Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargılamadan yorum yapın..

Tedavi olmazsa yeniden yapacak.
O zaman bende boşanacağım. Artık bu konuda çok netim. Bunu yapabileceğimi eşim de biliyor çocuğumu bu gerçekle olumsuzluklarla büyütmek istemiyorum
Yorumun için teşekkür ederim bu kafada devam edip bu yolda giden bir insanla inanın ömür çürütmeye sürekli mücadele etmeye çalışmayacağım. Çünkü günün sonunda bende bir kadın, bir anneyim.. teyzem intihar etmedi teyzemin kayınvalidesi intihar etti ondan dolayı kendi içimde korktum sizde bilirsiniz ki çoğu hastaneler doktorlar doğru düzgün derdinizi anlamadan teşhis koymadan ilaç yazıp yazıp gönderiyorlar. Oturup derdinizi doğru düzgün dinlemiyorlar bile.. ama meth kullanıp daha beter olacağına tedavi olsun diyorum artık. Bende hiçbir zaman hastane, doktor düşmanı bir insan olmadım olmam da. Umarım tedavi olur ve bir daha asla kullanmaz. Olur da yine hissedersem anlarsam bu sefer direk boşanacağım çünkü çocuğuma yeterli olamamaktan ona kötü bir hayat vermekten korkuyorum..

Emin olun araştırdım bu maddenin yarattığı etkilerden, neler yaptırabileceğinden haberim var bende artık tedavi olması konusunda konuşacağım ikna edeceğim eğer kabul etmezse bu evlilik emin olun bitecek ve oda gerçekten bitirebileceğimi çok iyi biliyor. Neyi ne niyetle söylediğimi çok iyi biliyorum cahil tıp düşmanı bir insan değilim hatta ailemizde beyin cerrahı hemşire fizyoterapist olan kişiler de var emin olun. Ben derdimi anlatıp kimseyi kırmadan konuşmaya çalıştıkça kırıcı, yargılayıcı saçma sapan yorum atan bir iki kişi oluyormuş illaki bunu da anladım. Kimsenin ihbar etmesine gerek yok eşim de bu yolda gitme niyetinde değil zaten rahat olun. Kimse sınanmadığı günahın masumu değil o yüzden böyle suçlayıcı, yargılayıcı bir tavırla yorum atmanıza gerek yok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…