Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargılamadan yorum yapın..

Eşiniz babanızla çalışıp eski arkadaş ortamından uzak durursa kendine gelir belki. Abdest alıp namaz kılmış, Kur'an'a el basıp yemin etmiş diyorsun ama ne yazıkki gerçekten bağımlı olan insanlar,inançlı olsa bile,kendi dürtülerini kontrol etmekte zorlanırlar. O yüzden bağımlılık tedavi merkezlerine başvurun,ona son şansı verin, birlikte gidip gelirsiniz tedavi yerine. Umarım her şey yoluna girer.

Eşinizin kullandığı uyuşturucu aşırı bağımlılık yapan , yasadışı bir madde . Ve ben size söyleyeyim yılda bir iki kere kullanmıyordur, mutlaka daha fazla kullanıyordur , siz anlamamışsınızıdır.
Bu madde çok ucuz değil, büyük olasıkla sizden maddi durumuna ilişkin bilgileri de gizliyor. İşiniz çok zor ben pek kurtulanı görmedim. Acayip bir kimya yaratıyor vücutta, ayrıca insanları tehlikeli hala de getiriyor. Kendinizi ve çocuğunuzu güvenceye alın, tehlikeye atmayın.

Yalan söylüyor , beyin bir kez bu kimyasala tanışınca tekrar tekrar istiyor. Ben avukatım , sırf bu maddeyi almak için hırsızlık ve gasp yapanlar. Kendi vücudunu para karşılığı satan kadın ve erkekler gördüm. Bu madde parasını bulmak için , anasını babasını ciddi şekilde yaralayanlar oldu, haberlerde duymuşsunuzdur.

Saçma sapan ilaçlar mı? Meth daha mı mantıklı?
Bakın demek istediğinizi anlıyorum tamam ama tedavi süreci nasıl oluyor bilmiyorum bir doktordan duymuştum meth tedavisi için herhangi bir ilaç henüz üretilmedi dedi genelde psikolojik ilaçlar yazıp gönderiyorlarmış dünyanın en iyi doktoruna da sorsanız önce kafada bitmeli diyorlar

Sizin demenize göre eşiniz zaten kafada bitirmiş? Yemin etmek, kitaba el basmak falan inançlı biri diyorsunuz. Geriye kalan tek şey tedavi

Hiç kimseye bunu inandıramıyorum ama gerçekten yılda bir iki defadan daha fazlasını kullanmadı eminim emin olmasaydım bu kadar net konuşmazdım bu maddenin ne kadar bağımlı yapabileceğini ve tehlikeli olduğunun bilincinde biriyim.. ama sandığınız gibi sürekli kullanan birisi değil bu dediğime inanın eşim çok iradeli ve azimli biri yine de korkularım var tedavi olacak bir durumu yok ama büyük ihtimalle psikolojik bir destek almasını sağlayacağım baktım olmuyor yolumu ayıracağım gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorum..

Biliyorum maalesef araştırmaktan kullanınca ne olur kullanmayınca ne olur hepsini ezberledim yaşadığım için tecrübe ettim ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum ama inandıramıyorum kimseyi yılda bir iki defadan fazla kullanmadığına eminim zaten daha fazlası olsaydı 5 yıldır çok daha farklı şeyler yaşıyor olurdum.. evet bunu kullandığı zaman maddi olarak bazı şeyleri benden gizledi ama genel olarak her ay oturur birlikle hesap kitap yaparız bunu kullanmadığı sürece asla bir şeyleri gizleyip yalan söyleyen biri olmadı..

Tam olarak nasıl eminsiniz mesela yalnızca yılda 2 defa kullandığından?

Siz nasıl yakaladınız, onu merak ettim ?

Tövbe edip namaz kılması herhalde sizi ikna etmek için ancak bu öyle bir şey değil.

Tedavi olması koşulunu görüşmelisiniz. Kaldı ki o bile tam çare değil. Bir de babanızın yanında çalışacakmış. Bu konu babanızın yanında da devam ederse olacakları düşünebiliyor musunuz?

Tam olarak nasıl eminsiniz mesela yalnızca yılda 2 defa kullandığından?
Ben kullandığı zamanlar 2 gün boyunca hiç uyumamasından göz bebeklerinden yemek yemeyip sürekli yalnız kalmak istemesinden anladım bu zamana kadar insan 5 yıllık eşinin normalini de bilir anormal davranışlarını da bilir bu yüzden eminim. Bu maddeyi ayda bir kaç kez ya da her hafta kullanmış olsaydı anlamamış olmam imkansızdı zaten

Su tarz konularda her zaman önce kocanız övüp uzun uzun çok sevdiğinizi harika bir yuvaniz olduğunu yazıyorsunuz ardından birdenbire adam deccal çıkıyor yahu önce bir tutarlı olun. Kafa dağıtmak için madde mi kullanılır kendinizi kandırmayın

Neden saçma sapan olsun hanımefendı? Tıptan daha ıyı bi cozum olabılır mı? Kurana el basmak mı cozumunuz? Fıkır sordunuz soyledık, gerısı sıze kalmıs.
Kurana el basmak çözüm değil çözüm olarak görseydim buraya üye olup derdimi anlatmazdım sizlere. Tabii ki yeterli değil tabii ki çözüm değil ancak yanlış olduğunu bilip bir adım atmak büyük bir gelişme tedavi olmasın demiyorum tıpa asla karşı değilim tabii ki ancak gerçek bir çözüm mü bilmiyorum hiçbir şeyin benden ve çocuğundan değerli olmadığını ona bu defa gerçekten güvenmemi söyledi bende kabul ettim eğer bunu bir daha görürsem çocuğumu alıp ayrılacağımı söyledim ve gerçekten yapabileceğimi biliyor.. psikiyatristlerin verdiği ilaçlara güvenemiyorum teyzemin kayınvalidesi kullandığı ilaçlardan dolayı intihar etti ne yazık ki aklıma kötü şeyler geliyor bu yüzden düşünmedim. Ama aldığım yorumlardan dolayı psikiyatri tedavi görmesi için konuşacağım umarım her şey düzelir teşekkürler..

Ortada bir çocuk var belki de ikinciye hamilesin veya kocan düzelsin diye ikinciyi yapmaya hazirlaniyorsun kendine gel tedavi olmazsa bosan şakaya gelmez bu işler cikletten söz edilmiyor burda söyle düşün madde kullanan birisine çocuğunu yaklastirir misin normal hayatında? Babası olduğu için acıma tedavi olmazsa yaklastirma

Umarım böyle şeyler yaşamak zorunda kalmazsın matilda.. ben kocamı övmüyorum belli ki olanı söyleyip burada derdimi anlatıyorum neden kocamı hiç tanımadığım insanlara aklamak gibi bir derdim olsun ki? Hayata daha geniş bir pencereden bakmanı tavsiye ederim..

Hamile olduğumu ikinci çocuğu düşündüğümü nereden çıkardın? Ben çocuğumu senin düşündüğünden daha fazla düşünüyorum emin ol. Acıdığım falan da yok.. okuduklarınızı nasıl anlıyorsunuz acaba merak ettim? Her neyse. Daha az kırıcı yorum yapın ya da hiç yapmayın..

Ayrıca çocuk evliliğin ya da eşin düzelsin diye yapılmaz ben bunun bilincinde bir insanımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…