Kafada bitmesi lazımmış, hangi kafa? Beyin dokuları süngere dönüyor kullananların. Daha dün fentanille ilgili video seyrettim. Eroinin 10 katı etkiliymiş ve etkisi artsın diye uyuşturuculara ekliyorlarmış. Malesef bu madde Türkiye'ye girdi. Size sert yazmak istemezdim keşke ümit verici olsaydım ama çocuğun iyiliği yararı her şeyden önce gelir. Siz bu maddeyi kullanıyor olsanız eşiniz anında kapının önüne koyardı ve çocuğu asla göstermezdi. Bırakın şu sorumsuz bencil adamlar için ömrünüzü çürütmeyi.
Hayır çıkmaz yola siz değil eşiniz girdi. Evim eşim çocuğum geleceğim diye gram düşünmeden hem de. Sizin yolunuz açık eğer isterseniz. Hem çocuğunuzu hem de kendinizi bataklığa saplanmadan kenardan yürüyerek tehlikeden korunabilirsiniz ama annesiymiş gibi bağımlı kocanızın peşinden yürürseniz sonu çıkmaz yol olacak. Kocanızın yılda bir yada en fazla iki kez kullandığına sizden başka kimse inanmaz. Siz anlamadıysanız fark etmediyseniz kullanmıyor demek mi bu?
Her hafta idrar kan örneği aldırıp test ettirirseniz siz de gerçeği görürsünüz. Tek bir şansı olacak ve her hafta pahalı vs bahaneler uydurmayıp test yaptıracak.
Saçma sapan dediğiniz psikolojik ilaçların laboratuvar incelesini mi yaptınız, yetkinliğiniz mi var bu konuda? Meth bağımlı yapmaz, psikolojik ilaçlar saçma sapan. Teyzenizin intiharına hangi ilaç ve ne şekilde sebep oldu? İlaca tedaviye ihtiyacı olan insanları ümitsizliğe karamsarlığa düşürmeye hakkınız yok. Ben en son ne zaman doktora gittiğini hatırlamayan biriyim, evde adet dönemleri için ağrı kesici var, çocuklarım belki 1 ya da 2 kere antibiyotik kullanmıştır. İlaç doktor diye tutturan biri değilim ama kimseye sakın o ilacı kullanma deme cesaretini kendimde bulamam.