile size hak vermiyo olsanız da olur olmasanız da bence onun için

Ilk terapiye baslayacagiz mecbur gelecek yuvamiz icin en azindan elimizde bi sans var sonra calisicam baktim olmuyor gercekten gidicem cunku artik girtlagima kadar gelmesine cok az kaldi
Evet ailemin yanimda olmamasindan korkuyorum gerci zaten degillerde kendime birikim yapacagim asla ve asla eskisi gibi olmayacagim en azindan ben yaptigim yanlislarin farkindayim bu bir yonden benim artım diye düşünüyorum

Evet cunku ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorum da

Ben sizi bosanmak istemediginiz icin yargilamiyorum, lakin "tedaviden sonra bosanirim" gibi laflari da o zaman agziniza almayacaksiniz. Cünkü söyleyip söyleyip yapmazsaniz sizi o konuda daha da ciddiyi almaz ve üstüne evlilik daha da zarar görür. Erkekler de "bosanirim" lafini fazla kullansa aynisini derim. Yukarda yazdigim noktalari ciddiye alin ve kisisel terapi bir yana aile terapi almaya ikna edin esinizi. Yoksa böyle düse kalka bir sekilde yuvarlanip gidersiniz ama hem siz akil sagliginizdan olursunuz, hem cocuk olsa sagliksiz bir ortamda büyür. Bunu kendinize yapmayin

Cok haklisiniz
Terapi icin konusacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…